Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Joghurtos mártogatós recept

Joghurtos mártogatós recept

Elkészítési idő 6 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Joghurtos mártogatós hozzávalói:
2 dl natúr biojoghurt,
2 ek. majonéz,
1 tk. mustár,
1 tk. hidegen sajtolt kendermagolaj,
1 tk. barna nádcukor (vagy édesítőszer)
1 tk. fokhagyma granulátum,
pár csepp citromlé
ízlés szerint: patikasó, őrölt színesbors, szárított snidling, szárított petrezselyemlevél


Joghurtos mártogatós

A Joghurtos mártogatós elkészítési módja:
Egy zárható dobozban alaposan összekeverjük a hozzávalókat, a tetejét megszórjuk kevés színes borssal. Petrezselyem levéllel díszítjük, majd a dobozt lezárva legalább két órára a hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek. Tökéletes kísérője bármilyen rántott, sült, vagy grillezett húsoknak, halaknak, zöldségeknek és a suriminek. Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A joghurtos mártogatós elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook