Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Süteményekkel kapcsolatos segítség, egy cukrásztól fórum

Süteményekkel kapcsolatos segítség, egy cukrásztól (beszélgetés)


❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
560. d@nu (válaszként erre: 556. - Akkor van)
2007. dec. 29. 15:04

Szia! Én még nem csináltam ilyet, a neten ezeket találtam:

[link]

[link]

[link]


Az elsőnek köze sincs a másik kettőhöz, én az utóbbiakkal próbálkoznék. Még van 2 napod kipróbálni őket, egyik sem nagy munka. ;) Majd írd meg, hogy elkészítetted-e őket és milyenek lettek! :)

559. akkor van (válaszként erre: 556. - Akkor van)
2007. dec. 29. 14:47
HAHHHÓÓÓ segítsetek lécci...
558. valcsi
2007. dec. 29. 14:09
Szeretnék olyan receptet kérni amiben mascarpone és gyümölcs van. Szilveszterre szeretném készíteni úgyanis a lányom szereti a könnyű gyümölcsös édességeket. Előre is köszke, ha valaki tud ilyet.
557. mongi
2007. dec. 17. 23:21

Sziasztok!

Időközben már megtaláltam a receptet,amit kerestem:))

2007. dec. 15. 23:52

Szeretnék szilveszterre meglepi "szerencsesütit" készíteni, de nem tom milyen tésztából. Tudom hogy valami "gagyi" tészta kell hozzá, de mi?

Tudtok segíteni?

555. szanád (válaszként erre: 554. - Gyopár)
2007. dec. 15. 08:50
örülök neki !!! DDD
554. gyopár (válaszként erre: 553. - Szanád)
2007. dec. 15. 08:42
Köszi, már meg is csináltam, és szép lett a máz is.
553. szanád (válaszként erre: 551. - Gyopár)
2007. dec. 14. 18:46

szia

nézd meg az adatlapomon szereplő mézesreceptet

egyébként 1 fehérjéhez nagyjából 25 dkg porcukor kell

552. caravell (válaszként erre: 547. - Kisnyussz)
2007. dec. 14. 08:22
Ebben csak annyit tehetsz,h figyelembe veszed,hogy sikérképző tulajdonsága (és nem sikértartalma) csak a búzalisztnek van és a mag belsejében találhatók ezek a fehérjék,amik felelősek, tehát minél fehérebb a liszt, annál jobb, és másfajta liszt pl, zab stb. nem jó.; a teljes kiőrlésű pedig összezuhan. (ez az alapja annak,h ránézel egy "barna" kenyérre és látod,h csak színezve van: ha teljes kiőrlésű, akkor nem olyan laza)
551. gyopár
2007. dec. 14. 08:14

Sziasztok!


Karácsonyi mézes díszítéséhez kérek receptet: milyen arányban kell a tojásfehérjéhez a cukrot adni, hogy biztos teljesen megszáradjon, megszilárduljon? Nekem sajnos eddig többször ragadós maradt, akár egy nap után is.

550. mongi
2007. dec. 11. 15:02

Sziasztok!

Tudja valaki annak a sütinek(inkább keksznek)a nevét,receptjét,ami csokis és kívül kristálycukorba van hempergetve.Sütés közben kirepedezik és félgömb alakú????

549. szanád (válaszként erre: 539. - M_Marcsa)
2007. dec. 9. 12:07

Stia

A receptjeim között van a négerkocka reci

remélem erre gondoltál !!!

548. szanád (válaszként erre: 547. - Kisnyussz)
2007. dec. 9. 09:24

A sikértartalmat sajnos nem tudod megnézni ,szerintem ezzel nem is érdemes foglalkozni.

ha egy reci jó akkor és bevált akkor jónak kell lennie a sütinek

Jó minőségű lisztből biztos hogy sikerül

547. kisnyussz (válaszként erre: 546. - Szanád)
2007. dec. 8. 22:48

igen teszek sütőport...


mennyire számít a liszt sikértartalma abban, hogy magasra feljöjjön, és hogy mennyire lesz laza , lyukacsos a tészta?

546. szanád (válaszként erre: 545. - Kisnyussz)
2007. dec. 8. 20:59

én általában a kunságit használom....de nagyon jó a corában kapható winny liszt is


a tésztájába tezsel sütőport ?

2007. dec. 8. 20:57

melyik liszt a legjobb sütésre?


pl. ha azt akarom, hogy piténél szépen feljöjjön magasra a tészta, és szép porhanyos, ugyanakkor laza, lyukacsos szerkezetű legyen?


és sütőben sült kelt tésztákhoz melyik liszt a legjobb?

544. szanád (válaszként erre: 543. - M_Marcsa)
2007. dec. 8. 20:52
látnom kéne a leírást ...a sötő kb 160 fokos legyen
543. M_Marcsa (válaszként erre: 540. - Szanád)
2007. dec. 8. 20:44

Akkor próbáljam meg szóról-szóra betartani a leírást?

A sütő milyen meleg kell legyen?

542. M_Marcsa (válaszként erre: 541. - Szanád)
2007. dec. 8. 20:43
jujj de jó.
541. szanád (válaszként erre: 539. - M_Marcsa)
2007. dec. 8. 20:35
a leírásból nekem valami négerkocka ugrik be....meg fogom keresni a recijét és majd megmondod hogy az -e
540. szanád (válaszként erre: 538. - M_Marcsa)
2007. dec. 8. 20:34
Szia ennek nagyon sok oka lehet, túl kemény vagy túl lágy töltelék,nagyon kemény tészta,a nem elegendő pihentetés ,sütés túl meleg sütő..
2007. dec. 8. 20:28

Ha valaki tudja a négerfog receptjét, küldje át, vagy írja le, legyen szíves. Gyerek koromban nagyon szerettem.

Alul piskótás kakaós, erre jön a tojásfehérhe, ami szinte olyan magas miny a piskóta. És nagyoooooooooon finom.

2007. dec. 8. 20:25

SOS


A Frank Júlia féle diós és mákos beiglit szoktam csinálni. Sütéskor mindig kihasad. Pedig megszúrom.

Mi a baj???

537. szanád (válaszként erre: 535. - D@nu)
2007. dec. 8. 20:19
a recept jó ,de a felvert fehérje nem kell bele...
536. Szapi (válaszként erre: 535. - D@nu)
2007. dec. 8. 16:09
Köszönöm szépen.
535. d@nu (válaszként erre: 534. - Szapi)
2007. dec. 7. 17:57
534. Szapi
2007. dec. 7. 15:57
Sajtos rolóban lévő krém recijét keresem. A formával csak édes töltelék reci volt.
533. ca52011149 (válaszként erre: 531. - Anyoca69)
2007. okt. 19. 14:11
Kicsit hamar kiveszed a sütőből :P
532. szanád (válaszként erre: 531. - Anyoca69)
2007. okt. 7. 20:45
a 66-os hózzászólástól olvasgassál ott választ kapsz a kérdésedre kb.85 -ös hsz-ig
2007. okt. 7. 12:17
SOS nekem a piskóta mindig szíjas, a sütőben még klassz, mire kiveszem összeesik. Mi a baj?
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook