Székesfehérvári és Székesfehérvár környéki anyukák beszégessünk! (beszélgetés)
Hát akkor most a legkönnyebb időszakban vagytok. Biztos szépen kijönnek a fogacskák, aztán könnyebb lesz.:-)
Ma voltatok sétálni?
Nem mentünk mert nagyon hideg volt, így inkább kihagytuk. Pedig szívesen kimentem volna a levegőre.
Tényleg ahol laksz ott sok kismama van?
Ma de jöttek netet szerelni. Remélem most már jó lesz. A modemnek volt baja, kicserélték végre.
Én se bírom ha szenved a Babucim. Úgy sajnálom olyankor.
Szegénykének jön a foga? Első fogacskája lesz?
Szia! Voltatok tegnap sétálni?
Mi aztán nem mentünk el, de kárpótolta, hogy Apa elég korán hazaért és játszott vele, este meg jöttek a nagyiék is.:-)
De legalább akkor is levegőn van. Jót tesz neki is meg neked is.:-)
Nálunk elég rendesen szállingózik.
A pelus problémával egyetértek. Nálunk is ez a helyzet. A legkisebbet használjuk, de ő nagyon kis vékonyka és hát még ze is nagynak tűnik rajta, úgyhogy vannak "balesetek" és akkor öltözni kell.
Most ő is aktív, elnézegeti a színes játékokat az ágyban.:-) De jó lenne nálunk is egy séta, azt nagyon szereti, csak itt esik a hó, így nem tudom ki vigyem-e.
Épp el kellett mennünk átöltözni, mert a pelus nem bírta a Kincsem kakikapacitását! :(
Én sokat bajlódok a pelusokkal! Mindkét fő márkát használjuk, kísérletezünk, de ha nem cserélem le 3-4 óránként, akkor sokszor kijön belőle a pisi, kaki.
Egyébként meg ittbent vagyunk, Kicsike játszik a játszószőnyegen, de majd kicsit azért ki akarom vinni délután a levegőre.És ti?
:-DDDD
Hát én sokszor úgy érzem magam, hogy van két fiam.:-) De nem baj, szeretem őket nagyon.:-)
Mi jót csináltok ebben a havazós időben?
Hasonló nálam is a helyzet mint nálad, nálatok.
Első baba igen, nagyon szerettünk volna, és nagyon meg is lepődtünk, hogy milyen gyorsan összejött.:-)
Szeretnénk kistestvért, de én úgy érzem, hogy olyan 2-3 év múlva. Először legyünk ezen túl, na meg legyen nagyobb a kisbabus, és akkor jöhetne egy hugica..:-)
És nálatok hugica vagy öcsike?
Igen, első baba! Nagyon tetszik, oda vagyok a kis drágámért. Az első pár hét nagyon furcsa, nagyon új, és minden szépségével együtt nehéz is volt, de amikor belejöttem a dolgokba, begyógyult a sebem, meg kezdtem jól beosztani az időt, onnantól könnyebb volt már.Túl sok segítségem nincs, nem volt, viszont a férjem nagyon segítőkész, mindenben számíthatok rá.
És nálad? Nálad is az első? Mikor lesz tesó? :DDD
Hát ő tényleg 24 órás felügyeletet igényel, de egy egészséges kisbabának is hasonlóak az igényei, na jó neki egy kicsit több van.
De el nem tudnám, illetve tudnánk képzelni, hogy ő nem kellene nekünk, majd túl leszünk rajta és akkor már nem lesz gond. Sokkal nehezebb lenne egy olyan betegsége lenne, amin nem lehet segíteni.
Az infacol az segít neki, vagyis javít a helyzeten.
Szerencsére jó kis baba, csak a nyálával küzdünk rendesen. Azt kell szívogatni állandóan, amit már egyre rosszabbul tűr. De legalább február 8.-án megyünk megint és akkor most már szinte 100%, hogy műtét lesz és elfelejthetjük ezt a szívogatást.
További ajánlott fórumok:
- Írjátok meg negatív tapasztalataitokat a székesfehérvári szülészetről!
- Ismeri valaki Dr Szakács Szilvia nőgyógyászt Székesfehérváron?
- Melyik szülésznőt ajánljátok Székesfehérváron?
- Jó nőgyógyászt keresek Székesfehérváron
- Tud valaki jó, és nem túl drága fogorvost Székesfehérváron, vagy Várpalotán?
- Tud-e valaki homeopátiás orvost Veszprémben vagy Székesfehérváron? Kérlek segítsetek!