Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Joghurtos mártogatós recept

Joghurtos mártogatós recept

Elkészítési idő 6 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Joghurtos mártogatós hozzávalói:
2 dl natúr biojoghurt,
2 ek. majonéz,
1 tk. mustár,
1 tk. hidegen sajtolt kendermagolaj,
1 tk. barna nádcukor (vagy édesítőszer)
1 tk. fokhagyma granulátum,
pár csepp citromlé
ízlés szerint: patikasó, őrölt színesbors, szárított snidling, szárított petrezselyemlevél


Joghurtos mártogatós

A Joghurtos mártogatós elkészítési módja:
Egy zárható dobozban alaposan összekeverjük a hozzávalókat, a tetejét megszórjuk kevés színes borssal. Petrezselyem levéllel díszítjük, majd a dobozt lezárva legalább két órára a hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek. Tökéletes kísérője bármilyen rántott, sült, vagy grillezett húsoknak, halaknak, zöldségeknek és a suriminek.

Jó étvágyat kívánok!



Kategória: Saláták, öntetek receptjei

A receptet beküldte: , júl. 25. 19:12
A joghurtos mártogatós elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook