Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
Itt csak akkor teszik kék fény alá, ha tényleg kell, nem 'vadásznak' újabb kis áldozatokra. Ja és hordozható kékfény is van, tehát ugyanúgy melletted van a baba, csak egy olyan kiságyban, aminek az aljában ott van a fény.
A csecsemősöknék van egy nagy kék fény, de oda csak a súlyosan sárga babákat viszik azt hiszem.
A szobatársam babájának kellett, és minden nap vért vettek, hgoy megnézzék a sárgaság szintjét, hogy kell-e még a fény. Tehát odafigyelnek rá rendesen!
A naplómban :)
Jaj annyi képet kéne még feltölteni, meg máris vannak olyan dolgok, amiket le kéne jegyezni....de egyelőr még nagyon kevés ez a 24 óra, amiből egy nap áll.
Na majd belejövünk :)
Hurrrá!
A nap jóhíre!! Köszönöm! :D :)))))
Köszi!
Ez megnyugtató!Én ettől fél(t)em csak,hogy esetleg itt is úgy állnak a dolgokhoz,hogy na putty fény alá.
Lemi!!
Tegnap azt mondta a dokim,hogy elvileg bármelyik nap feloldhatják a látogatási tilalmat.:)
Kitartás és láthatod a szülőszobákat!
Mandy!Gyönyörű kislány Lili!
Megtudja nekem valaki mondani,hogy ebben a kórházban mekkora hangsúlyt fektetnek a sárgaságra?
Mert a MÁV-ban csak úgy lesték mikor vihetik már kék fény alá a babákat.
Gratulálunk mi is Mandy a gyönyörű Lili-Babátokhoz :)
hol lehet olvasni a születésed történetét???
Sziasztok!
Szia Mandy és Lili-baba!
Ügyes lányok vagytok! Üdv újra köztünk.
Jó egészséget az egész családnak!
A fiatal Bálint, az én dokim, Balázs. A másik két Bálint az apukája ill. a nagybátyja.
Sziasztok! És külön: Szia Mandy!!!:)
Nagyon gratulálok nektek, olvastam a naplódat is. Pont arra gondoltam a hétvégén, hogy milyen fura, nekem ez csak 3 ugyanolyan nap mint a többi, neked meg...
Édi lehet Bálint:)
Klau nagyon odáig van, de Bálint annyira nem fogja még fel. Rácsodálkozik néha, mondja és mutatja, hogy LIlibaba, meg mutogatja, hogy haja, lába, stb......de ennyi :)
De lehet hogy nálatok más lesz :)
Ancsa, ne szomorkodj...ha egyszer ilyen irreálisan drága lenne nála szülni, akkor nem mindegy milyen orvos? ;-)
Csabafival nem találkoztam, vagy legalábbis nem tudok róla.
A szülésznőm nagyon jó volt , megint syerencsém volt az éppen ügyeletessel. Azt hiszem, valaki említette már a nevét: Vastagné Nagy Éva.
Tisztaságra nem lehet panasz, napi kétszer járják végig a szobákat/fürdőket a takarítónők.
A kaja.......hát nem fejedelmi, de meg lehet enni. A menzásnál egy fokkal jobb ;-)
Sziasztok!
Mandy! Olvastam a naplód és láttam a friss képet! Ezt a gyereket meg kell zabálni, olyan szép! Imádom azt a kis buci fejét... és olyan értelmesen néz! És de jó neked, hogy már kívülről is láthatod!
Tényleg, engem is érdekel, hogy mit szóltak hozzá a tesók, főleg Bálint! Nálunk az unokatesó (kb Bálinttal egykorú, most lesz 2)nagyon hajtogatja, hogy "Pocak" meg "Luca", és idejön bekopogni neki, meg nézeget a pólóm alá, hogy hol van a baba, meg körbefutkossa a szobát a babaruhával, hogy "Lucáé", de nem tudom, hogy igazából érti is -e, hogy hamarosan itt lesz egy kisbaba, aki az ő unokatesója...
Mandy, olyan jó, hogy minden Ok nálatok és Lili hagy néha közénkjönni! Tesók hogy fogadták?
Hát elszomorodtam, amit a Barna dokiról írtál (bár már korábban eldöntöttem, hogy kerítek magamnak az Sztk-ból egy nőgyogyót, ennyi pénzt nem tudok kifizetni orvosra. Mire Bari megszületik, az hány alkalomszor 14E Ft lesz? Plusz még a maszek Nst (3000/db) Már így is nagyon sok pénz ráment a dokira...Kipróbálom Csabafit-vele nem találkoztál?
Milyen volt a szülésznőd? Ki volt bent nálad? Kaja? Csecsemősök? Tisztaság?
Tudom, majd jön egyszercsak a születéstörténet, de én olyan kíváncsi vagyok. Legalább pár dolgot írj meg... :D
Úgy néz ki, ajánlottak nekem egy aranyos szülésznőt, Molnár Gabriellát. Hallott már valaki róla?
Kikata neked voltak utófájásaid?
Nekem azóta is vannak, annnyira utálom. Azt hittem egy életre leszámoltam ezekkel a fájásokkal (mivel nem tervezünk több babát).
A doki azt mondta, sajnos ez a második/harmadik/negyedik stb babánál egyre rosszabb, mert a méh már nem áll annyira könnnyen vissza. És hogy kb egy hét :-/
Szia kikata!
Végre valaki, akinek szintén a Raft a dokija! :))
Mint nekem... :))) És tényleg nagyon jófej!
Szia Mandy!
Nagyon örülünk, hogy már otthon vagy! Annyira jó neked, olyan jól sikerült gyönyörű a gyerek (már megint)!
De annyira nevettem... már megint igazam lett! Mondtam a páromnak, hogy a férjed szerintem még ki fog kapni a feltett képért! Valami azt súgta...! :)) Szerintem szegény ő is sejthette, azért emlegette a "cenzor" kövbeavatkozását! :)
Örülök, hogy otthon vagytok. Még egyszer gratula.
Raft az én dokim!!!:)
Köszi :)
Pedig az a kép szörnyű, fúúúúúj!
Hogy tehetett iylet fel a férjem???
Na majd mindjárt lecserélem.....a képet, nem a férjemet :DDD
Ancsa visszaolvastam, szóval láttam, hogy nem vállalt a doki, sajnálom :-/
Nem rossz ötlet ez a dolog, amit ajánlott, az szerintem tényleg mindegy, hogy szülésznő vagy doki. Egyiket mindenképpen fogadni kell, hogy mégse legyél annyira egyedül (mert mégha apa ott is van, jó ha valaki van ott, aki 'hazai pályán' van) :)
Na tényleg jövök majd a szüléstörténettel, csak apának még át kell konvertálnia a pda-ról.
GRATULA :)
Gyönyörűek vagytok!
Melyik szobába szültél? És melyik szobába voltál szülés után?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?