Szerelmes vagyok egy nős férfiba... (beszélgetés)
Teljesen egyetértek veled!
Sőt légy büszke, hogy Te nem egy ilyen ilyen szinten mozogsz mint ő!
ne szégyelld :)
nem kell velük azonosulni :)
az ő szar élete éppen elég büntetés neki :D
mert hogy nem egy kiegyensúlyozott boldog emberről beszélünk az biztos :)
egyszerűen nem térek magamhoz:( Egy nő, hogy lehet ennyire korlátolt és mocskos szájú?
Ilyenkor kicsit szégyelem, hogy nő vagyok...
ha ugyan az volt, akkor kis butus, hogy a várost nem változtatta meg :) legalább annyit megtehetett volna :)
amúgy meg reméljük, hogy nem jön vissza....bár ezek a fajták szeretik ha a népet terrorizálják :)
élvezik, és kiélik itt magukat :) lehet otthon el van nyomva, a munkahelyén is, és csak itt tud fröcsögni :) amúgy meg otthon lehet hogy a szájára ütnek :D
Szerintem igen. Már elöbb feltűnt, hogy ugyanarra ugranak, nagyon hasonló stílusban és írásmóddal.
Azonkívül nagyon remélem, hogy ilyenből csak egy van! Ráadásul ugyanabban a városban!:)
akkor lehet h egy és ugyan az volt a kettő??
:D
uhh én csak az utolsó oldalt olvastam el itt, és ez a vadvirág elég vad volt :D
pedig milyen kedves aranyosak vagyunk mi virágok :)
Igazából én azt nem értem, hogy miért mindig a nőt szidják, r..zák, k..zák!
A kedves, szerető férj, ( persze aki mindent megkap otthon) aki örök hűséget esküdött a párjának az olyankor hol van?
Hadd már, ne törödődj vele.
Képzeld el, milyen éjszakája lehetett, ha ilyen dührohammal kezdte a napot.:)
Szerintem tuti,hogy valami gubanc van a fejében.Hidd el,ez már több volt,mint a hüség fanatikus védelme.Ép elméjü ember nem irogat ilyeneket.
Fura fintora lenne az életnek,ha vele is megtörténne mondjuk 5 év mulva,hogy meglát valakit,aki megtetszik neki,és kiderülne,hogy nős.És jó poén lenne,ha nem tudná szabályozni az érzéseit.És megtörténne vele is,ami ellen itt most ezeket fröcsögte.
"Én műveletlen vagyok!!!"
Észrevettük!:)))
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerelmes vagyok...
- 22 éves (rabszolga sorsban tartott NŐ) aki szerelmes lesz egy idősebb férfiba...
- Mikor tudatosul egy férfiban, ha szerelmes?