Száraz levegő miatt iszik? (beszélgetés)
Ha tálba raksz vizet, fém legyen, a műanyag szigetel -> lassabban párolog.
A törölköző jó ötlet, de készülj fel, hogy azt a törcsit utána nem kell másra használnod, mert teljesen be fog keményedni a vízkőtől. Tapasztalat... :(
Ez egy rossz szokás is lehet. Max vizet adjatok neki, ne teát. Azért lehet, hogy nem fog felkelni.
A 27 fok brutális. Abban már nem is lehet jól aludni.
Tea kapacitása kb 1,5 dl pelust nem kell még csrélni, de reggelre térdig lóg :)
Növény nem fér be egy két cserepessel nem sokat érnék...ha nyár lenne ki lehetne nyitni az ablakot...gondoltam arra, ha minden este egy vizes törcsit rakok a radiátorra az elég? kb 10 nm a szobája, de az ajtó nyitva van.
Leras 27 fok az nem túl sok? valahol olvastam, hogy a bölcsőhalálban a magas szobahőmérséklet is szerepet játszik... a só minek bele??
már kb 3 éjszaka egy fehér tálban raktam oda vizet, de eredménytelen, sőt kb egy hete a torka is megfájdult szerintem a száraz levegőtől...
vannak olyan növények is amelyek párásítják a levegőt
vehetsz párásítót vagy vizes ruhát a radiátorra
Szia!
Nekem is ez történik. De nálunk majd nem 27 fok van. Nekünk javasolták vizet a radiátorra és bele sót. Meg van valami illo olaj ami tisztija a levegőt. A nevét nem tudom.
További ajánlott fórumok:
- Arnold és Oszkár Földön, vízen, levegőben matricás album - Ingyen csere-bere oldal
- Elkezdtétek már gyűjteni a hidegebb estékre befőttes üvegekbe a meleg levegőt?
- Panelos száraz levegő. Praktikák rá?
- Milyen növényt ajánlanál keletre néző, száraz levegőjű szobába?
- Miért nem viszik az óvodásokat télen többet a levegőre?
- A kerti kút szintje apad nálatok a szárazság miatt?