Mi idéztünk régen barátnőkkel, de nem ajánlom senkinek! Kiraktuk sőt végül már fel is írtuk filccel az abc-t az asztalra és így írt nekünk a szellemünk! DE NAGYON VESZÉLYES!!!!!!!!!!!!
az interneten nem tudod meg keresni mert nincs feltéve.de ha van a közeletetekbe egy ezoterikus bolt ott talán meg tudod venni.ha nem akkor nézd meg egy régiség boltba.hidd el érdemes utánna járni.
ez a könyv nem az olyan szellem idézésekről szól amiről beszélgettünk eddig.ebbe a könyvbe olyan szellemek,entítások,arkangyalok vannak akik segítségedre lehetnek.nem azt mondtam hogy probáld ki az idézéseket,csak olvasd el.sok mindent meg tudhatsz belőle.a címe:szellemidézés.
Annóba barátnőmmel próbáltunk szellemet idézni,lehettünk vagy 10évesek,nem történt semmi,hála égnek remélem rosszul csináltuk,akkor jó bulinak tűnt,most már nem hiszem hogy akarnék idézgetni,ennélkül is van látogatóm mindig,bár nem tudom ki-mi,szellem vagy angyal vagy egyéb.
Ha nem egyedül vagyok akkor nagy a szám nekem is,de ha egyedül vagyok akkor félős vagyok :) köszi,de inkább kihagyom.