Sudoku ismered? Megtudod fejteni a feladványokat? (beszélgetés)
Engem a világból ki lehetne üldözni vele, de anyám pl. imádja, nagy mester benne. Számok... brr...
Mostmár tudom, ugyanazt az agyzsibongást éreztem mint sakktanulás után, sőt talán még jobbat..... Tényleg jó játék, nem hittem volna.
Illetve agytorna ezerrel, így is lehet fogalmazni..
Pedig a szellemi frissesség megőrzésére kitűnő játék.. Gondolkodás ezerrel..
Valami ilyen nekem is volt, de akkor még hülyeségnek tartottam ezt a számolós dolgot, :)
Nekem a régi telefonomban az volt a játék alkalmazás, a sudoku. Jól elszórakoztam vele.. Főleg, hogy különböző hangjeleket adott ki a radírozásra, stb... nagyon bírtam..
van 1 csomó androidra, ha olyan telód van a play-be írd be hogy sudoku a legtöbbe 2-3 ezer van de van 1 amibe 10 ezer, és itt ugye azt mondják az nem kevés :) de nekem elvileg 1 generátor van most fenn azt írja végtelen. Természetesen ingyenesek is vannak! ha nem megy írj pü-t:)
mert ha esetleg meg is csinálom, 1szer minimum szórakoztató lesz ujra kezdeni.
Azért a sakknál nem jobb :P
A dolog pikantériája, hogy uttálom a matekot :DD
magyarul pl a 10 ezer feladatosat nyugodtan töltsem le, :)
Ez nem is kérdéses :D 1 sakk elemző motor van az agyam helyén 100 magos procival.
Kb. 6 éve tartozik a kedvenc rejtvényeim közé, de van az már 8 is :-D
Hat 10 ezer utan meglehet, hogy ujdonsag lesz az elejerol kezdeni:)))
Vagy ilyen szamitogep agyad van?
Imádom a sudokut, regebben nintendo ds-sel sudokuztam minden nap, aztan a gyerek elkerte, soha tobbet vissza nem adta, hogy a sajat jatekait jatszhassa vele.
Nem tom miert, talan tul kenyelmes vagyok de az volt a legjobb, valahogy papir-cerka-radirozas agyba fobe nekem nem tetszik, nintendoval gyorsabb volt, pc elott meg nagyon ritkan vagyok.
Ha ismertek teloval jatszhato app-eket, ami nem fizetos, megkoszonom:)))
Ha nem, majd elkeresgelek en is, csak hat kapora jott a topik, hatha vki mar hasznal ilyen app-t
Hát szerintem megjegyezni egy-egy feladat teljes megoldását lehetetlen, szóval újra is lehet csinálni. A kérdés inkább a nehézségben van, mert a könnyűek egy idő után már nem jelentenek kihívást, de vannak nehezebbek, meg aztán még nehezebbek és tényleg nagyon szórakoztató. Némelyikkel sokáig el lehet bíbelődni. Nekem volt vagy három ilyen könyvem, s ott mindig egyre nehezedtek a feladatok (egyre kevesebb szám volt megadva), a végén meg már neked kellet magadtól gyáratani a dolgokat. De én is nagyon szeretem!!! :)
Nekem jópár órába tellett még rájöttem a lényegre :D
Én is tudom és szeretem is! :)
De meg ám! Én frankón érzem..... lehet gyerekes de télleg.... és a sakktáblát úgy láttam át, hogy én magam meglepődtem tőle. Androidra vannak ilyen app-ok, de kb csak pár ezer vagy 10 ezer feladvány van, szerintetek érdemes ilyet letöltenem? lehet, hülyeség de zavar, hogy mondjuk mi van ha végig toltam min a 10ezret... akkotr kuka a program? vagy ezeket utánna újra kezdhetem ? Kb elfelejtem a megoldásokat? lehet ez is kicsit dedós kérdés, de nézzétek el, én csak tegnap fedeztem fel ezt a játékot, és azt hittem programokba van szám generátor, de a legtöbbe "csak" párezer feladvány.
Én is sokat fejltek ilyet:)
Én igen! A kedvenc rejtvényem.. megdolgoztatja az agyat..
[link]
Én tegnap ismerkedtem meg ezzel a játékkal, tudom az újdonság varázsa is hat, de nekem nagyon tetszik, azt hittem , hogy mekkora baromság pedig nem. Nekem kimondottan felfrissül az agyam 1 kis játéktól.
Próbáljátok ki, szerintem megéri,
További ajánlott fórumok: