Szempilladúsítás (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szempilladúsítás
Szia!
Én csak 1szer próbáltam az olivát,nekem nem volt jó,de nem tudom van e hajnövelő hatása.
Rendben :)
Köszi a válaszotokat! ^^
A forró meg sem fordult a fejemben xDDD
Csak azért kérdezem,hogy ha melegítem,akkor nem párologhat-e el vmi hasznos anyag belőle..de ezek szerint nem :)
Igaz :)
Igen jó mikróban is,vagy gáztázhelyen vagy forró vízbe beleállítod az üveget.Nagyon pici vízet tegyél hozzá.Langyos legen vagy picit meleg,de ne forró,leég a fejedről a bőr :o)
Köszi,lehet arra is kipróbálom majd :)
Ez az,a pasiknak nem kell erről tudni :P Ha arcmaszk,arcpakolás van,akkoris csak vágják a fejeket,h h nézel ki,meg h mi ez....de az eredményét meg elvárják :P
Most ugrik majd a majom a vízbe..ma este kipróbálom a ricinust... és a vizet milyen arányban kell hozzá adagolni?
Mikróban jó felmelegíteni,mondjuk egy pohárban?
És ugye csak picit langyosra kell?
Szia!
Sajnos nem tudom hol lehet kapni,picit olvass vissza,írtak a kölesről.
No,ezért nem szabad a férfiaknak elmondani :)))
A növény kölső része mérgező,nem az olaj.
Rengetegen használják hajápolásra a ricinusolajat,meg még számos bőrbetegségekre stb stb,nézz neten utánna!
Ja és ki lehet mosni rendesen,heti 1-2 szer ajánlatos használni hogy levegőzzön a fejbőr.
olvastam a neten hogy a gregor bernadett mondta egy tv musorban hogy o valamilyen olajat ken a fejbőrére attol no gyorsan..de hogy azt rendelni kell a netrol..akkor ez nem a ricilus..
páromnak mondtam eztaz egész ricilust a fejborbe maszirozni dolgot , csak nézett: azt mondja hogy a ricil az egy mérgezo novény annak kivonata ez az olaj...még rohogott is hogy hashajtot tezsel a fejedre???
meg hát ha az ember nem tudja jol lemosni reggel akkor a fejbor nem tud lélegezni és attol aztán ténlyeg kihull a haj.inkább én eloszor megvárom mit irtok ti itt csajok:D
igen ez így van:-S pedig biztos nem én voltam az egyetlen aki ricinus olajat vett náluk.
na de mindegy mert azt gondolnak amit akarnak:-)
:)
Itt én dropa drogériában vettem,ja voltam előtte Müllerben,ott nincs.Esetleg menj másik gyógyszertárba,hátha kedvesebbek :o)
Rendben,köszi :)
Drogéria? Dm,Rossmann foglalkozik ezzel szerinted? Vagy más helyen inkább?
Biztos elég,pici vizet tehetsz hozzá,de ne sokat!és az olaj legyen langyos.
Sajnos az árat nem tudom ott.De mondom nekem alig volt drágább a 100ml-es mint az 50ml-es,kérdezz majd rá.
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szempillaspirál?
- Miért nem vízálló a vízálló szempillaspirál?
- Miért nem tudjuk mi nők csukott szájjal kifesteni a szempillánkat?
- Szemöldök és szempilla festés otthon!
- Járt már valaki közületek úgy, hogy a 3D szempillát nem bírta a szeme? Csúnyán bedagadt, és kivörösödött.Lehet ez ellen tenni valamit?
- Milyen spirált ajánlotok, hogy jó hosszú legyen és dús a szempillám?