Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Húúú hallod! Nem semmi. Egyébként tényleg nagyon dícsérik. Én is féltem, mert volt egy visszaújuló zölddió nagyságú cisztám, és mondták a Kaaliban, hogy remélik nem úgy szedik ki, hogy petefészkestől. Kérdezték ki a dokim, mondtam, hogy ő, erre: "Akkor jó kezekben lesz!"
Hogyne ismerném a Lujzát! Engem is volt kedves felvilágosítani, nem is ezzel volt a baj. Hanem egyszerűen nem hitte el, hogy rohadtul beszorult a levegő a jobboldali bordám alá. Már olyanokat momdott, hogy biztos epegörcsöm van, meg ilyenek. Egész éjjel ültem az ágyban, alig vártam a reggelt. Felhívtam a páromat, és mondtam neki, hogy ha hazaengedenek, ha nem, én egy percig nem maradok ott tovább, megszökök az biztos. Persze hazaengedtek, a dokinak említettem a dolgot, azt mondta, hogy biztos nem szívták vissza az összes levegőt. Különösebben nem foglalkozott a dologgal.És akkor most a harmadik inszem után javasolta a lombikot? Nekünk inszem nem volt, mert először úgy volt, hogy a páromnál van a baj, aztán az első lombik után pár hónapra rá kiderült a PCO.
Szia!
Te mióta jársz hozzá? Én lassan 4 éve. Csinált már egy HSG-t, meg egy lapart hiszteroval. Akkor egy kicsit kiakadtam rá, mert a műtét után elfelejtette közölni, hogy próbáljak meg minél hamarabb mászkálni. Ez nem így történt, hát volt minden bajom, amíg a levegő kijött belőlem. Na mindegy, túl vagyok rajta.
Szia!Köszi az infót.Csak azért kérdeztem,mert jövő héten délutános vagyok,akkor majd utána hétre kérek időpontot.Én most is 8-ra kellett,hogy menjek.Szeretem az ilyet,mert most is a 21.30-as busszal tudtunk hazajönni,de a múltkor még azt sem értem el.
Mindegy,csak lenne értelme.
Erika!
Igen ott vette le a keneteket. Azt mondta, a rákszűrés 1 hét, a többi is meg lesz 2 hét alatt. Szerdai nap kell menni, de előtte hétfőn azért odacsörgök, hogy biztos meg vannak-e. Mi 90 km-re lakunk Szegedtől, ne kelljen feleslegesen menni. Azért elég rossz, hogy a klinikán már nem rendel, így mindenért a magánrendelésre kell menni. A múltkor is fél nyolcra volt az időpontom. Pontosabban lehet, hogy a klinikán Mariann is oda tudná adni a leleteket, de azt mondta a doki, hogy egy összefoglaló eredményt fog adni, menjek a magánra. Na mindegy, csak az eredmények jók legyenek ( meg az összes többi, ami még jön).
Hamar eljön ám majd Neked is az április:-))! Hidd el egy-kettőre itt lesz :-)))!
Szia bettina!
Üdv közöttünk!Gyere közénk,együtt könnyebb átvészelni a dolgokat.
Hahóóóó!!!!
Erika! Írtam a másikra:-))! Most akkor itt vagyunk, vagy ott vagyunk? Vagy ilyen kevesen járunk Szegedre?
Na most megyek takarítani, estefele benézek!
Szia monik!
Ne érts félre,semmi bajom a Tanár úrral,azon kívül,hogy mindenki,mint te is,azon akad ki,hogy nem nézette a hormonszintem.januárban az osztályos orvos rá is kérdezett,hogy nézték-e,én elmeséltem a Tanár úrnak,de nem reagált rá semmit.
Én is megkaptam a listát a Kaáliban,azon a hsg nem volt rajta,de a többi igen.De a lombikhoz nem is kell,hogy átjárható légy,én úgy tudom.
veled mi újság?Hogy vagy ebben a hidegben?
Szia Erika,
mi már beszéltünk.
Nekem ez nagyon fura. Addig nem is mehettem HSG-re míg nem volt hromon eredményem. Szeptemberben kellett hormon és csak októberben csináltak HSG-t, aztán clostisztunk, amjd decemberben majdnem nem akarták elfogadni az inszem előtt, hogy csak szeptemberi hrmonom van.
Neked meg -e nélkül uott megcsinálták az inszemeket??? Hú nagyon fura.
Én a Z. Jánoshoz jártam. 10 perc és 2 óra közötti időket vártam. Nekem tavaly májusra volt időpontom, de addigra kaptam egy listát, hogy miket kell magammal vigyek. HSG, tenyésztések mindkettőnktől, HIV teszt, heptatitisz teszt (ezek fizetősek az ÁNTSZ-nél), ja és hormonok az előző ciklusból, úgy ültünk le beszélgetni egyáltalán.
Érdekes, amit a dokiról írtál. Meglepődtem. Nekem van ismerősöm aki hozzá járt, majd az inszemek után a Kaáliba, és ismét hozzá terhes gondozásra, elégedett volt vele.
Sziasztok!
Én is Szegedre járok a Kaaliba, a doktornőhöz. 2007 ősszel volt az első lombik, tavaly kb. ilyenkor lapar, és hisztero, májusban pedig egy leállított stimu. Most szeretnénk kezdeni a következőt.
Ha tudok, nagyon szívesen segítek én is :-)!
Szia!Ezt csak azért írtam(Viccnek szánva),mert Ő ezt mondta:Mondja,hogy az én betegem ,talán hamarabb kap időpontot,elvégre két évig én voltam ott a főnök. :-)
És tényleg Ő volt a szegedi Kaáli orvos igazgatója.
Sziasztok!Április 30. 13 óra,dr.Krizsán Mária
Nem tudom,a doki neve tette-e,de szerintem, annyira nem rossz időpont.Mondta,hogy mondjam,az Ő betege vagyok,akkor talán hamarabb kapok időpontot.Holnap megyek a papírokért,és elkezdem a vizsgálatokat.
Sziasztok lányok!
Megkaptam a beutalót a lombikra.Holnap,vagy holnap után kérek időpontot.Drukkoljatok nekem légyszi,hogy minél hamarabbi időpontra kapjak!
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018