Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
Én is éppen ezen gondolkodtam, hogy sms-t kéne írni neki:)
Írsz Te?
hát nem látom a fát az erdőtől....
Tudjátok mi van Ancsáékkal? Ha ma szül akkor pont egy hét van a babáink között.
:)kell is az utánpótlás:)
Különben kinek drukkolunk majd,ha Ancsáék megszültek?:)))
Sziasztok!
Gartulálok babianyu! :) Botinak pedig boldog szülinapot :D
Szilvaa innen is megy a drukk :)
Ma voltam UH-on, nagyon gyönyörű kispasim lesz, teljesen bele szerettem :) 1620g a becsült súlya :D
Köszi, elolvastam:) Meg is csináltam, most itt ülök felette, hogy igyam vagy ne igyam...
De azt hiszem megiszom, mert a szülésznőm is azt mondta, hogy 4-6 óra a mire hat, hátha este már mehetünk is...
Drukkoljatok!
6231-es hozzászólásom.
Egészségedre! :-))
Voltam reggel NST-n és mondta a szülésznőm (éjszakás volt), hogy még bent volt amikor ketten jöttek indító bogyóért. Szerintem egyikük Ancsa lehetett!
Drukkolunk Neked Ancsa!
Lányok próbálta vki a bábakoktélt? Vera a szülésznőm azt mondta, hogy megpróbálhatom (Apa vegye a ricinus olajat, mert nekem már nem fognak adni a patikába). Az a probléma nálam, hogy ugyan tudjuk, hogy csak holnap van a napom, de mivel a könyvemben vissza lettem dátumozva (szept. 25.) így elvileg már bármikor befektethetnek és indíthatnak. Akkor inkább én próbálok ki itthon mindenféle praktikát...
Boti!
Isten éltessen!
Jó egészséget az egész családnak!
babianyu!Sok boldogságot a kis Botihoz!!:)
Ancsa,nagyon szorítunk ám Neked Andrissal!!:)
Bocs,ha valamit félregépelek,de reggel a szekrénxy ajtaja visszacsapódott a mutatóujjamra.Odacsípte és pont a hegye vérhólyagos:(
Ha igen akkor Botival egyszerre lesz Andriska szülinapja:)
Most jött az sms "Hegedűs Botond Ákos megszületett 4. 50-kor 57 centi és 3500 g. Mindketten jól vagyunk csak kicsit elfáradtunk"
SZóval ismét egyel többen lettünk:)
Hatalmas gartu babianyunak és a kicsi Botondnak:))
Fú, pedig féltem, hogy haragudni fogsz! :)))
Egész hétvégén vártam a lecs*szést... akkor jöttem rá, hogy hát persze, a naplódban is írod, hogy nem vagytok otthon.... :)))
Lemi: nagyon jó lett az élménybeszámolód és a képek is jók lettek, amiket várok ám :-)
Porc: köszi a képet, megkaptam szerencsésen :-)
Szerintem minden rendben lesz:)
Nemrég beszéltem ancsával telefonon épp az UH-ra várt és a szülészeten kapott már helyet, bár az ágyra neki is várni kellett vmennyit a folyosón.
Egyenlőre semmi jele annak, hogy Andriska igyekezne, de holnapra ha kis segítséggel is, de meglesz:)))
Remélem fogok velük a kórházban találkozni és Kistesó nem várat majd ennyit magára, mint Ancsa babája... Azért már engem is "érdekel", hogy Sára vagy Brúnó lakik odabenn:)))))))
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?