Szellemidézésnél mi mozgatja szerinted az asztalkát?Van tapasztalatod? Írd le kérlek! (beszélgetés)
Velem semmi különös nem történt.
Szerintem azok csak rémhírek.:D)
értem.. mindegy.. :D úgyse csinálok már többet ilyet... =D
köszike h válaszoltál (:
Mondok egy példát.
A volt barátom rendszámát kértem-és jól lett lekopogva.
Aztán,mikor azt kérdeztem,hányas szám alá költözött-össze-vissza kopogott.
Itt jöttem rá,hogy nagy humbuk az egész-sajnos velem is ,mint számtalan emberrel-sok mindent be lehetett kajáltatni.
Már nem foglalkozom számomra értelmetlen dolgokkal:))
Igen-mi magunknak:DD)))
Akár hiszed,akár nem.
Ugyanis akkor tudnia kéne olyan információkat is,amiket mi nem tudhatunk:D))
Kamu az egész:D))
Csak olyan dolgokat kopogott ki,amikről a társaságunk valamely tagjának tudomása volt.
Amiről nem volt információja egyikünknek sem-össze -vissza válaszolgatott-minden marhaságot.
Na,ebből egyből vágtam-hogy csak a mi energiánk lehet.De nem baj-ez is jó pénzkereseti lehetőség:))
Mi is táncoltattunk asztalt és egy gonosz démon mozgatta az asztalt, mert megkérdeztük, hogy mi mozgatjuk-e az energiánkkal, de azt mondta, hogy nem és végigkérdeztük, hogy akkor ki vagy mi. Megkérdeztük, hogy démon? És az volt... gonosz démon.. =S
Aztán próbáltuk elküldeni, de nem tudtuk. Azt mondta, hogy ártani fog két embernek (akik ott voltak), és pont azoknak nem ártott.. Másnap aki velünk táncoltatta az asztalt elájult, és a fejét is bevágta, más meg egy tányért tört el véletlenül, ami az anyukája kedvence volt meg becsípte nem kicsit a kezét két asztal közé. Velem ugyanez történt csak asztallal meg székkel =/ De azóta sem táncoltattunk asztalt meg nem is idéztünk szellemet, meg nem poharazunk :S
Nem akarok életem végéig félni.=S
:-))) vicces kérdés:-)))
Briell, szerinted "mi" mozgatja?
Szépen megfogalmaztad.Ezen gondolkodtam már régebben-mi lehet a magyarázata,hogy felemelkedik az asztal.
Egyszer ketten ültünk az asztalnál-és sikerült mozgásra bírni.Legközelebb-hiába erőlködtünk,nem történt semmi.
Egy ismerősöm,otthon egyedül próbálkozott a hokedlivel.Mikor körözni kezdett-és dobálta magát a sámli-a szellemeknek tudta be:D
Megkérdezhetem a fiamat, hogy hova költözött az egyik havere, na Ő 100 %%-ig tisztánlátó volt.
Egyszer járt nálunk, addig még soha, nincsenek kint fényképek, nem szeretem, fiúk meg ritkán szoktak a családi ügyekről annyit beszélni, hogy tudja.
Olysnokat mondott el, előre és hátra, hogy a szemem elkerekedett, mikor a fiam elmesélte :)
és bejött minden.
Szóval ezzel azt akartam mondani, hogy olyanhoz menj, aki tényleg hiteles és már volt ilyennél valaki, akinek bejött az illető mondása.
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- 2 gyerekes Anyukák, segítsetek gondolkodni, kérlek!
- Ki, vagy mi mozgatja a forintot? Átlépte a kritikus, lélektani határt, ha így folytatódik, mi lesz a végkimenetele?
- Sikerult fogyni valakinek elektromos hasedzővel, olyannal amit a hasra kell rakni, elektromos pulzusokat bocsát ki, mozgatja az izomzatot?
- Hol találok olyan mozgásközpontot, ahol a gépek mozgatják a testemet?
- A lépcsőzőgéphez csatolt twister mely testrészeket mozgatja meg?