....szereted a kutyákat? Itt a helyed! (beszélgetés)
Sziasztok!Kellemes estét mindenkinek! Hebbor! Hát azon szoktam nevetni, hogy ugyanolyan, mint a lányaim, jó helyre került. Eleven, ugrál,játszik egész nap és képes elesni, nem is egyszer pedig négy lába van. :)
Az uszkáromat annak idején szintén kipakolták, ő is elmúlt már tíz éves addigra. Emlékszem ott bőgtem kint az állatorvosi rendelő előtt, mert azt mondták, hogy mivel már nem fiatal kutyus, nem biztos, hogy jól fogja viselni az altatást. De nem emlékszem, hogy lett volna utána gond, lassan épült fel, de jól viselte.
....és melyik nem kunyerál?
Nincs is olyan!!!
Neked is kellemes hétvégét kívánok!
Egy jó poén...nem csak kutyásoknak.
Hogy mondanád másképpen: Gyere Bodri kutyám, szedd a sátorfádat!
Come on my dog Bodri, let's go kempingszerkó.:)
Mindenkinek jó hétvégét kívánok!
" A kutyám jön, hogy kitöltse a hûtlen barátok által hagyott ûrt a szívemben.
Nincs benne írigység, rosszakarat vagy gyûlölet.
Nem árulja el a titkaimat, nem lesz féltékeny a sikereimre és nem leli örömét a bánatomban! ( George Eliot )
Köszönöm!
Egyedül Tőled kaptam választ és Te fogalmaztad meg !
Ezek szerint nem halhatok úgy meg, hogy nem lesz egy PULIM!!!
Szia!
1 hónapig véd egy pipetta Advan.ix, de tényleg nagyon jó. Én is csak ezt használom.
Köszi!
Olvastam, hogy sok fajta rovar ellen jó. Nálunk a németjuhász problémás nyáron. A szúrólegyek kikezdik a fülét. Eddig Federol sebolajat használtunk, de nem csak a legyeket tartotta távol a kutyától, hanem minket is. Szegénykémnek olyan szaga volt, mint a füstölt oldalasnak.
Eddig Frontline-t használtunk, de nagyon drága.
Használta már valaki közületek az Adventix készítményeket? Milyen tapasztalataitok vannak?
Tudja valaki, mennyibe kerül?
Mivel Neked van pulid is , Tőled is megkérdezem:
Minden pulis azt mondja, hogy a puli nem kutya, hanem PULI!Sokszor kérdeztem , miért? A válasz: Legyen egy pulid, majd megtudod!
Nincs pulim, sose tudom meg?????:(:(:(
Helló-helló Mindenki!
A következőt olvastam a neten:
amikor kullancs van a kutyádban, akkor végy elő egy gyufaszálat és vízezd be a foszforos fejét!
Ezután a kullancs teste körül dörzsöld a testéhez a foszfort!
Imádja a foszfort, azonnal kiemeli a fejét és a gyufára mászik!
Köszönöm!
A németjuhászt nem merem a közelükbe engedni.:( Voltak már kísérletek a barátkozásra, de sikertelennek bizonyultak. Így amíg a lányok az udvaron játszanak, a kutyák, a nagy és a kicsi egy 40 m2-es kenelben vannak. A puli fogadta el egyedül a lányokat, ő viszont olyan, mintha a 3. tesvérük lenne...minden "jóban" benne van.:)
Szervusztok!
Sokat kertészkedtem, főztem, így most jutottam "pihihez".
Kellemes , esőmentes hétvégét kívánok Nektek!
Sok puszi és simi,...kinek-kinek mi jár!!!
Szia!
Ez egy elég komoly műtét, nem pillanatok alatt gyógyul, ..DE bizti, hogy az otthoni környezet és a Te szereteted MEGGYÓGYÍTJA!!!
Sajnos, sokan felháborodnak, hogy embert és kutyát "összehasonlítunk" és IGAZUK VAN! ...de NEM ÚGY ,AHOGY ŐK GONDOLJÁK!!!Sok embert nem neveznék embernek, csak két lábon járó hústömegnek! A kutyák alapból sok ember felett állnak! Lehet, hogy nem beszélnek, de olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amellyel sok ember nem!
Ezek után bolondnak tartotok, nem sértődöm meg!
Szia!
Aranyos a kutyád! Jó, hogy gyorsan enyhítetted a fájdalmadat egy kicsivel! Így könnyebb, de még sokáig fog fájni!
Nálam detto, annyi különbséggel, hogy 2 kutyám volt és így a másikkal "gyászoltunk" !
Szia!
Csodás a két lánykád! nagyon édik!
Megnéztem a kutyikat is, helyesek.
Van ,aki vigyázzon a két szép lányra!...nem is egy!
Szia!
Nagyon szorítok a Luluskáért!
Remélem segít neki a sok szeretet , amit adsz neki.
Érzi ő , igyekszik meggyógyulni!
A dokit nem értem!
Mindig hozzájártál , miért nem javasolta már korábban, hogy ivartalanítsd!?
gyógyulást a szörmóknak!
Szia!
Szép a kutyusod.
Kívánom, hogy még egy jó pár évet töltsetek egymással!
Szia!
Köszönöm szépen!
Kár, hogy a Te "mini" kutyádról nincs kép!