Szavak, amitől feláll a szőr a hátadon!! (beszélgetés)
Ez gondolom nem egy kiscsoportos, kifestőkönyvvel való foglalatoskodása ugye? :O)
És itt a 3 új szó is: kiscsopis, nagycsopis és középsős
Az egy film!:-)
Rád vagyok kattanva!:-))
szoktam nézni a BK-t, ahol nagyon gyakran elhangzik, hogy
" rákattan " valamire.
Kb Olyan idős fiam van, mint a sorozatbeli fiatalok, de sohasem hallottam sem tőle, sem a haveroktól, lányoktól.
"Az enyém gyerek"
brrr...
Egy pajkos hölgyismerősöm szerint is pazarlás az uborkát szeletelni bár azt mondja mostanában a kilós akciós teszkós répa csomag a menőbb. Ahogy ő mondja, akár meg is lehet enni ;O)
A broki az pedig a brokkoli "becézése" és sok éve a Bosnyákon lőttem is erről egy fotót a zöldségesstandon.
Megint másodmagával van egy fiatal anyuka.
Kérdezi:
"Kislányom nagycsoportos, még mindig sírva megyünk oviba. Ötleteket várok, hogyan tudnék ezen változtatni?"
...öööö... esetleg ha te abbahagyod a sírást?
barátnőm szerint a kígyóuborka hámozás és szeletelés előtt sok örömet okozhat, aztán lehet belőle saláta!
a büdös életben nem ettem nála azóta "brokihoz" hasonlító alapanyagból készült ételt :D
javítom: büyük
+ a burek sütőformája is тепси azaz tepszi
A tepsit mi tepsinek mondjuk, amúgy török szó és ők tepszinek ejtik - de nagymamám is tepszinek hívta.
Van/volt egy bitolai apai ágon török barátnőm és a családban vagy a tepsi vagy a tepsiye szót használják.
Pl.bir bbüyük tepsi kebab azaz egy nagy tál kebab.
Van arra felétek Auchan?
Ott szokott lenni túrós pogácsa, érdekes íze van...
így sem helyes
szalaLkáli a neve
(Az ammónium-bikarbonát (más néven ammónium-hidrogén-karbonát vagy E503ii) az ammónia bikarbonát sója.....A nátrium-hidrogénkarbonát elterjedése előtt az ammónium-bikarbonátot sütőporként is alkalmazták szalalkáli, szalagáré illetve szalatka néven. Ma is kapható szalalkáli néven. Régebbi források szarvsónak, agancssónak vagy szarvasagancssónak is nevezik, mert régebben nitrogénben gazdag szerves anyagokból (szarv, köröm, haj) állították elő.[2][3] A sütőpor helyettesítésére is használható.[4] Élelmiszerek esetében savanyúságot szabályozó anyagként, E503ii néven alkalmazzák...... Forrás: wikipedia)
na igen :)
kis koromban a szalagárés pogácsát büdöskének hívtuk az unokatesómmal!
További ajánlott fórumok:
- Ha felállsz a gép mellől mit fogsz csinálni?
- Összetett szavak szólánca
- Van olyan szó, amit ha meghallasz, a szőr feláll a hátadon?:D
- Személyek, akiktől feláll a szőr a hátadon...
- Ki az a híres vagy hírhedt ember, Celeb, akitől feláll a szőr a hátadon és miért?
- Van olyan szó, amit ha meghallasz, a szőr feláll a hátadon? - de jó értelemben!