Szellemidézés (beszélgetés)
sziasztok.
mint már múltkor meséltem hogy van egy öcsém aki igen érdekes dolgokat élt át eddigi életében. mikor még kisebb volt olyan 4-5 éves akkor minden éjjel rémálma volt és nem ezek a gyerekrémálmok hogy éppen kerget egy béka vagy nem tudom. kiabált hogy heni (azaz én) hol van elvitte őt megölte és ilyeneket kiabált 4 évesen :S kicsit ijesztő volt. és voltak olyan éjjelek is amikor álmodott és felkiabált megint és anyáék elvitték hidegvízalá tették és még akkor sem kelt fel de a szeme nyitva volt. és ezután anyáék elvitték jósnőhöz hogy mi van vele és azt mondta neki a jósnő hogy az öcsémnek már úgy 4évesen erősebb a belső szeme mint neki magának a jósnőnek és a rémálmok azért vannak mert előző életében egy gonosz boszorkány volt akinek levágták a kezét és kínhalált halt és a múltja üldözi álmában. ja igen és azt is mondta a jósnő hogy öcsémet elszokák vinni az ufók és öcsém jóba van velük. és megmondta a jósnő hogy 7éves korában elmúlnak a rémálmok és 13éves korába vissazjön. és a vége igazis votl 7 évesen elmúltak neki az álmok. de még mikor álmodott anyukám terhes volt a másik kisöcsémmel és az orvosok azt mondták h problémák lesznek a szülésnél és anyukám aznap éjjel azt álmodta hogy elvitték őt az ufók és a hasát piszkálták és ottvolt az ufók mellett az öcsém és nyugtatta álmában anyumat hogy anya ne félj ők a barátaim. de ezek csak álmok. jelentenek valamit? és igen jut eszembe a jósnői azt is mondta hogy öcsém jövőbelátó lesz és gyógyító ha fejleszti az erejét meg hasonló de öcsém most 13 éves és még nem jelentkezte neki a rémálmok és nem érdekli őt ez a dolog így nem eröltetjük pedig tiszta jó lenne ha ilyen "erejei" lennének. :D én mindigis ilyet akartam és engem érdeklenek ezek a dolgok erre öcsémmel történik akit nem érdekli.. :D szerintetek lehet benne valami igazság amiket a jósnő mondott neki hogy gyógyító és jövőbelátó?
Sziasztok!
Szellemet még sosem idéztem, nem is volt ilyen tapasztalatom soha.
Viszont két eset történt meg velem, ami számomra is kissé misztikus dolog.
Az első: 12 éves koromban azt álmodtam, hogy meghalt a szomszéd néni. A fiaival egy osztályba jártunk. Márnap elmentünk iskolába, én sírtam. Elmeséltem a tanárnak mit álmodtam. Ő megnyugtatott hogy csak álom volt. Mégis délután mikor mentünk haza a suliból, már messziről láttuk, rengetegen vannak a házuk előtt. Sajnos az álom igazzá vált. A szomszéd néni délutánra 36 évesen 4 árvát hátrahagyva meghalt. Azóta is magamat okolom, miért nem szóltam neki, hátha tehettem volna valamit.
A másik: most építkeztünk, eladtuk a régi házat. És az az érzésünk, a ház, vagy abban valami-valaki nem akarja hogy elmenjünk. Sorozatos ellenállást tapasztaltunk az eladás során, sorozatosan romlanak el azóta a dolgok. Semmi nem akar menni. Este 10 órakor pontban kinyílik magától az ajtó, utána rögtön hűvös fuvallat járja át a házat. Tudjuk, régen valaki meghalt ebben a házban. Lehet nem akarja elmenjünk?
Sziasztok! Egyszer történt velem egy érdekesség.Egyik este a mutterral szórakoztam ( kb. 3 éve.)Ő megfogott és belökött a mosdóba és bezárta az ajtót és lekapcsolta a villanyt.Én először röhögtem, de aztán fura zajokat hallottam és egyszerűen bepánikoltam...és elővettem a telefonom és elkezdtem világítani vele...mert valami nedveset éreztem a lábamnál és rávilágítottam és vöröslött..VÉR VOLT!! De annyira bepánikoltam, hogy kirugtam az ajtót és beszaladtam a szobába..ott egyszerűen sírtam...(12éves voltam) Anyám bement a fürdőbe és ott a tócsa csak víz volt..Hát én megmernék esküdni, hogy vér "volt" ...Azon az éjjel nem tudtam aludni...az szekrények zörögtek...a zacskók amik a földön voltak azok is...majd nem megőrültem...Hát nagynehezen vége lett az estének de utána is történtek velem érdekes dolgok...arra nem mernék megesküdni ,hogy nem csak képzeltem, de elég valósághű volt..Pl...reggelire készültem...a konyhában voltam( amiről azt kell tudni, hogy a konyha a bejárati ajtó előtt van, tehát én a bejáratiajtón pont kilátok...oldalt fordultam...de a periférikus láttással még mozdulatokat látok...és elkezdtem vajazni a kenyeret és egy fekete árny elszaldt az ajtó előtt!! ÉN azt hittem, hogy összeszarom magam...
Én előkaptam egy konyhakést mert akk még nem gondoltam hogy szellem...kimentem az ajtón de senki nem volt ott...hát eléggé bevoltam szarva!!És kérdeztem pár osztálytársamat is, hogy történt e már vkivel ilyesmi..és történt már az egyik oszt.mal!!
Sziasztok!
Sosem mernék szellemet idézni, mert ha megnyilvánulna, valószínűleg azonnal összeszarnám magam (bocs). De lehet, hogy infarktust is kapnék ezzel egyidőben.
A múlt héten arra ébredtem fel, hogy valaki fölém hajol, az ijedtségtől el is ordítottam magam. Még most is előttem van az az arc... Nem tudtam beazonosítani még azt sem, hogy férfi vagy nő, de látom magam előtt. Vajon mit akart tőlem?
Voltam jósnőnél is a múlt héten, már nem először mentem el hozzá. Eddig minden bejött neki. Ő azt mondta, hogy elég egy ima ahhoz, hogy elmenjen a szellem, vissza a helyére.
Ne csináld!!!!!!!!!!!!! Ez nem játék!!!!
Nagyon komoly dolog is lehet belőle. Aztán ha nem tudjátok visszaküldeni nézhettek....
En,mi mar sokszor ideztunk szellemet.
1-szer a legutolso idezesnel viszont nagyon megremultem...
Akkor eldontottem,hogy ha esetleg a kozeljovobe idezek akkor csak "szakember" tarsasagaba.
Sziasztok! most olvastam az összes kommentárt.. jó sokáig tartott..de megérte.. én nagyon szeretem ezeket a dolgokat természet feletti erők és hasonló.. van is egy pár ilyen élményem de sajnos nem a saját bőrömön tapasztalta...:(
ha nem untatlak vele titeket akkor leírom.
szóval:
anyukám mikor terhes volt velem kint volt apukámmal a balatonon mert apukám ott dolgozot és másnap nyitották volna ki a boltot. és anyukám aznap éjjel azt álmodta hogy 2 betörő mászik be hátul a kisablakon és erre felriadt de nem ébresztett fel apukámat nehogy odamenjem és baj legyen de reggel elmondta neki és a többieknek de nem hittek neki de mikor odaértek igaz volt minden amit anya mondott.. aztán mondogatták neki hogy boszorkány :D
meg az öcsém még egy különös eset..
erről amdj máskor mesélek de nagyon érdekes.. na
sziasztok
Sziasztok! Tegnap szellemet idéztunk. Nem hittuk, hogy fog sikerulni, mert a legegyszerubb dolgokkal próbálkoztunk. Megyujtottunk pár gyertyát, kanalakból készítettunk egy keresztet és felgyújtottuk a képét a holtnak.. Este én láttam a számítógépem elött egy kört, mintha egy fej lett volna, nagyon világos volt,fehér. A havernak a tukron kijött az hogy "Még 7 nap" és elgörbult a cipökanaluk is. A "még 7 nap"-tól nagyon félunk. Nem tudtok valamit ami segíthet átkelni neki a túlvilágra? írjátok meg e-mailban. jún 12.-éig van idönk.
E-mail: ferrat666@gmail.com
Hellosztok.
Velem is történnek furcsa dolgok, kiskoromban szellemet láttam és ezzel kezdődött midnen, azóta havonta minimum 1 szer az égőszáll kimegy az égőmben csak úgy magától mikor belépek a szobába, ehez már amúgy teljesen hozzászoktam.
De tavaly haverokkal 3 an kint ültünk az erdőben a tábortűz mellett, és éppen ilyenekről beszélgettünk, a tűz már csak parázslott de mivel előtte eléggé szép nagy tűz volt így is sok fényt adott. Arra emléxem hogy néztem a tüzet és a következő pillanatban felpillantottam a haverokra és falfehéren meredtek rám. Én meglepődve kérdeztem hogy mivan? Erre csak anyni választ kaptam hogy:"Krono kb most te 2 percig mormoltál vaalmit az orrod alatt amiben vaalmi yolan is volt hogy véres, meg tűz!"
Mikor ezt így kimondta haverom egyszer csak hullám szerűen a környék összes kutyája elkezdett ugatni, és elkezdett szokatlanul fújni a szél. Nah mi eddig bírtuk a dolgokat és elviharzottunk onnan. Isten tudja mi történhetett volna ha ott maradunk.
Tegnap is ugyan ababn az erdőben voltunk emgint csak tűz és egyebek, már régen enm ebzséltünk erről a dologról, de tegnap valahogy szóbajött. Mikor már megint csak parázslott a tűz akkor egyszer csak lépéseket hallottunk magunk mögött ami pontosan yolan volt mintha valaki jött volna a száraz agyagos földön. Egy ideig még ültünk aztán haverom megtörte a csendet és mondta hogy: "Msot ezt ti is hallotátok?" Erre mi mind egyetértettünk és emgint csak jött a szél, és a kutyaugatás (bár most cska néhány kutya kezdett el ugatni).
Éppen ezekkiatt a történések miatt döntöttük el hogy következő alkalommal szellemet szeretnénk idézni, és éppen ezért szeretném tudni hogy ki lehetne a vezető ki az akinek a legmagasabb a pszi-je, hogyan lehetne ezt kideríteni, és hogy alkalmas-e egyáltalán a személy a vezetőségre?
Sziasztok!Én és a barátnőim szellemidézésre készülünk!Légyszi küldjetek erre a címre szellemidézéssel kapcsolatos szöveget:szaszika95@freemail.hu
előre is nagyon köszönöm mindenkinek!!
Sziasztok!
Én már nem hiszek a szellemekben de régen hittem és idéztem is rendszeresen. Akkor történtek is furcsa dolgok amiket a szellemeknek tulajdonítottam. Mostmár úgy gondolom, hogy van rájuk logikus magyarázat. De, hogy mi azon még nem gondolkodtam.