Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Svéd mártás recept

Svéd mártás recept

Elkészítési idő 20 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Svéd mártás hozzávalói:
20 dkg majonéz
20 dkg alma
5 dkg torma
1 dl tejszín
2 ek. citromlé
fél dl fehér bor
ízlés szerint: patikasó, cukor v. édesítőszer


A Svéd mártás elkészítési módja:
A reszelt almát és a reszelt, leforrázott tormát a majonézbe kevertem. Tejszínnel és fehér borral hígítottam. Végül sóval, egy kevés cukorral és citromlével ízesítettem. Hideg, sült szárnyasok remek kiegészítője.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A svéd mártás elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook