Szélcső (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekünk sem ajánlotta se a védőnő se a gyorvos.Mindneféle méreg drága szert felsorolt de ezt nem.
Pedig ahogy itt is írjátok nagyon bevállt.Azt hiszem mi is alkalmazni fogjuk.Mi nem vagyunk hasfájósak csak nem megy a kaki egyedül Boti babának mióta tápszeresek lettünk és szenved a drágám:(
Eddig lázmérővel próbálkoztam 3nap nem kakilás után de azt mondták ehhez könynen hozzászokik,így most tápszert kell váltani a gyorvos szerint és mellette Inflacolt adni neki és teáztatni talán majd ez meghozza hatását.
De én beszerzem ezt a szélcsövet ha írjátok h ennyire jó és erre nem szokik rá akkor biztos h már holna indulok érte,mert ma nem értünk már oda a gyógyszertárba:S
Ki venné akkor meg a pukielőcsalogató méregdrága szereket? (Gripe Water, Espumisan és társai - több most hirtelen nem jut eszembe, pedig az első gyerekkel az egész arzenált végigpróbáltuk)
Én sem értem. Mi is kérdeztünk több gyerekorvost, hogy mit ajánl. Felsorolt mindent, de ezt nem említette. Máshonnan értesültem, hogy létezik ilyesmi. Vajon miért nincs ez a köztudatban?
Örülök, hogy nektek is segített!! Én nagyon sajnálom, hogy az első gyereknél senki nem ajánlotta, ő még sokkal hasfájósabb volt, mint a második, szinte megállás nélkül sírt, mikor ébren volt. Mennyivel könnyebb lett volna az életünk...
Sziasztok!
Kipróbáltam. :) Ez egy remek találmány. Szofi baba már szenvedett egy ideje, egy hete nem kakilt, pukizgatott és sokat sírt.
Ma feltoltam óvatosan a szélcsövet és szó szerint egy heti kaka kijött szegény gyerekből. Volt puki is meg minden, de nagyon megkönnyebbült. Én is. :)
Azt hiszem bevált és használni fogjuk. :)
Szuper! :) Akkor kipróbálom, mert nem bírom nézni ahogy szenved.
Mi is kb. 4,5 hós koráig használtuk, és egyáltalán nem szokott hozzá, volt hogy egy nap egyszer, volt, hogy négyszer, "igény szerint". Nekünk a vazelint ajánlották hozzá a patikában, mert hogy a popsikenőcstől hamarabb tönkremegy, ami szerintem nem igaz, mert az elsőhöz valóban vazelint használtunk, a másodikhoz már popsikrémet, és ugyanúgy betöredezett az egész hosszában, nemcsak ott, ahol kenegettük.
mi használtuk amikor kellett, mert nagyon hasfájós volt, egyáltalán nem szokott hozzá, neki se kellett négy hós kora után!
Nekünk nagyon bevált.
Én csak akkor használtam, amikor tényleg nagyon nem ment a kaki, vagy fel volt fújodva és szenvedett.Talán heti 1-2szer. Asszem 4 hósan már nem is kellett.
És egy kicsit krémezd be a végét.
Köszi. Milyen sűrűn használtátok? Nem árt sehogyan a babának? Azt hallottam, hogy ha "helyette" kakilunk, akkor nem szokik hozzá a kis bélrendszere, hogy hogyan kell kinyomni a kakit magától.
Mi a második gyereknél használtuk, és nagy segítség volt. Az Infacolt kapta minden evés előtt, és amellet, ha láttuk, hogy kezdődik a hasfájás, már be is toltam neki. Kijött a puki, a kaki, és megnyugodott. Viszont tényleg vigyázni kell, mert belőle, mellette sugárban jön a termés:-)
szia, a nagyobbik fiamnál használtuk, és nagyon bevált. gyógyászati segédeszköz boltban vettem, és kérdezték hogy kinek kell, mert különböző méretekben lehet kapni.
Szia!
Első lányomnál használtuk, sokat segített a kakilásnál is. Másodiknál nem kellett használni. Arra figyelj, hogy a kinti végét hajlítsd a pelenka felé, mert másfél méterre is kilövi a terméket.:)
Hasfájós a babám és szélcső használatát ajánlották.
Mi a véleményetek róla?