Szempilladúsítás (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szempilladúsítás
Amugy mindenkinél máshogy hat az olaj,kinek előbb,kinek később indul be a növekedés.
Nekem 2 mosással kijön,hogy 5 mosás után is csimbókokban legyen az nekem fura :-O pedig én dörzsölöm a fejbőrbe is,mert növesztem a hajam :)
Nagyon szépen köszönöm a gyors válszod! Hú,akkor még van reményem, mert már teljesen el voltam keseredve, hogy csak nekem nem hat... 10 napja kenem a szempillát és szemöldököt, de nekem még semmi változás.
Nekem 3 nap után látható változás volt a pillámon!
Dehogynem! én valahol olvastam hogy valakinek 2 hónap után volt változás,szóval türelem pillát teremt :)
Én is növesztek :o) ha törik a hajad azzal vigyázni kell,mert ha nem vágatod le akkor lehet hogy tovább törik és akkor annyi az egészséges résznek is.
" Jó a hajra a ricinus, de keveset kenj rá, mert nagyon nehéz lemosni!Tapasztalat.
Én 1*rákentem a hajamra, mert száraz volt, persze bedörzsöltem mint a balzsamot.!!Hát kb 5* mostam utána hajat, és még akkor is olyan csimbókokba lógott, mint aki 2 hónapja nem mosott hajat!Nagyon gáz volt.Azóta tudom hogy csak a végére szabad kenni, és aztán leöblíteni! "
Ezzel kapcsolatban mi a véleményetek? Tényleg ennyire... ? o.O
Szia! Nekem az a gondom a pillámmal,hogy rövid és világos is egyben,és a kozmetikus azt mondta,hogy próbáljam ki mert erősiti. Szerintem használ is,de nem 2x-i használat után látszik a változás. Legalábbis én már szerintem 3 hete használom és most kezdem érezni.
Szia!
A kozmetikus mit mondott a ricinusról Neked?
Akkor nekem nincs is értelme kenni?????
Most én is növesztésben vagyok! Eddig mindig vágattam a végét 1,5-2 havonta amikor mentem fodrászhoz, de úgyis eltört. Most úgy döntöttem,hogy nem vágatok belőle egy jó darabig! Kicsit nehezen viselem, mert azt szeretném,ha egészséges lenne,de már nem érdekel. Ha igyis úgyis törik,akkor legalább had nőljön! :-))
Reménykedem hogy kapunk majd tőle a hajáról képet :o)nekem általában mikor mosom le a festéket a pilláról akkor régen mindig kihullott 1-2,most semmi :) Írtam én is hogy van száraz része a hajamnak,de nem törött,nincs kettéválva,idáig csak puha lett az oaljtól az a rész,meglátjuk később javul e,ha nem sajna marad az olló...
Persze,ezt gondoltam.Szerintem is nagyon jó a z olaj,csak ez a 12 cm túl sok. Egyszerűen nem tudom elhinni. De ez az én vélemnényem. A ricinusolajat nekem kozmetikus ajánlotta a szempillámra. Tényleg jó,mert tetováltattam a szemhélyam és pár pillám ki is hullott. Kentem az olajjal és hamar visszanőtt. A hajam is kenem vele. Jót tesz nski,de a töredezés nem tünt el.
Szakember tuti azt fogja mondani hogy lehetetlen! az is lehet lexykee az egyedüli akinek ennyit nőtt ( remélem velem együtt :)) én hiszek neki,hisz nem egy méregdrága szerről van szó amit itt akarna forgalmazni :o)
Szia! Elhiszem,hogy nem ment tönkre,de akkor szerintem jó minőségű a hajad! Mert akinek vékonyszálú,nem valószinű,hogy birná. Az enyém sem,az tuti. Gondolom a vége nem vált szét,mert azzal nem tudnál semmit csinálni. Hát a 12 cm hihetetlen,nem hiszem,hogy feltaláltak valaha is olyan szert amitől ennyit nől a haj. Ez szerintem lehetetlenség. De meg kellene kérdeznim egy szakembert,mi a véleménye?
lexykee : lehet egy olyan kérésem hogy a hajnövekedésedről tegyél föl képet? :o) szerintem biztos mindenki izgatottan várja :) nem muszáj,csak ha akaros.
Nem mondod komolyan,hogy 1 hónap alatt 12 centit nőtt? Az lehetetlen o.O Vagy nem?
Szia!
Köszi a választ :) Azt hiszem kipróbálom,végülis,egy próbát megér,ártani nem árthat ^^
Köszi még egyszer :)
Akkor beindult nálad is :o)
Én is csak 4x kentem eddig (néha elfelejtem) és szempilla festésnél mintha vettem volna észre valami növekedés szerűt:-)
Még nem akarok vágatni,várom hátha helyrejön,de ha csak puhább lesz akkor muszáj lesz,bár én elsősorban a növekedést várom és ha nálam is beindulna akkor a kutyát nem érdekli ha vágatni kell :o)))
Csak fogod látni:D
Szorgosan használd az olajat és helyre hozza nem kell levágni majd meglátod:)
De jóóó :) kezdhetne az én tövem is sötétedni :DDD mert akkor nem is festeném csak nagyon ritkán.
A hajam száraz része ugyan puhult az olajtól,de sajna nem az igazi,ugyhogy ha picit nő kell vágatnom,de akkor hogy fogom tudni mennyit nőtt?? :o)
Helyes helyes=)
Türelem:)
Én ma képzeld belenéztem a tükörbe és elkezdtem gondolkodni hogy mikor festettem ki a szempillámat..aztán rájöttem hogy semmikor!!:D
Már úgy meg van erősödve hogy olyan mintha ki lenne festve:):):)durva..xD
Szia :)
Pilláim jól állnak köszi :D a töve még mindig nem fekete :DDD
Ma lesz ismét haj project :-)
Szijjamijjja:):)
Nah mizujs??:)
Hogy állnak a pilláid?:D:D
Én 6évig fekete voltam..most full platina szőkét csináltam belőle egy hónap alatt és az olajnak köszönhetem h nem hullott ki a hajam sőt semennyi,és bár eltöredezett a szivatás alatt egy hét alatt mintha ujjá született volna, és nem tört le egy mm sem,semmi töredezés nincsen!..sőt egy hónap alatt 12 centit nőtt, és gyönyörű egészséges, hiába nyúzom hetente a 12% os hidrogénnel, mellette naponta vasalom.. úgyhogy.....
Szia Gabyca! Látom senki nem válaszol! Szerintem a hajszálaid végét kellene hidratálni! Próbáld ki te is a ricinusolajat. Itt korábban irta valaki,hogy teljesen rendbehozta a töredezett végeket. Ezt kétlem. Ha sprőd, dehidratált a haj biztosan jó,de azt nehezen tudom elképzelni,hogy ami ketté van válva azt helyrehozná. Össze nem fog forrni,az tuti.
Sajnos én is szenvedek ezzel a problémával. A tövén látszik,hogy nől de a végén nem. Most szedek Revalidot,és kenem ricinusolajjal. Hát a töredezett részeket nem tüntette el,de hidratáltabb az biztos. Bár én már ritkán vasalom a hajam,csak inkább a frufrum, viszont melirozva van és hát törik rendesen. Szerintem egy héten egyszer legalább tegyél rá olajat,jó az oliva is,én azt használtam eddig. Nem lesz annyira kiszáradva a vége.
Szia!Én mivel egy héten csak egyszer használtam eddig, úgy hát a második héten a következő pakolásnál láttam a változást.
De mivel szőke vok, nagyon látszik h gyorsan nő a hajam, pont egy hete festettem és már olyan 2.5 centis lenövésem van...
További ajánlott fórumok: