Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
:O
Ezt priviben akartam kérdezni :D
Szia!
Megmondanád, hogy mennyit és mikor adtatok neki honoráriumként? Rákérdeztem, de nem mondott összeget.
Nektek is gyönyörű babátok van! Gratula!
Szülés után hány napot kellett bent töltenetek?
Köszi
Andi
Szia Titi!
Miben hazudhat egy orvos pénzért?
Nagyon szép kislányotok van, gratulálok!
Sziasztok!
Ma találkoztam Vastagné Nagy Évával. Ő lesz a szülésznőnk, nagyon kedvesnek, türelmesnek találtuk.
Újdonság: Az NST-t nem a kórházban, az osztályon csinálják, hanem a rendelőintézetben, és előre meghat. időpontokban. Így nem a választott szülésznő csinálja a vizsgálatot.
Naná :)
Kedvencnek van bejelölve a topik, így rögtön látom, ha ír valaki ;-)
Sziasztok!
Én is csak szülésfelkészítőre jártam.
Köszi mandy!
Te mindig olyan gyorsan reagálsz! :)
Én csak a szülésfelkészítőre jártam.
De azt hiszem, Rekus járt :)
Sziasztok!
Jártatok csoportrelaxációra? Kell előzetesen jelentkezni, ha igen, hol? A honlapon nem találtam erre vonatkozó infót.
Köszi
Úgy néz ki, hogy Csizmadia Erika lesz a szülésznőm. őt igazából nem ismerem, csak akit ajánlottak, szabadságon lesz. Tudtok róla valamit?
köszi!
Én Vastagné Nagy Évánál szültem, nagyon korrekt megbízható, segítőkész szülésznő.
Az első pillanattól ott volt végig velem, kétszer meglátogatott amikor bent voltam és azóta is tartjuk a kapcsolatot. Őt tiszta szívvel ajánlom, ha gondolod megkérdezem tőle megadhatom-e neked a számát. Csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni!
Szia! szerintem is próbáld meg a szent imrét. Nekem Dr.Rabóczki Marietta a nőgyógyászom, nála szültem és Vastagné Nagy Éva volt a szülésznőm. Nagyon elégedett voltam velük, a kórházzal, a személyzettel a tisztasággal mindennel. Nem úgy éreztem magam mintha kórházban lennék, egyáltalán nem volt rossz. Sőt miután hazamentem másnap reggelre begyulladt a mellem. A nőgyógyim mondta menjek be a kórházba a csecsemős nővérkékhez, hátha tudnak segíteni. Tudtak, és örömmel tették!!
Én tuti a másodikat is ott fogom szülni.
Szia,
én tavaly júniusban szültem, Nyulas Jolit melegen tudom ajánlani, rendkívül korrekt és nagyon kedves.Engem császároztak, másnap nagyon elesett voltam, bejött, felsegített az ágyból, még zuhanyozni is elvitt, az anyám nem csinálta volna különbül:)Én és még sok ismerősöm-Picurt riasztónak találta, volt ugyanis ügyeletes amikor benn feküdtem.De gondolom, ha felkéred szülésznődnek akkor máshogy viszonyul hozzád...Ja és a Joli rád bízza mennyit adsz neki hálapénzként és többek szerint ugyanúgy viszonyul azokhoz az anyukákhoz akik épp az ő ügyelete alatt szülnek vagy akik felfogadják.
Sok sikert!
Szilvi
Hát nehéz döntés.
Bevallom, szeretem ezt a kórházat nagyon......de a nődokimat is. Ha elmenne máshova, nem tudom melyiket választanám, a kórházat vagy a dokit.
Ha a kórház mellett döntesz, akkor biztos találsz még dokit.
Az én dokimnak is volt egy olyan ötlete még a terhességem legelején, hogy külföldre megy dolgozni (akkor jöttek a nagy egészségügyi reformok, amikkel nem igazán értett egyet...), és ajánlott is maga helyett egy másik dokit. De szerencsére mégsem ment végül :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?