Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Attól függ hol. Kaáliban 2 óra. (Bár nem tudom mennyi az ára.)
Nagyá mögötti sztk-ban azt hiszem 1-2 hét volt, attól függött éppen mikor vették le, mert fix napokon csinálják.
Vasas Szt.Péteri rendelőben nem tudom. Ott régen vettek nekem le, ott gyors volt nagyon, de vagy 5 éve.
De még nem kell rohanni, nem?
Sziasztok lányok!
Vajon,ha Szegeden csináltatom a hormonvizsgálatot,az mennyi idő alatt van kész??
igen úgy érzem jól csináltam remélem mindent.
Mindegy egy picit jobb.Holnap ugyis minden kiderül.Remélem a katonákban is van jó állapotú és meg tudják csinálni.
Reménykedni mindig lehet sztem.
Nekem is hihetetlen volt, hogy hiába eresztették össze a sejteket semmit nem csináltak egymással, csak ICSI-vel ment. Spontán meg sikerült, ki érti ezt? Lombikban mások azért a körülmények.
Két hónap. Na akkor jól tippeltem. Nekem az állapotom miatt tudtunka zonnal kezdeni.
:-)))
Már nem.de ez most biztos nem babó.(és persze,a lelkem mélyén miden nyilvános tiltakozásom ellenére bízom picit)Elég lenne az egyke is,csak jönne már!Megkérdeztem a dokimat tegnap,hogy ha 30.-án konzi,mikor lesz ebből lombik?Azt mondta,két hónap. :-((
Na kérem még majd nem is kell IVF.:))))))))))))
A pajzsmirígyedet azért megnézetted?
Nem gond, barátnőmnek volt 6 inszemje sikertelen, sikertelen 2 lombik és a 3.-nál 1 szem tüszőjét nem tudtak leszívni és inszemet csináltak neki, most lesz 1 éves a babája!!!!!!!!!! Szóval sikerült. Bizz benne. Ő is a dokihoz járt.
Ki gondolta volna. Ez biológia, és fura dolgokat tud művelni.:)
Szia!
Hát,sajna én ebben nem tudok segíteni,hogy mi lehet az ok,de Te mit nem csináltál jól szerinted?Úgyis azt csináltad,amit mondott a doki.
Szerintem,most már ne törd rajta a buksidat.Reménykedj,hogy majd az insem sikerül.Én szorítok! :-)
helló!
képzeljétek olyat mondott a tegnap a doki, hogy teljesen kész vagyok tőle.Lombiknak indultunk és most inszem lesz belőle. csütörtökön szép tüszőket látott szombaton már anyira nem volt megelégedve és hétfőn leállította a szurikat.Csak 2 tüsző van amit le lehet venni és azt mondta, hogy ennyivel nem indul neki inkább megpróbálja az inszemet. Nem értem miért nem nőttek a tüszők?
Becsapva érzem magam.Nem jól állította be az adagot vagy én nem jól csináltam valamit?
Szia Erika!
Mi újság? Voltál a dokinál?
Szia ded!
nem jött meg,holnap megyek a dokihoz.Azt mondta,lehet,hogy van egy perzisztált tüszőm,vagy az is lehet,hogy cisztám van. Jó,nem?
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Erika! Piri megjött már? Szorítok, hogy minden rendben menjen!
Igen én is így tudom, csak nekem a betegség miatt maradtunk abban, hogy azonnal indulunk, egy hónap szünet volt az inszemek és az IVF közt. De időpontot már akkor kért a dokim ahogy az inszemeket elkezdte.
Ne idegeskedj azzal csak ártasz. Legalább van időd a pajzsmirígyet renbeteteni, sztem gyorsan koncentrálj arra. Lehet az miatt a prolaktinod is magasabb, nem? Az meg a beágyazódást gátolja. Sőt az idegeskedés is följebb nyomhatja. Nekem pl. végig jó volt és pont ahogy indult a lombik megemelkedett, adtak rá bogyót és beállította normál szintre.
Szia MOnik!
Én is bízom benne,hátha májusban mi is kezdhetünk,de valaki azt írta,hogy a konzi utáni első havinál még csak uh. van,és majd a következő ciklusban csinálják.Hát,nem tudom,majd kiderül.Remélem,mielőbb elkezdhetjük,mert megőrjít ez a várakozás.
Hát,mennék én hormont nézetni,ha megjönne az átkozott piri néne,de nem jön!Ma felhívom a dokit,hogy mit csináljak.
Feleztek?Az jó. :-)) Drukkolok,hogy minden rendben menjen.
Mi a következő ciklusban kezdhettünk tavaly. Május elején volt a konzi és a végén kezdtünk is.
Húha akkor nyomás az endokrinológushoz, mert az gáz, be kell a gyógyszert állítani, nagyon fontos. Ráadásul azoknál időpont van, és nem túl közeli. Van ismerősöm aki most babát vár és neki is volt pajzsmirígy gond, szedi is rá a gyógyszert, szóval csak az a fontos kezeljék.
Az egy hónapot sztem elfelezzük.:)
Örülök,hogy jól vagytok!Olvasom ám mindenki naplóját szorgalmasan,hogy tudjam,ki hogy van.Látom,neked már csak egy hónap. :-) de jó!
Nem tudom,hogy mikor kezdhetünk,ezért is várom annyira a konzit,gondolom,függ az eredményektől is.Fogalmam sincs,hogyan működnek ott a dolgok.De remélem,mielőbb kezdhetünk,mert kezdek megőrülni.Én most attól tartok,hogy a pajzsmirigy hormonom kavar be,mert régen volt pajzsmirigy problémám,és én balga abbahagytam önfejűleg a gyógyit.
Ez miatt ne aggódj vérzés bogyóval meg tudják hozni.
Csak arra értettem, hogy konzi után azonnal tudtok kezdeni, mármint a köv. ciklusban?
Mi jól vagyunk, még egyben, csak a lábam és kezeim olyanok mintha másé lennének.:)
Szia ded!
Sajna,nincs baba a dologban,ma reggel nem bírtam tovább,és csináltam egy tesztet.Ma van a 38.napom,úgyhogy biztos kimutatta volna.Ha a hétvégén sem jön meg,akkor felhívom Molnárt,és kérek tőle egy randit.
Amiről írsz,az a trichomonas.Nekem elméletileg levette,szépen sorra vette,hogy mik kellenek,és a vizsgálati lapon rajta is van,hogy kérte azt is.remélem,meg is lesz.A jövő héten gondolom,az én eredményem is meg lesz.Már csak a hormon hiányzik,de ahhoz meg kellene jönnie.
Akkor jó szurizást!
Bárcsak már én is ott tarthatnák!
Írjatok lányok,örülök,hogy mükszik az oldal. :Legyetek jók,és vigyázzatok magatokra!
Szia Monik!
Nem tudok semmit,hogy mi lesz konzi után.Attól tartok,ha nem jön rendbe a vérzésem,akkor amiatt fog csúszni.Már pedig azt nagyon nem szeretném.Biztos adnak,ha elmegyek,de még nem voltam dokinál.
remélem,Ti jól vagytok!
Sziasztok:-)!
Erika! Nem lehet, hogy baba van a dologban? Szokott késni egyébként? Ha nincs baba, és nem akar megjönni, akkor tudnak rá gyogyit adni.
Ja! Képzeld, hogy jártam a drága dokinkkal! 1. A Chlamidia eredményem nem került hozzá, ezért tegnap nekünk kellett személyesen elmenni érte a Mikrobiológiai Intézetbe. Kb. 1 órán keresztül köröztünk mire megtaláltuk. 2. Odaadtam a Kaaliba az összes papírunkat, lemásolták, oké, várakozok. Már én jöttem sorra, mikor mondja az aszisztensnő, hogy az a T... betűs valami vizsgálatom hiányzik. ( Nem tudom leírni a nevét). Mondom az hogy lehet, direkt mondtam a dokinak, hogy az is kell. Jól kiakadt, aztán mondta is doktornőnek, hogy a nőgyógyászok megint ezzel szórakoznak, nem veszik le ezt a kenetet, mert állítólag hűtőben kell tartani. Végül is ott levették. Csak mondjuk a doki is mondhatta volna, hohy nem veszi le. Így jártam, de végül megoldódott. Vasárnap kezdem a szurizást, Suprefact-al. Aztán mensi 2-napján vérvétel, Uh. De az csak valamikor ápr.10 körül lesz.
Hasika:-)))! Akkor Te vagy aki vagy:-)))? Szóval érted:-)))!
A konzi után már kezdhettek is?
Nem adnak vmi bogyót amivel meghozzák a menzit?
Szia ded,sziasztok lányok!
Örülök,hogy éledezik az oldalam. :-))
Köszi,meg vagyok.Másfél hete késik piri néne,nem tudom,mi van.Mennem kellene hormon vérvételre,de ha nem jön meg,akkor hogy?
Egyébként meg vagyok.Várom az első konzit,még ezzel együtt 6 hét. :-)
És Te,hogy vagy?
Sziasztok!
Erika:-))! Hogy vagy?
Én is ma voltam Szegeden, és hát tényleg sokan voltunk ma is.
Hasika!
Neked short protokollod van? Hány órakor voltál kb? Lehet, hogy "találkoztunk" :-))!
Szia!
Egyik nap telefonáltam,másnap bementem a listáért.Azért drukkolok,hogy ne juss el a Kaáliba. :-))
További szép napot neked!
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018