Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
Sziasztok!
Na rákérdeztem! Azt mondta csak a szülés végén, ha minden rendben volt és ahogy mi gondoljuk, nincs tarifa meg ilyesmi. A dokim szintén zenész. Úgyhogy most paff vagyok, h mégis mennyi az annyi, mert valamennyit csak illene nem?
Ja és megmutatta a szülőszobát, meg a vajúdót, az 5 ágyas vajúdóba nem mehet be az apuka, de nem kötelező ott feküdni, én bízom benne hogy üres lesz az ikeás szoba :)
És a kék szülőszobában voltam bent, naygon klasszul néz ki az egész szülészeti rész. Tényleg le a kalappal, örülök, hogy ott fogok szülni.
Nem csak Te vagy ilyen (nem hülye) :)
Ez az egész dolog elég kínos sajnos....
Szerintem aki nem mondja meg rögtön magától, az azt gondolja, hogy adj amennyit jónak látsz.
De az a legtisztább, ha rákérdezel.
Szia!
Szerintem is kérdezz rá. A mi szülésznőnk nem mondott árat, azt mondta, hogy házi feladat. De vannak akik konkrétan megmondják.
sziasztok!
tegnap voltam ctg-n, megismerkedtem Czainkó Katival. :) Nagyon kedves volt és szimpatikus.
Szerintetek kérdezzek rá, h adjak-e neki pénzt, vagy mi legyen??
Sziasztok!
Hallott valaki Szigethy Adrienn doktornőröl a kórházban???
Ha a dokim nem lenne szüléskor, Ő helyettesíti.
Adra! Hajni!
Olyan szépek vagytok. Minél többet nézlek Benneteket, annál inkább kedvet kapok egy Hármaskához :)))))
Szia Hajni!
Friss infom, hogy mindent megcsinálnak 3 nap alatt, így nem kell visszavinni a babákat.
Szia Mandy!
Ettől én is tartok, mert már most azt mondja, hogy majd Ő akarja gondozni, etetni, pelenkázni....és még csak 4 éves lesz akkor.
Nekem már elég nagy a lányom, és mivel éppen négynapos szünet volt (márc 15-19, hosszú hétvége volt az ünnep miatt), suli sem volt, így apával elvoltak.
Nálunk nem volt féltékenység, azt hiszem ez a nagy korkülönbség egyik előnye :)
A lányommal inkább azt volt nehéz megértetni, hogy nem hordozhatja ide-oda a babát, hogy nem kell a cumiért rohanni, ahányszor elnyekergi magát és hogy nem kell minden 10. percben tisztába tenni. Mindent Ő akart csinálni és mindent azonnal :)
Én is így tudom, hogy a 3-ik nap hazaengednek ha semi vész nincs :)
Azt nem tudjátok hogy a babán a vbizsgálatokat hamarabb csinálják, vagy vissza kell vinni??
(pl. PKU szűrés, BCG oltás meg ilyenek)
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?