Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Szellemes szellemek 🎃👻 fórum

Szellemes szellemek 🎃👻 (beszélgetés)

1 2 3 4 5
2019. nov. 1. 10:24

Én gyerekkoromban nem kalapos embert láttam, hanem egy ezüstös-szürkés ember alakú nyulánk lényt. A folyosón állt, onnan nézett be a szobába.

Valahogy bemeséltem magamnak, hogy anyu vagy apu áll ott és szépen elaludtam. Egyébként jó érzés volt, hogy ott volt.

Másnap azért nem hagyott nyugodni és beszámoltam róla. Kérdeztem miért álltak ott, de a szüleim azt mondták, ők nem voltak ott.

44. dd41cc22f1 (válaszként erre: 43. - 8d00a82c06)
2019. nov. 1. 10:14
Én pedig egy kétemeletes ház tetején láttam, az ősök azt mondták.
43. 8d00a82c06 (válaszként erre: 42. - Dd41cc22f1)
2019. nov. 1. 10:08

Érdekes, hogy ezt a kalapost sok kisgyerek látja.

És mindenki azt mondja, hogy nem csinál semmit, csak áll és néz.

Én is így emlékszem rá!

2019. nov. 1. 09:24

Nem nézek senkit hülyének, de ezzel együtt én nem hiszek ezekben a dolgokban, sem a lélekvándorlásban és egyéb természetfeletti dologban sem.

Ami viszont meglepő, hogy nagyszüleim még éltek, gyakorta emlegették, hogy gyerekkoromban kb. 4-5 évesen a szomszéd ház tetején, mindig egy fekete kalapos embert láttam.

Ezt én felnőttként megmagyaráztam nekik azzal, hogy a szemben lévő épületről a vakolat olyan alakban volt lekopva, mintha egy ember alakot ábrázolt volna kalapban. Egy gyermek fantáziája pedig határtalan. Így azonban kicsit meglepő, hogy az előttem szólók közül ketten is beszámoltak már erről a kalapos emberről.

Furcsa dolgok velem is történtek. Az egyik ilyen történetet egy másik hasonló fórumban már talán leírtam, de megteszem ezt újra. Az ezredforduló tájékán szilveszteri buliban voltunk a barátokkal egy tanítóképző iskola kollégiumában. Mikor megérkeztünk, aki meghívott minket mondta, hogy az egyik nagyobb, (talán ) 8 ágyas szobába pakoljuk le a cuccainkat. Éjfél után kicsit lanyhulni kezdett a hangulat. Bementem a szobába, ahol a dolgaink voltak és lefeküdtem az egyik ágyra. Pár percet fekhettem ott, mikor arra lettem figyelmes valaki horkol a szobában. Mikor bementem oda nem kapcsoltam lámpát, mert a folyosóról beszűrődött némi fény. Ezért azt gondoltam, valaki még aludhat ott bent, csak nem vettem észre mikor bementem. De nem hagyott nyugodni a dolog és felálltam az ágyról és tüzetesen szétnéztem a szobában, de senki nem tartózkodott rajtam kívül a helyiségben. Még az ágyak alá is benéztem, mert arra is gondoltam, hogy egyik barátom megelőzött és szórakozik velem. A szoba ablakait is megnéztem, de egyik sem volt nyitva, tehát az utcáról sem szűrődhetett be ez a horkolás szerű hang.

Kimentem a szobából és megkerestem a hölgyet, aki a kolesz lakója volt és meghívott minket a buliba. Finoman, nehogy azt gondolja, már az év első napján meghülyültem, elkezdtem neki mesélni mit hallottam. De számára ezt természetes volt. Azt mondta ilyen vagy ehhez hasonló dolgokat nagyon sokszor tapasztalnak a szobákban. De ők sem tudják ez mitől lehet.

41. Napsugár8 (válaszként erre: 40. - Asinel 75)
2019. nov. 1. 09:19

Szerintem is kell annak esetleg még több száz ismételt leszületés is, mire mindent megtanulunk. Ahogy mondani szokták: addig nem léphetünk magasabb iskolába, amíg azt a valamit, amit az éppen élt életünkben meg kell tanulnunk, meg nem tanultuk tisztességgel. És ezzel a plusz tudással, bölcsességgel, tapasztalattal gazdagodva mehetünk csak tovább.

És ha belegondolunk, hogy életünk során mennyi "leckét" kerülünk ki, ugrunk át, csak azért, hogy könnyebb legyen az életünk... ha már mindent tudnánk, minden téren tökéletesek lennénk, nem itt élnénk, nem itt lennénk, és nem itt tartana a világ, ahol éppen most tart.

Mert a világunk olyan, amilyenné tettük, vagy éppen mi magunk nem tettünk semmit, engedtük, hogy mások cselekedjenek helyettünk.

40. Asinel 75 (válaszként erre: 11. - Törpilla)
2019. nov. 1. 08:57
Tudtommal nincs ilyen megkötés, hogy ötször születhet a lelkünk emberi testbe. Attól azért lényegesen több karmikus terhet veszünk magunkra, főleg eleinte a tudatlanság miatt, mintsem hogy néhány élet alatt ki tudjuk enyenliteni.
39. mazsi-drazsi (válaszként erre: 1. - Törpilla)
2019. okt. 31. 21:52
Lélekvándorlás és galaxis útikalauz.
2019. okt. 31. 21:18

Apai nagyszüleim házában éltünk .

Anyu és Apu korán indult dolgozni ,és engem mint pici babát átköltöztettek esténként a nagyszülők lakrészébe.

Egyik este ,nagymamám felült az ágyban és a kiságyam felett látott egy fehér alakot ,aki félig behajolt hozzám.

Először azt hitte ,hogy Anya az.

Megszólította ,de nem érkezett válasz.

Valószínű ,hogy Anyu édesanyja ,,jött,,el megnézni engem,aki nagyon fiatalon halt meg .

Érdekes dolgok ezek.

37. 8d00a82c06 (válaszként erre: 36. - Törpilla)
2019. okt. 31. 20:23
Kopogó szellem is pakol, zajong. Nem biztos, hogy szeretted, vagy ismerted.
36. Törpilla (válaszként erre: 34. - 8d00a82c06)
2019. okt. 31. 20:13
Oké köszi a tippet majd még át beszélem férjemmel. Mit szólna hozzá. Amúgy aki nálunk van feltéve ha egyedül van szerintem nem gonosz. Mondjuk azok akik elvileg tárgyakat mozgatnak hangokat adnak azok erősek nem? Nem tudom nekem már apám apja anyám anyja és apja is meghalt. Akitől vettem a házat az ismert engem. Egy angyalnak vélt.. 😀 pedig téved. Lényeg nem biztos nem ő maradt itt mert imádta ezt a házat. Mióta újítjuk felfelé azóta nyugalom van. Kevesebb ilyen el tűnt nem találjuk sztorik vannak.
35. Törpilla (válaszként erre: 30. - F8db0709b8)
2019. okt. 31. 20:10
Az igen. Nálunk meg múltkor nagyon durva történt. A kulcs tartón ugye fel vannak akasztva a kulcsok. És az egyik kulcs másféle állt el lett görbítve ..nah addig férjem is olyan érdekesen állt hozzá a dolgokhoz. Azóta hiszi ő is. Sejtheted milyen pofát vágott amikor közöltem vele átjáró van nálunk poénbol vagy se de szembe van az ajtóval a tükör. Mióta el tettük alig van vitánk. Lehet véletlen lehet nem.. Meg ő mesélte apósom egyszer ment reggel hajnalban évekkel ezelőtt bicajjal dolgozni.. És látott egy női alakot ülni a padon. Hiszem amúgy ahogyan a szellemek vannak úgy léteznek az őr angyalok is akik minket védenek akár tőlük is.
34. 8d00a82c06 (válaszként erre: 33. - Törpilla)
2019. okt. 31. 20:08
Nem volt rá még szükségem, de biztos ki lehet szellőztetni rendesen.
33. Törpilla (válaszként erre: 26. - 8d00a82c06)
2019. okt. 31. 20:03
Értem. Viszont ezt ki lehet aztán rendesen szellőztetni? Vagy át veszik vajon nagyon a bútorok?
32. 8d00a82c06 (válaszként erre: 31. - Vivo44)
2019. okt. 31. 19:48
Ritka ez a hozzáállás! 😘
31. vivo44
2019. okt. 31. 19:42

Sziasztok!

Tetszik a téma, hiszek benne, de mivel nem tudok okosat, így inkább olvasgatlak benneteket minden gúnyos megjegyzés nélkül.

Csak így tovább!

2019. okt. 31. 19:07

Szia!

Én sok mindent láttam már,de annyira rémisztő 1 sem volt mint a történet.

Vettünk házat,becuccoltunk,eltelt egy kis idő,karácsonyi dekoráció minden játszott..egyik este lefeküdtünk aludni,egyszer az ablakból a dekor leesett,aztán a mécses őrült nagy lángon kezdett égni ,iszonyat hideg lett a szobában a gyerek meg visított,hogy ott van és fél és nem akar aludni...

Másnap minden ablakba szórtunk sót,égettük a gyertyát,szentelt vizzel körbespriccelték a házat...azóta aránylag nyugi van.

Kisfiam lát valami fekete kalapos embert,azt mondja csak nézi,nem bántja...igaz olyankor mindig begubózik hozzánk.

Szóval részemről léteznek,köztünk vannak.

29. 8d00a82c06 (válaszként erre: 28. - Perla del Mar)
2019. okt. 31. 17:50
Leírtam! :)
28. Perla del Mar (válaszként erre: 4. - 8d00a82c06)
2019. okt. 31. 17:40
Engem érdekelne 🙂
27. Perla del Mar (válaszként erre: 1. - Törpilla)
2019. okt. 31. 17:39
Igen, hiszek benne!
26. 8d00a82c06 (válaszként erre: 25. - Törpilla)
2019. okt. 31. 17:37
A zsálya erős szaggal füstöl. Állítólag attól örökre elmennek .
25. Törpilla (válaszként erre: 23. - 8d00a82c06)
2019. okt. 31. 17:35
Erről még nem hallottam. Füstölő az állítólag távol tartja őket nem bírják az illatát. Elvileg ha a gyertya végig ég minden helyiségben akkor távoznak. Ilyet hallottam csak ez a zsálya égetés nem mond semmit. Mit takar?
24. Törpilla (válaszként erre: 21. - Amaunet)
2019. okt. 31. 17:33
Szuper 😀😉 akkor majd jövőhéten is indítok valami hasonló fórumot főleg a te kedvedért. 😉👍👻🎃
23. 8d00a82c06 (válaszként erre: 22. - Törpilla)
2019. okt. 31. 17:32
Zsálya égetés?
22. Törpilla (válaszként erre: 20. - 8d00a82c06)
2019. okt. 31. 17:31

Morgás nálunk sem volt meg bűz se. Megnyugodtam.. Jövőhéten vagy utána lehet mennie kell férjemnek dolgozni messzire nem alszik majd itthon. Nyilvan én sem sokat fogok aludni.

Pedig meg csináltuk a gyertya végig égetést is minden helyiségben... Szerintem mégsem vagyunk még egyedül.

21. Amaunet (válaszként erre: 9. - Törpilla)
2019. okt. 31. 17:30
Természetesen. Ha hetente új fórumon szeretnétek 5 hozzászólásban kitárgyalni, itt az is lehetséges.😅
20. 8d00a82c06 (válaszként erre: 19. - Törpilla)
2019. okt. 31. 17:28

Tudományom szerint ha hőmérséklet változás van az csak a jelenlétre utal, nem a jóságra vagy ellenkezőjére.

Hogy honnan lehet megállapítani? Nem tudom.

Szerencsére nem volt dolgom rosszal. Állítólag jéghideg levegő, rohadt rettentő bűz, morgás hangok.

Nem akarom megtudni.

19. Törpilla (válaszként erre: 18. - 8d00a82c06)
2019. okt. 31. 17:20
Miért nem lehetnél látó? Én nekem azt mondták akkor van ott ha hideg vagy meleget érzel közvetlen magad körül. A hideg a rossz a meleg a jó szellemek? Ezekről tudsz valamit esetleg? Vagy hallottál ilyenről? Tényleg honnan lehet megállapítani hogy jó vagy rossz?
18. 8d00a82c06 (válaszként erre: 17. - Törpilla)
2019. okt. 31. 17:12

Érzem ha nem vagyok egyedül, de egy kivételével még nem láttam őket.

Az az egy is gyermekkoromban volt, egy kalapos sötét ember. Sokszor állt a szoba ajtónál, de ennyi. Olyan 12 éves korom környékén eltűnt.

Látó nem lehetek.

17. Törpilla (válaszként erre: 16. - 8d00a82c06)
2019. okt. 31. 17:08

Érdekes. Van az a film a Szellemekkel suttogó imádom azt a filmet. Lehet látó vagy csak jobban kellene hinned benne és magadba.

Izgi. Nekem tetszik.😀😉

16. 8d00a82c06 (válaszként erre: 15. - Törpilla)
2019. okt. 31. 17:06

Én se, sőt!! 😂

Rendben.

Valamiféle kapu vagyok. Na, nem rajtam mászkálnak át.

Nem csak álmodok, hanem az elhunytak konkrét üzeneteket küldenek.

Volt olyan is hogy élettörténetet álmodtam meg. Nyomorúságos öregkort. Nyomasztó volt. El meséltem anyukámnak és mondta, hogy a dédöregapám öregkora pont ilyen volt. Még a pizsama színe is stimmelt ami álmomban az öregen volt. Fényképet mutatott és tényleg vele álmodtam. Soha nem meséltek róla nekem és a halála után születtem.

Érdekes dolgok ezek.

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook