Szempilladúsítás (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szempilladúsítás
Csajok jelentkezem, eddig csak csigusszal és lexikével beszéltem, bár látom most is ti vagytok itt:)
Én már 4szer pakoltam, 3naponta, de összesen 4mm-t nőtt 2hét alatt. A pilláim sem nőnek, inkább erősödnek. Mit javasoltok? Hosszú hajat szeretnék minnél előbb, erőset, egészségeset!
ÉN LEGUTOLJÁRA KROM TABLETTÁT SZEDTEM ATTOL NEM KIVÁNTAM A KAJÁT MEG AZ ÉDESSÉGET HA MÁR ILYESMIBEN GONDOLKODSZ AKKOR INKÁBB AJÁNLOM A SZUZTEA KAPSZULÁT HASONLO A MESHANIZMUSA-MINT A TE ÁLTALAD JAVASOLTNAK..SZVAL NAPI 5 SZOR WC
ISMEROSOM EZZEL FOGYOTT 20 KILOT UGY HOGY UGYANUGY EVETT MINDENT MINT ELOTTE.
14 kilo...multkor megittam 30 ml -t és SEMMI nem történt xd
wc re se mentem tőle semmi:D
Olyan ideges lettem:S h kárba ment:S:S
JÉ OLVASS UTÁNA A NETEN DE ÉN INKÁBB NEM AJÁNLOM MERT A RICIN EGY MÉRGEZO VEGYULET ÉS IZGATJA A BÉLBOLYHOKAT.GYEREKEKNÉL KIS MENNYISÉG IS KISZÁRADÁSSAL VAGY NE ADJ ISTEN HALÁLLAL JÁR ..
NÉZD MEG NEM HAZUDOK
MENNYI AZ A PLUSZ SULY?
Amugy csajok egy vmit nem tok:D
Mivel van rajtam plussz súly..szerintetek ez a ricinus olaj jó lenne fogyó kúrához??:D
Á Á Á
MÉG RIMELT IS:d
akkor nagyon ügyes vagy mert gyorsan irsz
na de lépek. odébb tolom a biciklit--ahogy mondani szokás-
de még figyelemmel kisérem azt hiszem A TUDÁS eme BÁZISÁT:)
SZIASZTOK
Jaja:D:D
Hát igen naon tönkre teszi:S
Meglazitja a hagymákat stb:S
látom te is irsz mint a gép
te is tizujjas vakirásban nyomod mint én?
HÚÚ hát ha én mindig más sampont használnék meg is bolondulna a hajam viszketne korpásodna stb..jujj
nekem nagyon kényes a hajam ebből a szempontból:S
ja multkor láttam én is a topmodell leszek c. müsorba mikor a csajmak varrták..rendesen sirt ugy fájt neki.. mg olvastam h a victoria b. is azért vágatta le--nem azért mert annyira akarta volna--hanem mert a hajhosszabbitástol teljesen kihullott meg elgyengult a haja..
::O:O:OO
küldünk neki olajos receptet!!4
Esküszöm a varrott haj a legundoritóbb a világon,legalábbis nekem...
Amikor a fodrász felvarrta aludni 1 hétig nem tudtam ugy fájt.
A varrást olyan erősen csinálta hogy a fejbőrömet ugy össze huzta 2 napig ugy néztem ki mint egy kinai:S XD
És viszketett meg meleg volt meg alatta nagyon nehezen tudtam megmosni a varrás alatt..szval fujj...soha többet..
Még megvan a hajam összesen 12 sor, eredeti emberi haj, el is fogom adni nekem nem kell.
Utána hullott a hajam meg korpásodott is..vááh..gondolhatod:S
Én 80 ezerért vettem akkoriban vadi ujonnan 12 sor jött ki.2 hétnél tovább fent sem volt.Ott áll a szekrényben.
Nekem a fodrász ingyen varrta mivel barinőm , de ugy tudom sorját olyan 2500 ért varrják..
De ha valakinek kell 45 centis fekete 100% emberi/ európai haj az szóljon szivesen eladom olcsón soronként!:)
jéé ezt nem gondoltam volna azt sokan leszolták pedig h attol lesz igazán korpás
akkor az olaj nem mindenre jo?:P
én baleát használok meg forever living sampont néha shaumát stb. mindig mást
ami épp kézre áll
de jo:)
köszi
thx..
vmi jel már jol jonne:D
nektek tok sok van..én még tanulókeszeg vagyok itt:P
orvosi múszer bolt ba simán adnak
a muanyag olcso az üveg drágább
vannak tok nagyok is láttam multkor ilyen 40 cm hossz u és 5 cm átmérőjű abba aztán fér cucc(olaj.):)
vagy ha elmész vmi okbol a háziorvoshoz kérsz tole biztos ad..mondjuk aztán ki tudja mert most a h1n1 miatt csokkentek a készlettek:)::D:D::D
A tervem az volt hogy heti 2szer csinálom,aztán máshogy alakul :) de heti egy az meglesz és biztos nem tömíti el a pórusokat.
Ez az injekciós dolog jól hangzik! :o) bár nekem nincs :-O
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szempillaspirál?
- Miért nem vízálló a vízálló szempillaspirál?
- Miért nem tudjuk mi nők csukott szájjal kifesteni a szempillánkat?
- Szemöldök és szempilla festés otthon!
- Járt már valaki közületek úgy, hogy a 3D szempillát nem bírta a szeme? Csúnyán bedagadt, és kivörösödött.Lehet ez ellen tenni valamit?
- Milyen spirált ajánlotok, hogy jó hosszú legyen és dús a szempillám?