Szempilladúsítás (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szempilladúsítás
Na sziasztok!! :) Ma vettem meg az olajat :):)
Már alig várom, hogy elkezdjem!!! :D
A szempillámat ma kezdem, a hajamat meg holnap! Nekem kimértem 100ml :) 290ft volt! Az kb meddig elég? Majd nem a hátam közepéig ér a hajam...az egészre akarok tenni! Hetente vagy kéthetente csináljam? :)
Köszi!
Szia :)
Örülök neki :o) most hirtelen nem tudom,mióta kened?
Szia!
Sajnálom :( akkor tényleg ne használd.
sziasztok gondoltam megirom a torténetemet. tnap felkentem én is az olajos cuccot de lehet hogy ez volt az elso és utolso.(meg ugye napkozben két kataflamotl szedek egy hete)éjjel arra kelek hogy a felso testem csupa fehér potty.én arra gondoltam hogy gyogyszerallergiám van.de lehet hogy a ricilus se tett jot mert ugye az is belekerul a véráamba.:S és én lehet hogy allergiás vagyok rá
az embereknél 200 000 emberbol egy allergiás a propolisra, lássatok csodát én vagy ok az az egy. multkor tapasztaltam...:( na midegy csak gondoltam leirom.ezekkel a pottyokkel meg most nem tudom mi lesz? el e tunnek egyáltalán..
jéé nekem is pont shauma van.az a kék. a másik 5 mellett:D:D szval az akkor biztos jo lesz
Yiiipppppii:D:D
Ki tudod mosni :) kb 2szerre.
Pár órát mindenképp.
na felkentem itt ulok zacsival a fejemen,de ha nem tudom kimosni akkor befonom a szemoldokom:S::(:@
lehet hogy csak pár orát hagyom rajta én
Oh,köszi :o)
Mire gondolsz?ricinus olajos masszázsra?vagy?
Én amugy mindennap masszírozom pár percet a fejem,jól esik és javul a vérkeringés is,gyorsabban nő a haj,bár szerintem az olajtól nőtt így hirtelen.
Én vagyok kicsit :)
Tényleg? hurrááá :) na lányok,mindenki kérje a hajára,ne már 30ml-el kiszúrják a szemeteket :O)
na mivan csajok sehol senki?
:D:P
képzeljétek ma bementem a gyogyszertárba mondom az eladonak hogy riculusolajat kérek hajápolásra odaadott egy egész literes üveggel:D:D:D
nem semmi..
Nekem nem olyan büdi,én roszabbra számítottam.
Nem fog leégni :o)
Juhhééé :))
Én tudok mindenhova tenni a fejbőrre,vattát mártok az olajba és ugy könnyű.
Lefog jönni :) esetleg fújhatsz rá mosás után valami ápolót amit nem kell kiöblíteni.
Jó éjt :)
Jáááj,de büdöööös xDD Mármint,nem úgy büdös,hogy értitek..hanem olyan olaj-szagú,amit nem szeretek o.O
Remélem nem fog reggelre leégni a hajam tőle :DDD
Nah,gyerekek...asszem átestem én is a tűzkeresztségen xDDD
Húha...meglepett,hogy tényleg méz állaga van a ricinusolajnak,holott víz,állagúnak tűnt... éééés...felkentem...nem sikerült igazán mindenhol a hajtőre tenni,csak a fejem tetején a legjobban...mivel,van,ami hosszú hajszál,és alsó réteg...de azért próbálkoztam,most az egész hajam mártózik a mézben xDDD Furi nagyon...nem tocsog benne,de azért látszik,hogy olajos... raktam rá egy zacsit,mivel a fólia,és én soha nem voltunk túl jó barátok..és arra egy törölközőt...remélem nem fogok túl sokat forgolódni,és felverni ezzel a szobatársamat... :DDD De alig várom a reggelt,kicsit félek,hogy nem fog normálisan lejönni xDD De majd meglátjuk,most hajnövesztésre,és alvásra föl,majd olyan fél7-7 körül kiderül minden xDDD
Sziasztok,jóéjt,szép álmokat :)
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szempillaspirál?
- Miért nem vízálló a vízálló szempillaspirál?
- Miért nem tudjuk mi nők csukott szájjal kifesteni a szempillánkat?
- Szemöldök és szempilla festés otthon!
- Járt már valaki közületek úgy, hogy a 3D szempillát nem bírta a szeme? Csúnyán bedagadt, és kivörösödött.Lehet ez ellen tenni valamit?
- Milyen spirált ajánlotok, hogy jó hosszú legyen és dús a szempillám?