Sűrgősen kitartó fogyitársat keresek!!!! (beszélgetés)
sziasztok!
Tegnap nem tudtam nektek írkálni , mert öcsém 12 órától 5-ig sz.gépezett és csak néha 1-2 percre bekukkantottam , utána meg dolgom volt , de nem adtam fel!!!
FATTY GIRL itt vagy most meg beszélhetnénk az étrendet :)
Jó reggelt mindenkinek!
Vivienke30: Jó helyen jársz. Itt a fórumon próbáljuk egymást segíteni. Mesélsz magadról?
szép napot emberek :)
hajrá mindenkinek :D
ejj de jó volt a tegnap estém :D (utálok másnapos lenni:()
ügyi vagy!!! :) :) :)
a nagy hajtással meg fogytál is :D
Nagyon erőteljesen egésznapos hajtás volt ma benn holnap ballagás és díszítettünk.
Most számoltam ki kb. a kajálásom.
Durván 800 kalóriát ettem ma meg. Úgyhogy elégedet vagyok magammal, bár csak egy szem paradicsom volt benne.
Sziasztok
Én csak így este esetleg hétvégén tudok jelezni, hogy mizu velem...
De látom jó kis csapat gyűlt itt össze, jó tudni, hogy nem csak én szeretnék leadni.
hajrá, hajrá :)
remélem mégis csak tornáztál ma! :)
részemről ma egész jól ment: ebéd mondjuk 1 órával előbb volt, dinnye, de nem sok, pedig még ettem volna, annyira szeretem........
aztán tornázni is voltam viszont fél 8kor volt a vacsi :( de nem ettem sokat és csak salit!
Koszonom :)
Hatha megint jon az a lendulet, ugy erzem most jo uton vagyok, meg 10-15 kilot kene leadnom, ami nalam "nem veszes" mert magas vagyok, igy nem annyira feltuno a tulsuly, meg olyan ruhakat hordok, amik a szepet kiemelik a takarni valot meg eltakarjak :DDD Szoval csak le kell mennjen ez a 15 kilo is :))
Jah, es Neked is gratula a sok minuszhoz! Nem volt idom naplozni vagy v.olvasni, hogy fogytal, milyen modszerrel?
Köszönöm:)
Hát én is remélem :)