De a konfliktusokat jobban oldják meg,elküldik egymást a másik anyjába aztán ki is békültek,a nők meg fúrják egymást és sokkal csúnyábban tudnak veszekedni.
... A gonosz alatt egy másik személy értendő, akinek a neve vádló, rágalmazó, azaz a sátán. Mivel az ember szellemi lény, ezért ha az Úr Jézus Krisztust nem fogadja be a szívébe, és nem vallja meg élete urának, akkor könnyű zsákmánnyá válhat az az illető gonosznak.
Ezt is embere válogatja hidd el kedves Kata. Jómagam 12 évig dolgoztam nagyon sok embert alkalmazó állami cég munkaerejeként, de az itthoni életünk főleg ami a privát szférát illeti, mindig is tabu volt. Férfi emberként is azt vallom, egy poénos (de nem sértő) megjegyzéssel simán ellehet az ilyen irányú beszélgetéseket terelni másfelé. Dicsekedni meg hőzöngeni való igaz nagyon sokan teszik. És sajnos legtöbben azokat a kalandokat "Münchausen bárózzák", amikről bizonyosan még a feleségük sem tud. Szegény párommal annyit mosolyogtunk az ilyen fajta embereken, mikor pld. céges buli volt..és szinte puli kutyaként próbált az amúgy mások előtt megszégyenített párja teljes kedvébe járni...szerintem ez nagyon szánalmas dolog és bizonyosan nincs minden rendbe a magán életbe sem. Bocsi az őszinteségemért.
Engem az zavar ,hogy jó a munkahelyén tölti az élete nagy részét de miért kell a családi,anyagi,gyerekekkel kapcsolatos dolgokat sőt még a szexuális dolgokat is kibeszélni?
Annyiszor megígérte hogy nem fogja, de hiába:-(
Engem ez nagyon zavar,de úgy látszik ők a második családja.