Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » SystoRepair kínai vérnyomáscsökkentő fórum

SystoRepair kínai vérnyomáscsökkentő (beszélgetés)

1 2
29. gyöngy:) (válaszként erre: 23. - 80Éves)
2016. máj. 15. 21:11
Szerintem egy tapaszra nem lehet ráhúzni az ősi kínai gyógymód szöveget, ráadásul a magas vérnyomás olyan súlyos betegség, hogy nagyon meggondolandó, hogyan és mivel kisérletezik az ember.
28. globus (válaszként erre: 26. - Panna.33)
2016. máj. 15. 21:09

Ráolvasás követte a kor igényeit. Működik neten és telefonon keresztül. Tök ingyen, emberbaráti szeretetből, nem akarnak lehúzni mindenáron. Sőt, már gerincet is tudnak operálni online!

[link]

Ne légy ennyire begyöpösödött :D

27. Panna.33 (válaszként erre: 22. - 80Éves)
2016. máj. 15. 21:05

Arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy komoly betegségek ellen tudományos módszerekkel kutatott, elállított gyógyszerekkel érdemes felvenni a harcot.

Nem kell ismernem a "kínai természetes gyógymód" minden egyes termékét, hogy ez legyen a véleményem.

Egyébként érdekes próbálkozás egy tudós mondatát érvként felhozni egy áltudományos termék mellett. :)

26. Panna.33 (válaszként erre: 23. - 80Éves)
2016. máj. 15. 21:00
A ráolvasás is ősidőktől létezik és az emberáldozat, véráldozat is.
25. globus (válaszként erre: 24. - 80Éves)
2016. máj. 15. 20:54
Saját weblapjától eltekintve semmilyen magyar nyelvű találat nincs a neten. Sokatmondó semmi :)
24. 80Éves (válaszként erre: 21. - Globus)
2016. máj. 15. 20:50
Nem de a betegséget sem én gyógyítom, hanem mások segítségét igényelem.
23. 80Éves (válaszként erre: 19. - Gyöngy:))
2016. máj. 15. 20:48
Igen. Egyetértek. Csak az is igaz, hogy a kinai gyógymódok ősidőktől léteznek, és általában nem helyes őket leírni.
22. 80Éves (válaszként erre: 17. - Panna.33)
2016. máj. 15. 20:46

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság, hanem a tudás illúziója"

Stephen Hawking

Jó lenne, ha végre a kérdést iselolvasná és ne magyarázna félre az egyszerü kérdést. mert nem javasoltam semmit, csak mások véleményére voltam kiváncsi.

Ön pedig másra tereli a figyelmet.

Akkor most ki is okoskodott.

21. globus (válaszként erre: 20. - 80Éves)
2016. máj. 15. 20:41
Tévét meg tudod szerelni, ha elromlik?
20. 80Éves (válaszként erre: 16. - Panna.33)
2016. máj. 15. 20:39

Ez is igaz, valóban többszörös, mérgezés folyik. Mérgezik a földet, a levegőt is.

De azt szeretném hangsúlyozni, hogy a gyógyszeriparnak és az orvosoknak, akiknek eredendően alapvető feladatuk a gyógyítás lenne, éppen a gyógyításban nem érdekeltek.

19. gyöngy:) (válaszként erre: 12. - 80Éves)
2016. máj. 15. 08:34

Nem tudom, de magas vérnyomásnál biztos nem mernék hókuszpókuszálni. Maradnak az orvosok és az ismert természetes gyógymódok.

Sajnos a mi családunk is érintett évtizedek óta.

18. globus (válaszként erre: 15. - 80Éves)
2016. máj. 15. 08:22
Igazad van. Ezért van orvoshiány. Úgy kell nekik, amiért nem látják a lényeget!
17. Panna.33 (válaszként erre: 16. - Panna.33)
2016. máj. 15. 08:16

No, akkor most a telefon okoskodása nélkül.

A repülők meg mérget szórnak ránk, azért csíkos az ég, az időjárást meg manipulálják.

Érdekes, hogy némelyek paranoiája képes világméretű mozgalmakat indítani. Mondjuk általában a paranoia mögött is fel lehet fedezni a profitéhséget.

Számomra nagyon furcsa, hogy egy általában önjelölt szakértő kijelenti, hogy a gonosz gyógyszergyár direkt megbetegít/betegen tart. Majd javasol egy saját terméket szintén jó pénzért.

Ez másoknak nem átlátszó? A negatív kampány és a tuti megoldás egy helyről?

16. Panna.33 (válaszként erre: 15. - 80Éves)
2016. máj. 15. 07:22
Persze. Az repülök meg mérget szórnak ránk, azért csikós az ég, az időjárást meg manipulálják.
15. 80Éves (válaszként erre: 14. - Panna.33)
2016. máj. 15. 07:07

Bocsi! Lehet, hogy nem voltam világos. De azt hiszem, hogy a lényeget nem értette meg.

Korunkban a gyógyszergyárak és az orvosok is abban érdekeltek, hogy minél több betegük legyen, mert akkor van több hasznuk.

14. Panna.33 (válaszként erre: 13. - 80Éves)
2016. máj. 15. 06:46

Az a probléma ezekkel a csodaszerekkel, hogy nem tudhatod, hogy mi, és miből mennyi van bennünk.

A gyógyszergyárak profitorientáltak. Jó. Az alternatív megoldást ingyen kapod?

Hókuszpókusznak tartom. Ezzel az erővel a ráolvasás is jó. Arra biztos nem allergiás senki.

13. 80Éves (válaszként erre: 10. - Panna.33)
2016. máj. 15. 06:29

Elolvastam. Az jutott eszembe, hogy vajon mi a szakmája a cikk szerzőjének?

Tudja, hogy a sok gyógyszernek van negatív hatása is, például azért, mert allergiát okoznak a segédanyaguk valamelyike.

Ilyen például a bennük levő kék festék, vagy a vasoxid.

Vajon a gyógyszergyárak nem tudják, hogy sok ember allergiás ezekre? Vajon a cikk szerzője foglalkozott ezzel a valós problémával is?

12. 80Éves (válaszként erre: 9. - Gyöngy:))
2016. máj. 15. 06:19
Mit tenne, ha az orvosok évtizedek alatt sem oldanák meg a problémáját?
11. 80Éves (válaszként erre: 8. - Kisj)
2016. máj. 15. 06:16

Elég szélsőséges ítélet, pedig csak kérdeztem, nem vásároltam.

A kategorikus megállapítások többnyire ismerethiányt takarnak.

Azt gondolom, hogy a saját álláspontunktól eltérő dolgokat sem árt megismerni és összehasonlítani.

Példaképpen jelzem: a gyógyszereknek is sokk negatív mellékhatása van, mégis gyártják őket és felírják az orvosok.

Talán azért, mert a gyógyszergyárak és az orvosok sem a gyógyításban, hanem a haszonban érdekeltek.

2016. máj. 14. 23:02
2016. máj. 14. 20:02

A magas vérnyomás önmagában is komoly betegség.

Eszembe nem jutna, hogy tetézzem még a bajt ilyen ismeretlen eredetű kínai micsodákkal...

8. kisj (válaszként erre: 7. - Globus)
2016. máj. 14. 19:40

Akkor aki ezt megveszi és használja is, az megérdemli a sorsát.

Múltkoriban olvastam, hogy a kínaiak a saját gyerekeiknek szánt tápszert is magasról lefütyülik, és abszolute nem gond, hogy néhány mérgező dolgot is tartalmaz.

Bennem ez valahogy nagyon megmaradt.

Jobb, ha kínai büfében sem kajál senki, mert amit ott főznek azt ők saját maguk meg nem ennék.

Van néhány kínai ügyfelem. Az egyik, -a régi jó- még a mai napig is a szívem csücske, de azok az ismerősei, akiket mostanában hozzám küld megbízhatatlan és gerinctelen népség.

7. globus (válaszként erre: 6. - Kisj)
2016. máj. 14. 19:05
Nem hinném. Netről, honlapjáról lehet rendelni. Többször használatos tapasz.
6. kisj (válaszként erre: 1. - 80Éves)
2016. máj. 14. 16:35

Gyógyszertárban kapható törzskönyvezett gyógyszerről van szó?

Ha igen, akkor nem értem a kérdést.

Ha meg nem, akkor nem kell beszedni.

5. Regin_a (válaszként erre: 4. - Regin_a)
2016. máj. 14. 14:23
Érdemes rákeresni az összetevőire és kissé elborzadni :)
4. Regin_a (válaszként erre: 1. - 80Éves)
2016. máj. 14. 14:17

Kér el a forgalombahozatali engedélyét. Nem gondolnám hogy ez a táplálék kiegészitők kategóriájába tartozna

Bár ugyis mindegy, ha ismeretlen kinait szednél az orvos által rendelt helyett

A varázsmondat "már a kinaiak is 5ezer éve"

2016. máj. 14. 09:01

Rákerestem. Elég érdekes összetétele van.

Mélyreható infravörös őrlemény"... ha ennyire idegenkedsz a gyógyszerektől, akkor inkább egyél magyar fokhagymát.

2016. máj. 14. 07:58

Vérnyomásnál nem elég beszedni a tablettát, az okot is meg kell szüntetni. Tény, hogy az első fő ok a stressz.

De mi az, ami kiváltja ennél a betegségnél?

Elsősorban az önbizalomhiányból származó perfekcionizmus, ami azért teper, teljesít, hogy meg veregessék a vállát.

Tehát van egy erőteljes függés a környezet reakciójától.

[link]

[link]

Mellesleg egy napsütötte kirándulás vagy nevetés még jobban csökkenti a vérnyomást, mint egy tabletta. Ezt orvos mondta.

Miért? Mert a kezelés eredményessége elsősorban a

psziché (lélek) állapotától függ.

2016. máj. 14. 07:43

Ismeri valaki a SystoRepair kinai vérnyomáscsökkentőt?

Ha igen kérem válaszoljon.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook