Szempilladúsítás (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szempilladúsítás
Bizony,nagyon szép vagy!:)
Nekem tetszik a 2-es az Aniston-os, meg az utolsó,ami Neked is tetszik nagyon!
Bár nem tudom,mennyire lehet ezeket megcsinálni...
:O) merész vagyok,még én is meglepődtem :DD
Engem sem érdekelt mit gondolnak,de olyan sötét az eredeti színem hogy ez már gáz :D
Háát,jó te tudod!:)
De én is szenvedtem vele,és még mindig hülyén néz ki pedig már elég hosszú!
És én is félfejű vagyok,és nem érdekel mit gondolnak...:)(tényleg sokba kerül manapság festetni!):D
Hahh,a tiéd még egész jó :)
Várom a képet :O)
De ha pár centit vágatok akkor még mindig 2 színű lesz,tiszta gáz utcára menni,mint akinek nem telik festésre ugy nézek ki :)
Na nem mondtam hogy jól fogok kinézni :) de ha egészséges a hajam,meg egyszínű akkor jobban fogom magam érezni :)
Naplómba teszek föl képeket amiket találtam,kérek véleményeket melyik állna jól :D
Ja mellékelek egy arc fotót is :)
Neked biztos nincs így kiszáradva.
Hajthatatlan vagyok,vágatom :) ha nem vágatnám igy nem nagyon nő,legalább egészséges hajam lesz,inkább mint hosszú de gáz :O)majd megnő,nem aggódom már :)
Én is ugyanebben a gondban vagyok...festettem, az eredeti hajszínemre akartam festetni,de meguntam és le akartam növeszteni...most tartok ott,hogy fele hajam "eredeti" a másik még kicsit szöszis...:)
(van róla kép fogyisnaplómban vhol)...most is ricinusolajos fejjel ülök a gép előtt!!:)
Ha lemostam és megszáradt teszek fel róla képet...remélem változott valamit!!!:)
Csigusz!
Nekem is már baromi hosszú volt,és akkor vágattam le vállig érőre...mert nekem is fülig kellett volna,de jobb hogy nem tettem,mert a szöszis része is nagyon egészséges lett,csak kellett neki egy frissítő vágás!
Szóval én csak pár centis vágást javaslok....
Mert tudom,nekem is az volt a vágyam,hogy a fejemen csak a "jó" hajam legyen,de baromi hülyén néztem volna ki.....:D
Meg még csak annyit,hogy Én örülnék ha Csak annyira lenne egészségtelen a hajam mint neked:O)
Olyan szép,ne vágassd már le,vagyis ne rövidre.
Á tegnap eldöntöttem,megy az egész ami gáz,mert ugy érzem a szárazabb rész ami szőke volt mintha ez miatt nem ugy nőne mint kellene :O) nagy lépés lesz,sajnálom is meg nem is,de utánna kenhetem a már egészséges hajam,ha igy nő mint eddig akkor no para,ha nem fejbelövöm magam :-D
Hátul a V forma nekem is tetszik,de rövid hajnál ez most nem lehetséges,de azt is hallottam hogy akinek ilyen a haja vagy tépett volt,annak ajánlatos néha a végét egyenesre vágatni,mert ugy nem annyira roncsolódik,valahogy a szálak nem annyira súrlódnak vagy mi :O)
Jaaaaa ami a legtutibb,neten nézegettem hol van még itt nálunk fodrász,hát látom majd velünk szemben magán háznál fodrászat és ráadásul magyar a nő :-O :-D na először őt megkérdezem,aztán van egy a másik utcában és mégegy ami 2 percre van,a többit ismerem.
Ne menj fodrászhoz!!!!!
Én a szetemberi ilyen ötletemet már nagyon megbántam,az 1 centi helyett vágott vagy 3-at is.
Várj vele még egy kicsit,ameddig nő.Amúgy nekem mindig ilyen formára volt levágva a hajam,mikor még volt mint neked most.Ha mész is fodrászhoz akkor mondd azt neki,hogy a hosszát meg akarod tartani maradjon ez az félkör alak,és akkor meghet 3-4 centi is belőle mégsem fog látszódni,hogy rövidebb viszont egészségesebb lesz.
Nos,változott a dolog,gondolkoztam :)) ugy döntöttem fodrászhoz megyek és kb vállig levágatom,azért döntöttem igy mert elöl,oldalt is kell vágni és azt se párom se én nem tudjuk :O)
Huhh,de merész vok :)
Jó neked :)
Én meg azon gondolkoztam kár hogy nem vizesen fotóztam mert ugy lehet jobban lehetne látni,mert szárazon néha csalóka a vége,ide oda kunkorodik :-D
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szempillaspirál?
- Miért nem vízálló a vízálló szempillaspirál?
- Miért nem tudjuk mi nők csukott szájjal kifesteni a szempillánkat?
- Szemöldök és szempilla festés otthon!
- Járt már valaki közületek úgy, hogy a 3D szempillát nem bírta a szeme? Csúnyán bedagadt, és kivörösödött.Lehet ez ellen tenni valamit?
- Milyen spirált ajánlotok, hogy jó hosszú legyen és dús a szempillám?