Szeptembertől bölcsi, hogy dolgozzak mellette? (beszélgetés)
szia
az én kisfiam is másfél évesen kezdte a bölcsit, én visszajöttem főállásba 1 műszakba, közalkalmazottként.Szerintem azért a kétműszak még nem szerencsés, a GYES és 30 órás munka Kft tagjaként sem hangzik rosszul, kérdés hogy anyagilag melyik éri meg jobban.
Ezt neked kell eldöntened, hiszen Te tudod, hogy mit tudsz bevállalni, milyenek az anyagi lehetőségeid.
Egyébként én 6-18-ig dolgoztam, amíg nem mentem el gyes-re.
Fogalmam sincs hogyan fogok visszamenni dolgozni ilyen műszakban...............
Én is kíváncsian várom az ötleteket.
Kisfiamat szeptembertől bölcsibe szeretném adni, akkor lesz 1,5 éves, én pedig vissza szeretnék menni dolgozni.
Az alábbi lehetőségeim vannak, tudom, hogy a döntés az enyém, de kíváncsi vagyok ki hogy választana és az okokra is:
GYES + 30 órás munka egyéni vállalkozóként (rizikós, hogy mennyit keresek, mert kezdő műkörmös vagyok)
GYES + 30 órás munka Kft. Tagjaként
Visszamenni a rendes munkahelyre jó fizetésért, de 2 műszakban (7-14h és 14-21h)
Kevésbé jól fizető munkahelyre menni, de 1 műszakban (8-16h)
GYED + fusi munka
Kérem senki ne ítélkezzen, az értelmes válaszokat előre köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- 2010 szeptemberében bölcsis lesz a gyerekem.
- Kisfiam dec. 2-án tölti a 3. életévét, de szeptembertől mennék vissza dolgozni, ha felveszik bölcsibe akkor decemberben átkerülhet az oviba?
- Békásmegyeri Kelta utcai bölcsivel kapcsolatba kinek milyen tapasztalata van? Szeptemberben kezdünk ott.