Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Szellemes szellemek 🎃👻 fórum

Szellemes szellemek 🎃👻 (beszélgetés)

1 2 3 4 5
15. Törpilla (válaszként erre: 13. - 8d00a82c06)
2019. okt. 31. 16:57
Van pár direkt kötözködni akaró érdekes ember itt az tény. Engem nem zavar ha hülyének néznek. Elfér. Különben sem állítom hogy normális lennék?!
14. Törpilla (válaszként erre: 11. - Törpilla)
2019. okt. 31. 16:56
Nővérem volt egy ilyen nem tudom pontosan minek hívják aki lát látja az előző életed.. Tőle tudja. Ilyen energiát is ad. Szóval minden ember 5 lehetőséget kap életében. Nővérem 3ik életében van állítólag és még 2xer jöhet. Engem is hívott már menjek el ehhez a pasihoz aki amúgy masszőr is. Nem visz rá a lélek 😀 mi van ha ez az utolsó utam? Nah és persze ki adtam tesómnak parancsba kérdezze meg miért csak 5 és utána mi lesz velünk vajon? Azóta nem volt nála.. De majd ha lesz majd megtudom.
13. 8d00a82c06 (válaszként erre: 9. - Törpilla)
2019. okt. 31. 16:52
Csoda, hogy nem szívesen írom le? Mindenki mindenkit hülyének néz, csak mert más az adott témáról a véleménye.
12. Napsugár8 (válaszként erre: 11. - Törpilla)
2019. okt. 31. 16:51
Hogy-hogy "jön újra"???
11. Törpilla (válaszként erre: 10. - Napsugár8)
2019. okt. 31. 16:48
Elvileg 5x jön újra egy lélek a földre csak kérdés miért pont csak ennyiszer? És miért nem többször és azután hova lesz?
10. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - Törpilla)
2019. okt. 31. 16:45

Azt azért jó lenne tudni, mit is értesz lélek vándorlás alatt?

Abban nem hiszek, hogy egy lélek egyik fizikai testből a másik ember fizikai testébe költözik, és ott átveszi a hatalmat, az irányítást, de hogy vannak lelkek, akik a fizikai test halála után itt ragadnak, a mi dimenziónkban, és közöttünk vannak, élnek... abban igen.

A földön kívüli életben már nem kell hinni. Kimutatott tény, hogy a földön kívülről hozzánk érkező meteoritokban vannak élő sejtek, tehát létezik élet a földön kívül is. Már csak az a kérdés, hogy értelmes lények-e, és nálunk fejlettebb civilizáció, vagy csak a sejtszinten, automatikusan élő, létező lények.

9. Törpilla (válaszként erre: 7. - Amaunet)
2019. okt. 31. 16:38
És mindenki azt oszt meg erről amit akar és mindenki olyan fórumot indít amilyet akar. Tévedek? De köszi a kiegészítést.
8. Törpilla (válaszként erre: 7. - Amaunet)
2019. okt. 31. 16:35
Nem néztem meg bocsi mi van mi nincs amikor elindítottam.
2019. okt. 31. 16:33

Hiánypótló fórum.:D

Alig van belőle...

[link]

[link]

Mindenki azt lát és hall, amit akar.

6. Törpilla (válaszként erre: 5. - Törpilla)
2019. okt. 31. 16:33
Ki egészítem annyival, hogy Abszolút lehetetlen volt, hogy ott legyen mert nem is arra ment el az egész és képtelen lett volna oda be dobni. Valahogy mégis oda került. Azóta is téma ez nálunk. Szóval ha nem is hisznek benne szerintem igen is léteznek valamiért itt ragadtak és eszük ágában sincs a mennybe menni.
5. Törpilla (válaszként erre: 4. - 8d00a82c06)
2019. okt. 31. 16:28
Írd le engem érdekel. Én ahogyan ezt hallottam rá jöttem, össze állt a kép.. Én ezt egy idős bácsitól vettem aki nem itt halt meg mondjuk a feleségét nem tudom. Amikor én itt laktam minden kapcsolatom szét ment sok volt a veszekedés. Ahogyan a tükröt át tettük férjhez is mentem és lehet vannak viták de sosem akkora mint előtte. Sőt volt egyszer egy nagy vitánk és mérgében földhöz vágta a teloját. Mondtam neki menjen a fenébe erre mondta jó csak meg keresi a teloja tartozékait pontosan az aksi hátulja nem volt meg. Segítettem közben ki békültünk és sehol nem volt.. Mire nagy nehezen a szekrény háta mögött megtaláltuk. Ezért is feltételezzük aki itt van az szeret minket nem akarja hogy szét menjünk. Ugyanis akkor ha megtaláljuk hamarabb biztosan nem vagyunk együtt nem hogy férj és feleség. Ezen kívül kulcs meghajlik folyamatosan megy az érzékelő lámpa és egyéb kopogás padláson olykor a mellettünk lévő szobába...akad ilyen. Nem is igazán szeretnék egyedül maradni esténként.
4. 8d00a82c06 (válaszként erre: 3. - Törpilla)
2019. okt. 31. 16:20

Mindig is hittem bennük, de miután megvettem egy régi házat akkor biztos lettem benne. Régi... 60-as években épült. Itt volt valaki.

Eltűntek dolgok. Leestek dolgok amik maguktól nem eshettek le. Kilincs rázkódott, egy olyan szobában ahol senki nem volt. És még sorolhatnám.

Aztán hogy itthon volt a gyerek keresztelője, utána elcsendesedett a ház.

Vannak még dolgok, de sajnos itt sok a kacarászó, így nem írom le.

3. Törpilla (válaszként erre: 2. - 8d00a82c06)
2019. okt. 31. 16:12

Persze igazad van elnézést. Igen én is hiszek. Egyszer ahol dolgoztam a takarító csaj meg akivel voltam szolgálatban valahogy fel jött erről a téma, hogy szellemek és egyéb élmények. Egyszer csak a csaj rám néz kérdezi mi a baj? Nézek rá mondom ez most komoly? Mondja mi? Az hogy gáz ha a tükör a bejárati ajtóval szembe van mert akkor simán át lehet járni? Mondom jah.. Meséli tovább ennek a családnak a megélt élményeit. Kérdezi a végén miért? Mondom neki potom 10 éve van így nálunk.. Persze haza mentem a tükör pár nap múlva át került, de előtte is azóta is voltak érdekes dolgok nálunk.

Tudom hiszem érzem olykor valaki van velünk viszont arra, hogy jó vagy rossz még nem tudtunk rá jönni.

Szóval hiszek bennük hiszem hogy vannak lelkek akik köztünk élnek valamiért.

2. 8d00a82c06 (válaszként erre: 1. - Törpilla)
2019. okt. 31. 16:07

Szia!

Megválaszolhattad volna először a saját kérdéseid.

Én hiszem hogy van valami ami a mi szemünknek láthatatlan. Hiszem hogy ma éjjel nyitva a kapu. Nekem ezen az estén itthon is ég legalább egy fehér gyertya.

2019. okt. 31. 16:04
Szerintetek léteznek szellemek? Esetleg van valami szellemes élményetek? Hisztek bennük vagy nem hisztek? Miben hisztek a lélek vándorlás vagy esetleg a földön kívüli életben?
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook