Süteményekkel kapcsolatos segítség, egy cukrásztól (beszélgetés)
Sziasztok!
Időközben már megtaláltam a receptet,amit kerestem:))
Szeretnék szilveszterre meglepi "szerencsesütit" készíteni, de nem tom milyen tésztából. Tudom hogy valami "gagyi" tészta kell hozzá, de mi?
Tudtok segíteni?
szia
nézd meg az adatlapomon szereplő mézesreceptet
egyébként 1 fehérjéhez nagyjából 25 dkg porcukor kell
Sziasztok!
Karácsonyi mézes díszítéséhez kérek receptet: milyen arányban kell a tojásfehérjéhez a cukrot adni, hogy biztos teljesen megszáradjon, megszilárduljon? Nekem sajnos eddig többször ragadós maradt, akár egy nap után is.
Sziasztok!
Tudja valaki annak a sütinek(inkább keksznek)a nevét,receptjét,ami csokis és kívül kristálycukorba van hempergetve.Sütés közben kirepedezik és félgömb alakú????
Stia
A receptjeim között van a négerkocka reci
remélem erre gondoltál !!!
A sikértartalmat sajnos nem tudod megnézni ,szerintem ezzel nem is érdemes foglalkozni.
ha egy reci jó akkor és bevált akkor jónak kell lennie a sütinek
Jó minőségű lisztből biztos hogy sikerül
igen teszek sütőport...
mennyire számít a liszt sikértartalma abban, hogy magasra feljöjjön, és hogy mennyire lesz laza , lyukacsos a tészta?
én általában a kunságit használom....de nagyon jó a corában kapható winny liszt is
a tésztájába tezsel sütőport ?
melyik liszt a legjobb sütésre?
pl. ha azt akarom, hogy piténél szépen feljöjjön magasra a tészta, és szép porhanyos, ugyanakkor laza, lyukacsos szerkezetű legyen?
és sütőben sült kelt tésztákhoz melyik liszt a legjobb?
Akkor próbáljam meg szóról-szóra betartani a leírást?
A sütő milyen meleg kell legyen?
Ha valaki tudja a négerfog receptjét, küldje át, vagy írja le, legyen szíves. Gyerek koromban nagyon szerettem.
Alul piskótás kakaós, erre jön a tojásfehérhe, ami szinte olyan magas miny a piskóta. És nagyoooooooooon finom.
SOS
A Frank Júlia féle diós és mákos beiglit szoktam csinálni. Sütéskor mindig kihasad. Pedig megszúrom.
Mi a baj???
További ajánlott fórumok:
- Óvodai ballagással kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni! Ti sokallanátok a 3000ft-ot fejenként (16 gyerek ballag)?
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Jogi segítség terhességgel kapcsolatban
- Segítség hitellel kapcsolatban
- Egy kis segítséget szeretnék kérni olyanoktól, akik jól ismerik a Nokia 6303i mobilt. Fotókkal kapcsolatban, segítenétek?
- Magyar vizslát szeretnék, mire hívnátok fel a figyelmemet tartásával kapcsolatban? Köszönöm a segítséget előre is! :)