Szempilladúsítás (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szempilladúsítás
Nekem most kb a mellemig... de akkor egyszerre ezek szerint csak elég az egész hajamra :)
És az 50 ml-es milyen árban lehet kb. vagy a 100 ml-es?
Mert a 30-as az 160 ft...
De lökött :///
Igen,jó az is :)
én mondtam a nőnek hogy mire kell de csak nevetett :-S és aztmondta nem adhat többet. Legközelebb máshol veszem.
Van úszósapkám biztos az is jó:-)
Adrien20 lentebb írta hogy szólni kell hogy hajadra lesz,akkor adnak többet :o)
Az egész biztos nem kell rá.
Zuhanysapi vagy kis szatyor vagy törölköző.
Lexykee,köszi,én is remélem :)
Dettó,pont ez a helyzet...szerintetek elég egyszerre ez az adag,ha olyan középhosszú hajam van?
értem.
most 30ml-es van mert ahol vettem ott ennyit adtak csak mert hogy ennyi egy adag:-S Mindegy kezdésnek elég:-)Mennyit kell egyszerre tenni kb?
Ti mit tesztek a fejetekre ilyenkor? pl alvásnál ha éjjelre kenitek? én sokat forgolódok úgyhogy lehet inkább nappalra fogom rákenni
Szia!
Nem muszáj hígítani de ajánlatos hogy könyebb legyen a felkenés,nagyon kevés vízzel,és igy felmelegíted aztán kezdheted is.Masszírozd jól bele a fejbőrbe,kézzel,vagy vattával.
Kb 2szer mosd meg,a zsíros hajnak amugy is jót tesz az olaj!
sziasztok!
Tegnap megvettem én is az olajat:-) Este a szemöldökömet már be is kentem vele:-)
A hajamra is ki fogom próbálni valamelyik nap mert nagyon ráfér:-)
Amikor ti a hajatokra teszitek akkor kb mennyi vízzel higítjátok fel? és csak úgy rákenitek kézzel és bele is masszírozzátok?
Remélem könnyen le lehet mosni mert nagyon hamar zsírosodik a hajam:-(
sziasztok.
én eddig csak olvasgattalak titeket, most irnék ide is :)
Én régen kéthetente egyszer csináltam olajos hajpakolást, olíva olajjal de most áttérek a ricinus olajra.
Én ugy szoktam, hogy általában vasárnap reggel felkelés után felkenem, ráhúzok egy gumi úszósapkát( vicces ám :D ) pár percig hajszárítóval melegítem majd beturbánozom törölközővel./A gumi úszósapka amugy ilyennél tuti mert 100%ig nem csöpög ki alóla semmi. Aki éjjelre csinálja kipróbálhatja./ És igy hagyom egész nap általában este 7 körül mosom le zuhanyzáskor.
Sztem így is nagyon jó és sok idő, ha vki esetleg nem szeretné éjszaka különböző okok miatt kipróbálhatja.
A másik...
Na most én gyógyszerésznek tanulok de már dolgozom patikában egy ideje mert levelezőn fejezem be.
Valóban nem tudjuk mi sem mi van benne csak azt h tisztított növényi olaj.
Igaz h a dózisa 30 ml(hashajtóként) de ha te megmondod h a hajdra kell szerintem a legtöbb helyen ahol nem sznobok ott kimérnek 200 ml is.Ha nem is azonnal de másnapra tuti. Sőt nálunk pl valaki 1800 grot kért megrendeltük neki a gyárból és kifizette,elvitte.nem kellett munkadíjat plusz üveget se számolni hozzá mivel eldobható műanyag flakonba jön a gyártótól.
Pl amikor én hoztem haza rögtön mondta a 77 éves kollégám h a hajadra viszed mi?
szóval régóta köztüdott a jó hatása nagyanyáink körében :)
Ha kedvesen szépen megkéritek és szoltok h még véletlenl se hashajtónak viszitek biztos adnak többet szivesen.
szép napot.
sziasztok.
A striákra még nem most csinálom,de persze hogy beszámolok :)
Azé vagyok Csigusz mert szoktam Spongyabobot nézni és bírom mikor nyávog a csiga,máú :DDDD
Szerintem tele van vitamminnal vagy mi, azért tud így hatni. Igen, biztosan jó a bőrre is! Majd számolj be róla, mit csinál a striával.
Miért pont Csigusz a neved? Szereted a csigát?:-)
Látom :))
Na igen,van jópár hsz,de nyugodtan jöhetsz annélkül is :o)
Jó vagyok köszi :-) épp azon gondolkozom a r.olaj még mire lehet jó,esetleg striára is kipróbálom majd :)
Szia Csigusz! :-)
Látod, nem alszom!:-)) Megnéztem a cicás fórumot, lesz mit visszaolvasni:-)))
Te jól vagy?
Szia :)
Mizujs nálad?
De jóóóóóó!
Lassan megyek, aludj jól!♥
Jó éjt,szép álmokat mindenkinek!
Én írtam a kölest:-) Meg kell főzni, és enni. Rízs helyett. De ízesíteni kell, mert elég ízetlen. Az is fokozza a hajnövekedést, és azonnal meállítja a hullást! Tele van értékes anyagokkal:
"Szépítő gabona - Jótékonyan hat a kötőszövet állapotára
- A köles jelentős kovasav tartalma fényessé teszi a hajat, erősíti a körmöket, biztosítja a szép arcbőrt, s késlelteti az öregedést.
- A kötőszövet egyik legfontosabb alkotóeleme a kollagén, melynek fontos összetevője a szilícium. A szilícium jelentős szerepet játszik a haj, a bőr, a fogak, a szem és a körmök egészségének fenntartásában. Rugalmassá és fényessé teszi a bőrt, karbantartja az erek falát, a tüdő kötőszöveteit és az emésztőrendszert, hiányában a kötőszövet petyhüdt lesz."
"A diffúz hajhullás ellenszere
- Szakemberekből álló csoport utána járt a diffúz hajhullás okainak, amely elsősorban a nőket érinti. /Az ilyen típusú hajhullásnál a haj hosszútávon nagy mennyiségben hullik ki a fejbőr egész területéről. A diffúz típusú hajhullásnak különböző okai lehetnek, a rossz táplálkozástól kezdve a hormonális zavarokon át a normális öregedési folyamatokig. Ebben az esetben a pajzsmirigy éppen úgy okozhatja a hajhullást, mint a vas-, illetve a cinkhiány. Amilyen gyakoriak a hajhullást kiváltó okok, olyan sokrétű lehet a kezelés is. Sokan szenvednek ettől a hajhullástól. Sokan, ám gyakran hiába keresik a megoldást. A diffúz hajhullásnál is legfontosabb az alapprobléma megszüntetése, mert ezzel megszűnik a további hajvesztés./
Kiderült, hogy a köles rengeteg olyan anyagot tartalmaz, ami segít a probléma megszüntetésében."
Ezt a cikket itt a Hoxán találtam!
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szempillaspirál?
- Miért nem vízálló a vízálló szempillaspirál?
- Miért nem tudjuk mi nők csukott szájjal kifesteni a szempillánkat?
- Szemöldök és szempilla festés otthon!
- Járt már valaki közületek úgy, hogy a 3D szempillát nem bírta a szeme? Csúnyán bedagadt, és kivörösödött.Lehet ez ellen tenni valamit?
- Milyen spirált ajánlotok, hogy jó hosszú legyen és dús a szempillám?