....szereted a kutyákat? Itt a helyed! (beszélgetés)
Szia!
Talán a hangulata az már jobb . De sajnos még nem akar enni . Viszem mindennap az orvoshoz injekcióra + infúzió . Még folyt az infúzió beszélgettem az orvossal,és mondtam,hogy vittem az orvoshoz mindig ,de nem vett észre semmit . egy biztos orvost váltok, többet nem viszem ahhoz aki 10 évig volt az orvosa . Aki műtötte ahhoz viszem ezentúl . Érdekes ő rögtön tudta nagy a baj . Na mindegy senkit nem vádolók az a lényeg,hogy meg gyógyuljon
Ha egy alom van, akkor is mind két szülőnek kellenek ezek a dolgok, pláne goldinál, amelyik nagyon erősen terhelt könyök és csipő dp-vel.
Nekem nem lesz jobb attól ha fedez 1-szer. Ő nem ember, ezt sose felejtsd el. Ha nem tenyésztésre vetted ivartalanítsd mindenkinek jobb lesz így.
Nem, nem tenyésztésre vettem. Törzskönyves, első alomból, nem is kifejezetten arra gondoltam, hogy most aztán egy díjnyertes szukát keressek neki, de az ismerettségi körünkben van,akinek kislány goldija van. Ezért jutott eszembe, hogy mi neki a jobb. Ha egyáltalán nem pároztatom vagy ha egyszer-kétszer igen és utána ivartalaníttatom.
Az a lényeg és az első szempont, hogy Beninek,hogy a jobb.
Ha egyszer pároztatod utána ha kilóméteres körzetben tüzelőszuka van örjöngeni fog. Másrészt a papírjai meg vannak hozzá? Akkor kell majd vinned tenyészszemlére, orvosi szűrésekre és csak ezek utána lehet pároztatni, ha mind megkapja.
Én ha nem tenyésztésre vetted, már pedig a leírtak alapjhán nem. 1 éves kora körül ivartalanítanám. Sok betegsé megelőzhető vele.
Ez mondjuk megnyugtatóan hangzik. :)
Már csak azt nemtudom eldönteni, hogy mikor lenne a legjobb. Az állatorvosnál olvastam kiírva, hogy hét hónapos kor után már elvégezhető.
Nemtudom mi lenne jobb,mert én azt gondoltam, hogy megvárom mennyire lesz vészes, miután ivarérett, és szerzek neki egy kislány kutyát. Ha nem teszi tönkre a kapunkat, vagy nem "bolondul " meg a szembe szomszéd tüzelő szukájától túlságosan, akkor párszor azért pároztatnám.
Vagy jobb, ha még korán megcsináltatom? Szerinted mi lenne jobb? A te kutyid mennyi idős korában lett ivartalanítva?
Szia!
Az én kutyám egy grammot sem hízott!
Lehet, hogy fajta kérdése, de Manó 3 éve lett ivartalanítva!
Szép álmokat!
Igazad van!
Könnyen túl vannak az ivartalanításon a fiúk!
Semmi változás, talán kedvesebbek , ha lehet!
Nem tudom, mert az én Manóm alaphelyzetből is nagyon jámbor volt!
Nem kislány, kan kutya. Sokat gondolkodtam, hogy melyiket vegyük, de aztán így tartottam jobbnak. Könnyebb ivartalaníttatni is esetleg. Bár szeretnék azért neki majd párt találni, de nemtudom hogy fogja viselni a tüzelési időszakot. A szembe szomszédunknak szuka kutyája van, mindig tele vagyunk kóbor kutyákkal, ha tüzel, nekünk fa kapunk van,lehet szétfogja szedni, ha a másik kutyus tüzelni fog. Majd meglátjuk.
Viszont így még mindig jobb,mintha az enyém tüzelne és én nem tudnék ki-be járkálni a gyerekekkel, mert mindig tele lennénk kóbor kutyákkal. :)
Köszönjük!
Persze az elején vigyáztam én is nagyon a babára,de mostmár ő akarja simogatni a kutyusokat. Képes fél órán keresztül "beszélgetni" velük,igaz a kankutyusom süket,de ez a babát nem zavarja!:)
rika55
Luluska állapotáról kérünk tájékoztatást!
köszike....
Szia!
Gyönyörű a kisfiad.
A két amstaffod is!
Nagyon tetszik, hogy együtt lehetnek a kutyák a picivel!
Jó lelkű, állatszerető ember lesz a fiadból!
Az én unokáimra rászól mindig a menyem, hogy ne nyúljanak a kutyához!Manó a szobámban egy saját fotelon tartózkodik, meg sem mozdul engedély nélkül!
Szia!
Melyik csatornán?
Sziasztok!
Én is kutyabolond vagyok!!!!!!!!
Van két amstaffom és egy 6 hónapos kisfiam!
Bátran állíthatom,hogy imádják egymást és ha becsúszik egy-egy kutyapuszi a babának azt sem bánom!
Szia!
...hát, ő is kicsi még! :) :) :)
kislány a Goldid?
Sztem, akkor mégis jobb lesz ivartalanítani!...esetleg szeretnéd, hogy mama legyen?