Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Lélek & Szerelem témák » Szerelmes lettem 3. - Nem bánom, maradjunk barátok. cikk

Szerelmes lettem 3. - Nem bánom, maradjunk barátok.


Minek neveznétek az egyszeri szeretőt, aki barátsággá fajult? Lassan már majdnem sikerült is magamat lebeszélni róla, öt hónapja nem történt köztünk semmi erkölcsileg kifogásolható.

Próbáltam magamban inkább átkonvertálni barátság státuszba, ha már nem akart köddé válni, de mást sem, de azért a remény hal meg utoljára.

Szerelmes lettem 3. - Nem bánom, maradjunk barátok.
Pixabay

Előzménycikk: Szerelmes lettem 2.


Ma beugrott hozzám, hozott pár apróságot. Ahogy kinyitotta a kocsiajtót és kiszállt, rám nézett és azonnal megjegyezte, hogy de nyáriasan vagyok! Egy kis éppen csak térd fölé érő, ujjatlan virágos ruhában voltam mezítláb. Aztán térült-fordult az udvarban és a házban, láttam, hogy keresi a helyét, fel-le járkált, mint egy kergemarha. Aztán vagy háromszor megjegyezte újra, hogy de nyáriasan vagyok! Aztán inni kért, aztán kimentünk, aztán vissza. Mikor mellette álltam, egyszerűen elöntött a vágy, és az ölem mintha olvadni kezdett volna, de vesszek meg, ha elárulom magam. Aztán megint ittunk, akkor már én is, mert kiszáradt a szám. Amikor letette a poharat, felém fordult és rám nézett, akkor jöttem rá, hogy most akar engem és simogatni is kezdett.


Nem kicsit voltam meglepődve. A kezem automatikusan vándorútra indult a felsőtestén.

- Hogyhogy van rajtad bugyi? - kérdezte.

- Én mindenféle vágyölőt bevetettem - nevettem rá lányos zavaromban.

Mire kicsit elhúzódik és kérdőn néz a szemembe.

- Nem ellened, hanem hogy magamat tartsam féken - közlöm, mire újra odabújt, és nem úgy tűnt, hogy nagyon érdekelte volna az én erényövszerű taktikám önmagam féken tartására.

Aztán az órára néztem és láttam, hogy mindjárt mennem kell dolgozni.

- Az a baj, hogy én nem tudok időre... - mondom.

- Az a baj, hogy ez is jó lenne és a közös alkotásaink is.

- Én szeretem együtt a kettőt...

Aztán még egy kis simogatás, ténfergés, afenevigyeel, hogy nincs több időnk. Jól van, nem kell semmit elsietni. Majd hazaindult.


Aztán alapos megfontolás után bátran küldtem neki egy üzenetet:


"Te..., Most szólj, ha ne válasszak magamnak másik szeretőt, mert már majdnem sikerült magamat lebeszélni rólad, mert nem gondoltam már, hogy...

Nem kell azonnal válaszolni."


De a válasz azonnal megérkezett:


"Türelem rózsát terem!!!

De attól még kereshetsz még egyet, inkább 2 mint egy sem. :-D :-D :-D"


Hülye...


Aztán beszélgettünk tovább, mint a barátok, ahogy eddig, de az a valami, és hogy jövő kedden, ha ráérnék... Valami forr a levegőben és türelem rózsát terem. A legjobb kapcsolatok pedig barátságon alapulnak. De vesszek meg, ha kezdeményezek. Már kezdtem olyan jól érezni magamat egyszerű barátságban is. Most mindent elrontott.


(Folytatása következik)
Írta: L. Alexa, 2019. június 4. 09:35
Fórumozz a témáról: Szerelmes lettem 3. - Nem bánom, maradjunk barátok. fórum (eddig 19 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook