Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia,
adatlapomon van kép.
Sziasztok!
tudna nekem valaki segíteni , dr. Bálint Beáta és dr. Tönköl Tamás orvosok munkái és általuk adott tapasztalatok érdekelnének.
Köszönöm szépen!
Rendben, nagyon köszönöm!
Utána nézek! ;)
Az biztos,hogy nem olcsó,kérdezd meg az arcplasztika fórumon,hogy kit ajánlanak.Úgy tudom,hogy altatásban csinálják,és már az is indokolja a magas árat.
Sziasztok! November elején műtötte Bálint doktornő a felső szemhéjamat, most voltam nála konzultáción, hogy mi legyen az alsoval. Azt mondta hogy a mini lifting műtétet javasolja, de ő nem csinál olyat.
Tudtok valakit ajánlani, aki szépen dolgozik? Tényleg félmillió egy ilyen műtét?
Köszönöm előre is. ;)
Dr Bálint Beáta: 06302523385
Gabi, az asszisztense: 06302980073
Ha rendel, műt vagy elutazott, nem tudja felvenni BB, hívd inkább a Gabit és kérj időpontot.
RendelŐ: III. kerület Laktanya u. 4.
Köszönöm szépen,
Örülnék neki! 😊
Valaki tudna segíteni abban, hogy dr Bálint Beáta doktornőt, hogyan, miképpen lehet elérni?
A honlapja nem működik, a telefonszámon, amely a tudakozókban szerepel nem jelentkezik senki.
Hogyan lehet hozzá bejelentkezni?
Minden segítséget előre is köszönök!
Hát ez az. Aszemenél nem biztos, hogy nagyon nyúlkálni tudna bárki is büntetlenül. 🤣🤣🤣
Na a fogorvosról meg ne is beszéljük. Ember nem fél annyira ott mint én.
Sziasztok! Voltam konzultáción Boros doktornál.
A rendelő valóban nem túl bizalomgerjesztő, ahogy írtàtok is itt, és igencsak futószalagon megy a dolog,,,iszonyú sok a páciens. De a rutinja és hozzàértése nem kétséges, szerintem csukott szemmel meg tudnà csinalni. Ápr.legvégére kaptam időpontot, alig várom!!! Ahogy megtudtam tőle, illetve kivettem a szavaiból, szike a "jobbik" eljárás - illetve nincs különbség szerinte. A lézer sosem fogja teljesen eltörölni a hagyományos finom eljárásokat, ő ezzel csinálja, ezt is javasolja. Egy dologtól félek viszont, hogy a sminketoválás totàl elcsesződik.Ezt mondta, és mutatta is hogyan :(
Gyógyulás 2-3 hét, és ezt képtelenség gyorsítani vitaminokkal vagy bármivel (ezt azért én megkérdőjelezem:) de majd kiderül. Biztos hogy csinálok naplót:)
Helyi erzestelenitesben csináljak,de nem jár fájdalommal,ugyhogy fölösleges lenne az altatas(kb mint fogorvos)
Műtét után 1hetre van a varratszedes, utana sminkelheto,bárki előtt vállalható az arc.Teljes gyógyulás-mire a forma is beáll-kb 3 hónap.
Engem drBalint Beáta műtött,az adatlapomon van előtte,utana kép,de van naplom is kopogj nyugodtan.
Itt a fórumon találsz meg dr Boros László munkáit is,ő is szépen dolgozik😊
Sziasztok!
Egy ideje gondolkozom felső szemhéj plasztikán, mert már nagyon rálóg a szememre, és sokszor zavar a látásban.
Kérdésem, hogy kit ajánlotok? Ugye altatásban csinálják? Mennyi a gyógyulási idő? Most nyár előtt biztosan nem szeretném, majd csak október-november tájékán.
Köszönöm. :-)