Szerelem vagy csak vágy? (beszélgetés)
Nyertél!
Sajnos nem figyeltem.
És hogy végződött?
Egy kissé meg vagyok zavarva. A sebák és lupika nevek egy személyt takarnak?
Ha nem, Te is nős vagy?
Meg ne bántódjatok, mert nem azért vagyok itt. Csak érdekel a dolog. Anno én is érintett voltam hasonló helyzetben.
A szórakoznak az nem megfelelő szó.
Eddig úgy voltam,hogy kölcsönös.
A nagy szerelem,nrm csak rajtam múlik.
De én fel vagyok készülve mindenre.
Az én koromban??!!
Nősnek nős vagyok,de senkit nem hülyitek,max a feleségemet,mert hogy ő erről nem tud.
És ha aktuális lesz,szeretném ÉN közölni vele.
Tiszta sor. Nagy dolog a szerelem, legalább ennyi édesség belefér mindenkinek az életébe.
Sok sikert!
Persze hogy igaz lehet, de 40 felett már ez inkább csak játéknak tünik. Baromi hízelgő lehet a lelkének, hogy elnyeri egy fiatal lány vonzalmát.
Dehát szerelem nélkül nincs élet.
Bocs rosszul fogalmaztam,mint már írtam,hasonló cipőben járok.
Nincsenek szexuális problémáim,de gépen keresztül
,már hadd legyek csak szerelmes.
Na mindegy ebből már jól úgy sem jövök ki.
8 hónap nem hosszú idő egy kicsit a semmire? Szerintem ez egy nős pasi, aki itt szórakozik a neten és hülyíti a nőket. Én is ismerek ilyet. Nős, de minden neki tetsző nőre rákattan a neten. Esze ágában nincs elválni /mellesleg egész jó házasságban él/, de állandóan keresi a potya virtuál-szerelmet.
Nekem ez jut eszembe erről a sztoriról. Bár ne így lenne!
Jaj, most egy kicsit megkavartál, de most nézem, hogy Te pasi vagy, bocs a nicked alapján mást gondoltam. :o)
Khmmmmm. Te vagy a másik fél, vagy csak hasonlít a helyzeted? Bár végül is nem ez a lényeg.
Itt most csak annyi derült, ki, hogy 8 hónapja tart egy netes, telefonos kapcsolat, és a pasi nem független, a lány jóval fiatalabb, 450 km a távolság. Az számomra nem derült ki, ki miatt nem találkoztak még.
Én azt gondolom, hogy először kideríteném, hogy mit is várok ettől a kapcsolattól(mindkét félre vonatkozik). Barátságot, szerelmet, hosszú távú kapcsolatot, házasságot, szexet, netes "játékot" .... elég hosszú a lista. Mert azért nagyon nem egyszerű egy ilyen helyzet. Ha komolyan gondolnám ezt az egészet, már összehoztam volna egy találkozót, hogy kiderüljön személyesen is működik-e ....
Hűha! 46 évesen már csak szerelmes akarsz lenni?
Biztos voltál olyan jó matekból, hogy egy férfi jobb esetben kb 70-75 évig vagy tovább él.
Nehogy már feladd!
Anyám 76 éves élettársa sem mondana le a többiről sem, pedig van egy-két év előnye veled szemben!
46 évesen szedd össze magad, s ne csak elméletben legyél szerelmes!
És ha a lány zárkózott el a találkozástól?
Akkor én mire gondoljak?
Szerinted szeressem ezt a lányt?
Vagy szerinted szeret ez e lány?
Én is ebben a problémában járok,bár én kicsit idősebb 46 éves vagyok.
De életem,ha ezt másoktól kell megkérdezned,hogy szeret-e a férfi?Akkor régen rossz.Vagy magadban nem bízol,vagy senkiben.De hidd el,tudunk mi szerelmesek lenni,az nem korhoz van kötve.
De félelmeidről ne szólj a szerelmednek,az ártalmas.Ha kíváncsi vagy priviben beszámolok.
Még egy tanács.Vagy bízz benne,vagy felejtsd el.
Miért az a fontos neked,hogy Ő mi a csudát érez,vagy akar?
Miért nem az ,hogy te mit érzel....vagy akarod-e....?
További ajánlott fórumok:
- "nem szereted, csak szeretni akarod a párod..." avagy mik a jelei a kihűlt szerelemnek?
- Hogyan kell értelmezni? A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk... ez vallomás, vagy csak kijelentés?
- A férjem egy "szőke nő" - avagy a szerelem nem csak vak, hanem süket is?
- Lesz ebből szerelem, vagy csak kihasznál?
- Honnan lehet tudni, hogy csak fellángolás-menekülés vagy tényleg szerelem?
- Igaz szerelem? Vagy csak egy álom?