Szellemidézés (beszélgetés)
Én jöttem rá, elmélyültem magamban, hogy mit is érzek, és amit láttam: iszonyú düh van bennem. Sőt, gyűlölet. Elsősorban magam iránt. Gyerekkoromban nem hogy szeretetet nem kaptam, de szörnyű dolgokat műveltek velem, és én mindvégig -néhány évvel ezelőttig- még magamnak is letagadtam. És nemcsak amiatt tudnék ordítani, ami valójában történt -mert igazságtalannak érzem-, hanem azért is, mert olyan gyáva voltam évekig, hogy hallgattam róla. Elárultam magamat.
Simán tudnék egy dührohamot kapni ebben a pillanatban, tudom, hogy meg is könnyebbülnék kicsit, jól esne törni, csak sajnálom a tárgyakat...
Ennek örülök! Mármint hogy nem megszállás! Az önszeretet nem olyan nehéz, csak fogadd el hogy Isten gyermeke vagy! Csodálatos, ragyogó fény!!!
Hát lehet nem szeretni téged??? ;)
az azért nem jó mert másnak a rezgése is benne lehet,vagyis ha más is ivott belőle,hiába mosod el
és ha használtat használsz tudom furcsa lessz amit mondok,de meg sérted vele a szellemeket.sőt felszentelt területen használd.
nem kell kivágni egy fát sem.biztos van a közeledbe tüzép.elég ha onnét veszel.a mutatod pedig szintén
tölgy fa legyen.de ha nincs meg teszi egy pohár is,
de egy olyan kristály pohár amit még nem használtál.
igen lehet csinálni.annál jobb ha csinálod magadnak,
mert így hozzá adod az energiádat.lényege:tölgyfa.
kerekre kell vágni,majd félkörívbe rá kell írni az
abc betüit félkör ívbe.majd pedig a számokat.
Sziasztok lányok!
Amiről az 1031-ben írtam, az bizony nem megszállás, hanem valódi, tömény öngyűlölet. Megtaláltam az okát is...
Most már csak ki kell élnem, és elengedni.
Helló!
Én vagyok,de ezzel ennyi :))) izgi story történt veled?
mi ez a punny?:D
Hétvégén eger rally oye:D