Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Székelykáposzta recept

Székelykáposzta recept

A Székelykáposzta hozzávalói:
pirospaprika
savanyú káposzta
tejföl
oldalas
füstölt kolozsvári szalonna
hagyma
ételízesítő
babérlevél
tejföl


A Székelykáposzta elkészítési módja:
Zsírban vagy olajban a hagymát üvegesre pároljuk és pirospaprikát keverünk hozzá. Az oldalast feldaraboljuk és a hagymához adjuk, megsózzuk, vizet öntünk rá és körülbelül egy órát pároljuk. Egy másik lábasban kevés vízzel megpároljuk a káposztát, majd összekeverjük a megpuhult hússal, tejfölt adunk hozzá és még pár percig főzzük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A székelykáposzta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook