Szavak, amitől feláll a szőr a hátadon!! (beszélgetés)
Nem tom szokol nézni tévét? Tegnap a műkorcsolya narrátor mondta:"iszonyúan szép gyakorlat volt"
Da nem szokol és kéröl műsorfüzetet,kapol ám.
Hogy tetszett?
Még eszembe jutott néhány dolog:
-névelő a nevek előtt (a Sanyi)
-rosszul használt névelő (a asztal).
Sziasztok! Engem az bosszant, ha valaki azt mondja:" Add oda!" (vagyis szeretné elkérni saját magának).
Szerintem az ide=nekem, oda=másnak.
Ez főleg Pest környékén jellemző.
Ja, nem kötekedésből, de az avval szó teljesen helyes (ennek ellenére engem is zavar).
jesszusom, a hideg ráz....
:DDD
én utálom, ha valaki nem tudja mi az a teljes hasonulás.. :S
és ez leginkább a -val, -vel ragoknál zavar, és a falra mászok tőlük.. :S
pl:
azzal helyett: avval
:S
Az "x"-es írást én is használtam, mert smsben 1 karaktert foglalt a "sz" 2 karakterével szemben. Havi nagyon-nagyon sok sms-nél ez sokat számított.
De egy fórumon, ahol nincs karakterkorlát én sem értem a jelentőségét.
Danke für Kompliment.Köszikeee.(ez szándékos volt)
Figyelj!
Tényleg idegesít a rádió,a Tv csak figyeljétek meg a politikustól a bunkó celebig így kezdi bármely kérdésre a választ:_Én azt gomdolom.
Nem vicc a múlt kor ezt hallottam:"nem gondolom,hogy azt gondolnám"
ezt jól összefoglaltad:D:D
Gratula:D:D
jót röhögtem:)
Megfigyeltétek már hogy minden mondat így kezdődik?:Én azt gondolom.
Szóval én azt gondolom tök jó gondit írtatok ide.Nekem is csak a szőr áll fel,ha ilyeneket hallok.Összefoglalom mi idegesít ,szinte minden szava ebbe a körbe tartozik,sokat itt olvastam a hoxán.
Figyelj!
Nemrég regiztem ide,röviden,tömizve nyomom.
Reggel korán csörizett az órám,siettem a rucikat felvenni,előtte a pattimat kinyomtam,valami halványsárga jött ki,tök undi volt.
A gyerkőcnek is valami baja lehet mert sokat fingizik.
Innetől kezve sűrű a délelőtti progim.Megyek a zöldségeshez néhány gyümit venni.Kéne nari,meg ubi is de olyan drága ,hogy beájulok.
Megcsinálták a telcsimet ,még garis volt.Majd csörizek a barinőmnek.
Inkább nyomok egy SMS-t "sya ! itt vok a sarkon,még van egy fuvarom,de majd talizunk a temiben a ravinál.Bal oldalon lesz a mi halink,vegyél egy csokor krizit légyszi!syjjjjja,puszika"
Ma nem uzsizunk,,de vacsira majd rendizek egy üres pizzát,a frigiből meg teszek rá parit,meg ubit.
Ennyi.
:D:D:D
tényleg:D
Nem is neked kell szereted,(ha egy férfi "nyáladzik",sem irigykedned,hogy esetleg tégen nem "nyaldosnak"),hanem akivel épp telefonon beszélget.....és mellesleg én azt ÚÚÚÚÚÚÚtálom,ha egy közenincs kategória,mások beszélgetéseit kihallgatja és minősítgeti.
Iggen ciki:))
szerintem, ha valaki kifiguráz valakit - előtte nézzen szét a saját háza táján...
a felvetés : szavak volt, nem emberek
Nekem van egy kollégám,eggyütt utazunk a buszon!Sokszor hivja telefonon a felesége,és akkor igy veszi fel:-Szeeeeeeevaaaaaaaaaa!Mizuuuuu?
Amikor meg leteszi a telefont:-Szia szia sziaaa!!Puuuszzzzzzziiiiiiiiii!Utálom mikor valaki nyáladzik férfi létére!!
További ajánlott fórumok:
- Ha felállsz a gép mellől mit fogsz csinálni?
- Összetett szavak szólánca
- Van olyan szó, amit ha meghallasz, a szőr feláll a hátadon?:D
- Személyek, akiktől feláll a szőr a hátadon...
- Ki az a híres vagy hírhedt ember, Celeb, akitől feláll a szőr a hátadon és miért?
- Van olyan szó, amit ha meghallasz, a szőr feláll a hátadon? - de jó értelemben!