Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szeptembertől bölcsi, hogy dolgozzak mellette? fórum

Szeptembertől bölcsi, hogy dolgozzak mellette? (beszélgetés)

1 2
7. Kangaroo Island (válaszként erre: 2. - R75)
2012. márc. 20. 11:09
ez nálunk nem megoldható sajnos :-/
6. Kangaroo Island (válaszként erre: 3. - Bnedora)
2012. márc. 20. 11:09
hát csak ha lebukok akkor meg nagyon nagy szívás van
2012. márc. 20. 11:08

szia

az én kisfiam is másfél évesen kezdte a bölcsit, én visszajöttem főállásba 1 műszakba, közalkalmazottként.Szerintem azért a kétműszak még nem szerencsés, a GYES és 30 órás munka Kft tagjaként sem hangzik rosszul, kérdés hogy anyagilag melyik éri meg jobban.

4. Anika70 (válaszként erre: 1. - Kangaroo Island)
2012. márc. 20. 11:07

Ezt neked kell eldöntened, hiszen Te tudod, hogy mit tudsz bevállalni, milyenek az anyagi lehetőségeid.

Egyébként én 6-18-ig dolgoztam, amíg nem mentem el gyes-re.

Fogalmam sincs hogyan fogok visszamenni dolgozni ilyen műszakban...............

Én is kíváncsian várom az ötleteket.

2012. márc. 20. 11:06
Szia! Én a Gyes + fusi munka mellett döntenék.
2. R75 (válaszként erre: 1. - Kangaroo Island)
2012. márc. 20. 11:05
Hát tanácsot adni nem tudok, de megírom, hogy én mit csináltam... elmentem rendesen 8órába dolgozni vissza a régi mhelyemre, lemondtam a gyes-t, és a férjem jelentettük át 6órásba, és ő igényelte meg a gyest.
2012. márc. 20. 11:03

Kisfiamat szeptembertől bölcsibe szeretném adni, akkor lesz 1,5 éves, én pedig vissza szeretnék menni dolgozni.

Az alábbi lehetőségeim vannak, tudom, hogy a döntés az enyém, de kíváncsi vagyok ki hogy választana és az okokra is:

GYES + 30 órás munka egyéni vállalkozóként (rizikós, hogy mennyit keresek, mert kezdő műkörmös vagyok)

GYES + 30 órás munka Kft. Tagjaként

Visszamenni a rendes munkahelyre jó fizetésért, de 2 műszakban (7-14h és 14-21h)

Kevésbé jól fizető munkahelyre menni, de 1 műszakban (8-16h)

GYED + fusi munka

Kérem senki ne ítélkezzen, az értelmes válaszokat előre köszönöm.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook