Szendvicstorta recept

Elkészítési idő 30 perc

Kalória 4896 kcal

A Szendvicstorta hozzávalói:
14 dkg lágy vaj
4 evőkanál majonéz
1 evőkanál mustár
50 dkg fehérkenyér
20 dkg krémsajt
30 dkg túró
5 dkg zsemlemorzsa
15 dkg főtt füstölt tarja
15 dkg sonka
2 csemegeuborka
3 paradicsom
4 evőkanál sindling apróra vágva
só és bors


A Szendvicstorta elkészítési módja:
A vajat habosra keverjük a majonézzel és a mustárral. A húst a paradicomot és az uborkát apróra vágjuk. A vajkrémet három részre osztjuk. Az elsőt a tarjával és a snidlingel, a második adagot a sonkával és a borssal, a harmadik adagot a zöldségekkel keverjük össze. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. A kenyér héját levágjuk, a belét vízszintesen négy lapra vágjuk, mint ha tortalapok lennének. Megkenjük a háromféle krémmel a három lapot és a negyediket a tetejére tesszük. Így megkapjuk a szendvicstortát. A krémsajtot a túróval kikeverjük, sóval borsal ízesítjük. A tortánkat körbe és a tetejét bekenjük vele. A kész tortát meghintjük zsemlemorzsával és a tetejét paradicsom karikákkal díszítjük.

Ha elkészültünk vele, hűthetjük 1-2 órát.

8 szelet jön ki belőle. Egy szelet 612 kalóriát tartalmaz.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A szendvicstorta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook