Szellemidézés (beszélgetés)
sziasztok!Nekem és egy barátnőmnek folyton követési mániánk van .Úgy érezzük valaki követ, és figyel minket, valamint néha olyan képeket látunk az álmunkban, amik megtörténnek egy kis idő múlva
segítsetek
Sziasztok.
Sürgösen segitség kéne egy rokonomra ráakaszkodott egy szellem vagy valami.
Fogja a kezét, és érzi a jelenlétét már látta is párszor. Ha tudtok légyszives küldjetek nekem valami idézö szöveget és modszert. Meg hogy hogy lehet elüzni. A dolog sürgös mert a rokonom totál kivan. Cimem : ezatomposta@citromail.hu
Sziasztok!
Örülök, hogy rátok találtam, mert végre úgy érzem nem vagyok egyedül. Semmi gond a fejemmel, mégis hátborzongató lenne, ha mindent leírnék ami velem történt...és a mai napig is megesik.
Már gyermekkoromban is találkoztam olyan Nénivel aki napokkal azelőtt meghalt és a bezárt lakásában feküdt. Egyedül anyukám hitte el, hogy láttam szegény Nénit, hiába állítottam, hogy még beszélgettem is vele az udvaron órákkal ezelőtt.
Aztán volt egy pár álom halott rokonokkal, tárgyak melyeket a bejárati ajtóm előtt találtam meg, éjszakai felriadások, mintha valami leesett volna. Persze sosem esett le semmi. Aztán elcsitultak egy időre.
Most viszont egyre erősödnek. Képzeljétek, hogy van egy 4 éves kisfiam, aki hajnalban felriadt, és tőlem kérdezgette, hogy hol van a Néni aki az előbb itt volt a szobájában. Körbeszaladt a lakásban, hogy megkeresse. Olykor azt mondja autózott a Bácsival...
Egy héttel ezelőtt az éjszaka sírva fakadt és halálra rémültem feküdt az ágyában. Futottam hozzá, mert nem tudtam mi történt. Kikaptam az ágyból, és magamhoz szorítva kérdezgettem mi történt. Csak akkor vettem észre, hogy a távirányítós autója beindult a földön, és a lámpája villogott, aminek a fényétől rémült meg.
Magam kapcsoltam ki. Két nap után csak annyit mondott az esetről, hogy a szél kapcsolta be és lámpázott vele...
Ma pedig amikor reggel indulni akartam, rám volt zárva a lakásom ajtaja.
A bejárati ajtó összes zárja kulccsal bezárva, és a kinti rács is. A legjobb az egészben, hogy a rácsot nem lehet belülről zárni. Nekem is úgy kellett kinyitnom, hogy kintől nyúltam ki és úgy szenvedtem be a kulcsot, hogy kinyithassam a zárat.
Azóta is rettegek és kattog az agyam. Nem tudom mit tettem amiért halálra ilyeszt...bárcsak tudnám micsoda!
Veletek is történnek ilyen "rémisztő" dolgok?
SENKI NE PRÓBÁLJA KI MEGFELELŐ HÁTTÉRISMERET NÉLÜL!!
bár ezt lehet mondani..még kíváncsibbá teszük ezáltal az embereket.
Sziasztok, most találtam ezt a topicot, és én is leírom a tapasztalataimat: huszonévesen az egyik barátom mondta, hogy pohárral és táblával hogyan lehet szellemet idézni.Össze is jöttünk egyik este négyen, megrajzoltuk a táblát, rátettük a poharat, és némi nevetgélés közepette valaki elkezdte mormolni: "szellem, ha köztünk vagy, menj az igen-re". Napokig nem történt semmi, pedig szinte minden este próbáltuk. Aztán az egyik este, csodák csodája, a pohár elindult, és elvánszorgott az "igen" feliratra.Folyamatosan kérdezgettünk mindenfélét, és a pohár folyamatosan csúszkált a táblán, szinte mindig értelmes szavakat kirajzolva.Kb. 3-4 héten keresztül ha nem is minden nap, de elég gyakran idéztünk esténként szellemet, érdekes volt, tél lévén a szabadban úgysem tudtunk sokmindent csinálni.Aztán egyszer történt valami:meguntuk, és inkább elmentünk sörözni:)))
Azóta eltelt kb 15 év, sem akkor, sem azután semmilyen úgymond normálistól eltérő dolog nem történt közülünk senkivel. (Jó, persze belemagyarázni egy reggeli felkelésbe is sokmindent lehet...)
Mindezt csak azért írtam le, mert nem gondolom, hogy bármilyen szellemvilággal lett volna dolgunk.Attól, hogy nem tudjuk, hogy egy tárgyat(pohár) éppen milyen energia mozgat, az még nem jelenti azt, hogy léteznek szellemek, az csak annyit jelent, hogy egy phár csúszkált ide-oda egy papírlapon.
Azért mondtam mert az elég jó érzékelteti,hogy mire számíthat valaki ha,kapcsolatba akar lépni a másik világgal,minden tudás nélkül.Azonban a [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Nicole Kidman[{[{[/A]}]}]
Másvilág cimű filmje jobban tetszett,mert a valósághoz még közelebb áll...
Abszolút egyetértek Fénnyel és Fényvándorral!!!!
NEM JÁTÉK!!!!!!!!
Kedves szellemidézők!
Nagyon veszélyes vizekre eveztek. Gondoljátok végig, tényleg azért vagytok -e a Földön, hogy már életetekben a szellemvilággal keressetek kapcsolatot? Hiszem, hogy azért vagyok a Földön, hogy élő személyekkel tartsam a kapcsolatot. A szeretben való hit mindnenél fontosabb. Hiszem, hogy a sprirituális tanokban olyasmival célszerű foglalkozni, ami örömet okoz, ami jó érzéssel tölt el, jót cselekszel vele. Kerüljetek minden olyan tant, ami félelemmel tölt el benneteket. Alkossatok jót, maradandót! Az igaz emberi értékekre fektessetek hangsúlyt!
Kedves Jasmine17!
Én nem olyan rég óta foglalkozok a szellemek világával,pontosabban azóta amióta a suliban elkeztünk ezekről beszélgetni és még a német tanárnőm is mondott nekünk érdekes dolgokat.Akkor ugy döntöttünk a csajokkal h utánanézünk és mi is kipróbáljuk a szellemidézést.De rá kellett jönnünk h nem olyan jó ötlet ez.Nagyon sokat olvastam a neten erről és mivel azt írja sok hellyen h az elhívott szellemeket vissza is kell küldni ugy döntöttünk h nem csináljuk meg. Én nem is bánom őszintén mert amióta a témával foglalkoztam csak ugy aludtam el h a tv-t beállítottam kikapcsolásra. Amugy az én nagyapám is öngyilkos lett,felvágta az ereit,és velem egy furcsa dolog történt azon az estén ,az amit már lejjeb le is írtam.
Szerintem ha fog még veled történni furcsa dolog fordulj egy szakemberhez, aki garantálom, h vissza tudja küldeni az ottragdt lelket. Másképp nehezen fog menni!
Sok sikert,és nyugalmat kívánok neked!