Szerelmes vagyok egy nős férfiba... (beszélgetés)
A szex szuper dolog,élvezni kell
És mindenki úgy élvezze,ahogy neki a legjobb...
Ribancozhatnál, és max a monitort utálhatná....
De ez csak téged minősítene szerintem.
Azért, mert arc nélkül irogatunk, még lehet kultúráltan...mindenki azt a hangot engedje meg magának itt is, amit az életben, egy személyes beszélgetés során a másik szemébe nézve bevállalna.
Szerintem csak az befolyásol, hogy az illető hölgy akar-e veled szexelni...
De itt pusztán arról volt szó, hogy idegeneknek ugyan mi köze van hozzá, hogy kivel, és mikor szexelsz....ha a 10 éve férjezett hölgy hajlandó veled, akkor ahhoz senki másnak nincs köze...max számon kérheti a feleséged...neki igértél hűséget.
hja :)
én személyesen gondoltam :)
Szerencsére nem mindenki szerint :))
Szerintem hadd élje mindenki az életét a saját értékrendje szerint...ebbe az is beletartozik, hogy akkor, azzal, és ott szexel, akivel akar. Ez egyébként is magánügy. Senki nem itélkezhet mások felett pusztán azért, mert nem az ő értékrendje szerint él. Véleménye lehet, el is mondhatja, ha meg tudja tenni kultúráltan, de másokra nem kényszerítheti. Szerintem itt inkább beszélgetni kellene, és megismerni mások véleményét. Itéletet mondani nem a mi tisztünk.
Keress más szórakozást magadnak,mert ha így viselkedsz,ki fognak zárni innen,ami remélem mostmár hamarosan bekövetkezik.
Minden témában nagy szakértő vagy,mindenkit ki tudsz oktatni.
Ha annyira boldog az életed a férjeddel,akkor miért itt töltöd még az éjszakáidat is,ha?
De ne válaszolj,mert nem is érdekel,csak engem felejts már el,mert idegesítő vagy.
Köszi!
Pontosan...ritka, de van. A legtöbben pedig megszokásból....ami szerintem sem baj, sőt!
A szex biológiai szükséglet....a szexológus szerint ha szexelsz, mert megkívántad, sokkal jobb, mintha nem szexelnél, mert nem vagy szerelmes. De ezt már kielemeztük ezen a fórumon régebben...
Itt problémája szamócának van...szerinte lehet csak azzal szexelni, akibe szerelmes vagy...és ha a szerelem elmúlt? Mert ugye az általában nem tart életünk végéig, mindössze néhány évig. Erről nem szólt a fáma...
"igen tudok okot!csak okkor bújok ágyba ha szeretem ,azt akivel ágyba bújok:)))"
És ha megvan a szerelem, nem számít hogy a szex jó-e vagy nem?
"amikor elindulsz a swinger cluba,akkor azt mondod na most örömszerzés céljából bárkivel sexelek:))))"
Te tudod, hogy mit mond az, aki elindul a swinger-clubba???
Nem vicces vagyok, hanem rendszeres.
Az lehet, hogy te tudod, hogy mit írtál, de ezen a topicon nem csak mi ketten beszélgetünk.
Nos, a fórumszabályzat megengedi, hogy beidézzem azt a gondolatot, amire reagálok. Nekem így átláthatóbb. És ha más olvassa, annak is. Miért gond ez neked? Én sem jegyeztem meg, hogy nekem mennyire idegesítő, hogy te viszont ömlesztve írod a mondataidat.
Ami a koromat illeti, igazán nem bánnám, ha még csak 14 lennék. Csakhát nemhogy én, hanem már a gyerekem is kinőtt a kamaszkorból.:)
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerelmes vagyok...
- 22 éves (rabszolga sorsban tartott NŐ) aki szerelmes lesz egy idősebb férfiba...
- Mikor tudatosul egy férfiban, ha szerelmes?