Szép arc vagy szép test? (beszélgetés)
Mindenki azt hangsúlyozza, amilye szép. Nekem mindig csak az arcom (+egyéniségem) volt, amivel hódíthattam, de ismerek rondaarcú nőket is, akik nagyon divatosak és bomba alakjuk van, kinek mi tetszik...
Azt azért osztom, hogy mindenképp az egyéniség az, ami egy hosszú kapcsolatnál mérvadó, mert a csinos pofit és jó feneket is meg lehet unni. :D
Szerintem is így van:)
Szerencsére:)
Elmúlik mind a kettő.
Nemrégiben voltam egy kozmetikus temetésén, talán 61 éves lehetett. Természetesen ott voltak a "törzsvendégei" is. Úgy hirtelen annyi agyonkezelt, ráncos, kimaszkírozott, kipingált nőt nem láttam egyrakáson. Rossz volt őket látni.
Szeritem meg az hogy értelmes legyen. A szépség mulandó na jó vanakinél az értelem is de ez ritka.
A belsö szépség azt meg nem lehet látni csak érezni.
Nyilván az a jó, ha mindkettő összejön, de ez elég kevés embernek adatik meg.
"Melyik a fontosabb?" Egy kevésbé szép test, de szép arc vagy kevésbé szép arc és jó alak?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek szép ez a ruha milyen testalkathoz illik, milyen kiegészítők illetve cipő állna jól hozzá? Kép az adatlapomon.
- Nagyon sok sikertörténetről hallani, hogy ducik mennyit fogytak, izmos, szép testük lett. Hol találhatnék olyan edzőt, aki segítene ebben?
- A férfiakat mennyire zavarják a testen lévő anyajegyek és szeplők?
- Lelki és testi szépség
- Nemsokára 40 éves lesz a testvérem és szeretnék valami szép köszöntőt küldeni neki. Tud valaki ilyet írni nekem?
- Hajdúböszörményben van olyan bolt, étterem, ami elfogadja SZÉP kártyával a fizetést mindhárom zsebből?