Stresszoldás gyógyító kövekkel - a három legerősebb gyógyító kő (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Stresszoldás gyógyító kövekkel - a három legerősebb gyógyító kő
Látom nem tudtad értelmezni ezt: "XD" - ez azt jelenti hogy röhögök mint állat... :DD Mellesleg tényleg ne menjünk bele hogy vannak gyógyszerek amiket betiltanak....khm....na meg vannak orvosok akik letagadják hogy bármit is elrontottak de miattuk halt meg a beteg....stb...stb....
Na, nem vitázom, mert nincs kedvem mégegy figyelmeztetést kapni....
"egy SZAKEMBER aki ezt TANULTA :)"
Olyat biztosan nem tanult, hogy vannak placebogyógyszerek. A gyógyszerek esetében nagyon szigorúak a követelmények, ennek ellenére nem elképzelhetetlen, hogy valahol mégis hiba történik. De természetesen csak placebohatással bíró szert nem lehet törzskönyvezni.
"semmi rosszat nem írtam!"
Ha az én paciensem volnál,erre:
"ezek nem is meggyógyítani akarnak hanem kinyírni. . . "
kézhez kapnád a kartonod.
ha jól emlékszem fájdalomcsillapítók közt akad néhány forgalomban lévő. :)
nem én mondtam egy SZAKEMBER aki ezt TANULTA :) neki hiszek :)
a felsőbbrendűség tudatom nem engedi hogy elismerjem a hibáimat és előttetek emberek előtt ilyet ritkán teszek XD
most is még gondolkodom rajta XD
"sok gyógyszer is placebo. ezt egy gyógyszerész ismim mondta :)"
Csak placebohatású gyógyszert nem lehet törzskönyvezni.
Nem, de ha nem jól fogalmazok, és rájövök vagy valaki rámutat, akkor elismerem, és kijavítom.
És nem kezdek el azzal érvelni, hogy bezzeg a másik is követ el ilyen hibát (ad hominem tu quoque), mert ettől még én hibáztam.
na.. nekem a nyugati orvoslás per pill a létem biztosítja. de apróbb cseplőbb dolgokban inkább a gyógynövényes kúrákra voksolok.
a többi meg placebo avagy sem ha gyógyulást eredményez akkor nem látom értelmét támadni. sok gyógyszer is placebo. ezt egy gyógyszerész ismim mondta :) nem mind persze.. mielőtt félreérted :P :))
Akkor jobb, ha nem érvelsz úgy, mint ha a te eseted általános volna.
Az indukcióval nagy bakot lehet lőni.
egy antibiotikum kúrától 3 nyavalya alakul ki amit meg 3 féle gyógyszerrel kéne kezelni aminek megint van mellékhatása amire megint kell gyógyszer..
bocsi de ezt magamra értettem... probio mellett... na mindegy..
nem volt még olyan gyógyszer amitől ne lettem volna rosszul.. :( csoda hogy ágálok ellene..? ennek ellenére rászorulok nem tagadom.. migrén, allergia, asztma... bár az allergia gyógyszert is abbahagytam. inkább szenvedek mint a mellékhatásait "élvezzem"
Tehát egyszerűen hamis az az érvelés, hogy "egy antibiotikum kúrától 3 nyavalya alakul ki amit meg 3 féle gyógyszerrel kéne kezelni aminek megint van mellékhatása amire megint kell gyógyszer.."
Az ugyanis, hogy van mellékhatás, és hogy micsoda, önmagában semmit nem mond a gyógyszer valós értékéről (cost/benefit).
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legerősebb érzés ami most benned van?
- Vannak tapasztalataid a SEDATIF PC nevű homeopátiás stresszoldóról?
- Milyen hatásos gyógymód van a parlagfű allergiára, ha már a legerősebb gyógyszer se használ?
- Tudnátok nekem kifejezetten stresszoldásra gyereknek szedhető vitamin készítményeket? 8 éves gyereknek
- Hatékony stresszoldás, kinek mi vált be?
- Mi a legerősebb altató, ami vény nélkül kapható?