Szavak, amitől feláll a szőr a hátadon!! (beszélgetés)
Most nyílt egy tanfis fórum, nem olvastad?:)
tanfolyam
Szerintem nincs, én legalábbis se tévén, se írott sajtóban nem láttam ilyesmit.
Tévében hallottam már a "megszakítjuk adásunkat" kifejezést, mikor híreket adtak be hirtelen valami esemény kapcsán, de erre a jelenségre nekünk nincsen ilyen bevett kifejezésünk
És erre nincs magyar kifejezés??
Mondjuk az, hogy "rendkívüli esemény?"
breaking news - amolyan megszakítjuk adásunkat... ha valami nagyon fontos dolog történik, akkor megszakítva az adást vagy a szokásos menetet, beszámolnak a fontos hírről
Írásos sajtóban is látható már gyakran, ott is a figyelem felkeltését szolgálja ill, kiemeli, hogy azonnali híradásról van szó
Mi a "bréking nyúz?"
Szószerint így van leírva egy cikkben.
Gyermekem mai aranykopese: "en mar szot vagyok fogadva" 3 eves volt novemberben, szval ez az igazi 😘😁😁😆
Csak igy magyarosan
Ölég
Utálom, amikor valaki erőltetett tájszólással beszél.
"Teljesen baráti" (ár)
"El kell menjek"
"Megvan?" (Emlékszel?)
"pappir, szallag"
Itt a "vok" on volt a hangsuly...
Azzze vot mogotte a vigyorex bakker.
Jajjj, nehogy ezen osszekapjatok bakker, tok poen az egesz forum!
Nalam vannak szavak,amiket pl.rendszeresen hasznalok, de nyilvan nem igy/ezeket tanitom a fiaimnak, plusz vannak szavak,ami a polgarpukkaszto kategoria es meg csak nem is ocsmany...
Mig a karomkodas lazan megy es "nooormalis" a szleng az meg huuuuuu, mekkora bun?!
Igen, a noveny :) vagyis a gyumi :D
Haaaatha vki megen'fraszt kap :)
:D :D
További ajánlott fórumok:
- Ha felállsz a gép mellől mit fogsz csinálni?
- Összetett szavak szólánca
- Van olyan szó, amit ha meghallasz, a szőr feláll a hátadon?:D
- Személyek, akiktől feláll a szőr a hátadon...
- Ki az a híres vagy hírhedt ember, Celeb, akitől feláll a szőr a hátadon és miért?
- Van olyan szó, amit ha meghallasz, a szőr feláll a hátadon? - de jó értelemben!