Start 2011. 10. 03. Ki jön? (beszélgetés)
Semmi gond! Beírom, hogy x, aztán meg hogy minusz 10 kiló :) Akkor nagyjából 8 naponta mérlegelsz.
Ez is jó :)
Én egyelőre nem szedek semmit, bár van itthon szűztea kapszula meg allee is, csak lusta vagyok beszedni őket :S
Szép napot:-) én nem merem még magam elott sem vállalni a súlyomat, így csak a - okat fogom írni. Én azt találtam ki magamnak,hogy minden 2.gyüminap után mérek,azaz holnap reggel (WC után) :-)
Ti szedtek vmi segédanyagot, hogy jobban menjen a diéta, ha más nem legalább mentálisan?
Sziasztok!!
Én egy almát ettem reggelire,ebédet nemsokára kezdem készíteni.
Karfiol levest főzök a családnak,annak a levét is ehetem akkor ugye?
Hellobello, megkávéztam 7-kor majd, most reggeliztem egy körtét, kicsit kitolódott ma, de így az ebédem sztem 1-2órára lesz kész.
Lehet enni leveslevet ma, én nem szoktam ugyanazt enni ebédre mint vacsira.Hogy bírjátok?
Kezdés: 2011. 10. 03
Gabicika
Gabicika barátnője
Zsuci7 (folytatja)
*Roni* (folytatja)
Dougfailtee
bozoka
Annie18 (folytatja)
MollyBaby
LauraJones 78,2 kg
Éhes vagyok, éhes vagyok, éhes vagyok :)
Ebéd után elvileg ír tészta nélküli levest... Azt esztek ti?
És még egy lényeges kérdés... Hogy ugyanazt eszitek vacsira, mint ebédre, vagy mást is lehet? Persze csak a fehérje dolgokon belül...
Sziasztok!
Jó reggelt,csigu barátnőmmel mi is valami tojásos "izét" választottunk mára:))
Akkor szép jó reggelt Mindenkinek!!! :)
Eljött a nagy nap!
Kezdő súlyom: 78,2 kg
Találtam a könyveim között egy olyat, hogy "Karcsúsodás a 4 napos szétválasztó diétával - 90 napos kitartás a sikeres fogyásért" Ez tele van receptekkel. Ebben a fehérje napra vannak főtt-sült zöldek is: pl gomba, karfiol, paprika, karalábé, spenót, hagyma, paradicsom, retek, brokkoli, cukkinni, uborka, padlizsán, spárga, sütőtök, ...)
Ígérem, hogy minden nap kiválasztok ezekből egyet, és felrakom a receptes naplómba.
Ma pl a tojáspörkölt nevezetű lesz a soros, valószínűleg ezt fogom megcsinálni.
Mindenkinek nagy kalappal kívánok!
Szia!
Most jutottam csak géphez.
Attól tartok a z.krém leves nem lesz jó, a főtt zöldség miatt (viszont nagyon fini :-)), viszont a brassóiból a husi salival már teljesen klassz.A kicsit szaftos krumpli meg némi savanyúval v. paradicsom salival jó keményítő napra szerintem.
Ételkeményítő nekem is a pe**y-ből van. Én úgy használom, hogy 1-2 evőkanálnyit kikeverek 1dl vízzel, és lassan kevergetés közben hozzáöntöm a főzihez, vagy amihez épp kell.Azért jó, mert egyből lehet látni, ahogy sűrűsödik. Azt hiszem kukoricából vonják ki,de nem biztos...
Én holnap lélekben veletek tartok, mert nekem gyüminap jön, de a neheze ma volt.(Nem vagyok egy nagy tésztás)
Mai menü:Káposztás tészta, vacsira meg pogi.
Sok sikert mindenkinek az első naphoz!
:-)
Nagyon izgulok, és most érzem, hogy akarom! :)
Még nem tudom, mit fogok enni holnap :S
De délelőtt még van időm kitalálni.
Ne felejtsetek el mérlegelni!!!
Kezdés: 2011. 10. 03
Gabicika
Gabicika barátnője
Zsuci7 (folytatja)
*Roni* (folytatja)
Dougfailtee
bozoka
Annie18 (folytatja)
LauraJones
Valószínű pljeskavicát sütök és paradicsomot,paprikát, uborkát összedarabolok és ez lesz a körete.
Én nem szoktam betartani,hogy este ugyanazt egyek, így este pl. selyemsonka paradicsommal vagy főtt tojás ilyesmi.
Sziasztok!
Én is jövök hétfőtől!!!!!Kicsit átformálom a 90 napost, hogy igazodjon a napirendemhez. Sokat olvasgattam a neten és több okosságot próbálok ötvözni benne, tehát nem is a tipikus 90 napost csinálnám. Reggel gyümölcs, 10 körül mogyoró vagy mandula (ezt amúgy is lehet enni gyümölcs napon, és nagyon hasznos is), ebéd ismét gyümölcs. Csak 3-4 körül tervezem az adott napnak megfelelő fő kaját. Azért próbálom így, mert sokat utazok naponta és 7 körül szoktam haza érni. Attól, hogy délben eszek este még éhen halok mikor hazaérek. = körül még egy kicsi az előírtből, de csak 1-2 falat, hogy a lelkem is megnyugodjon.Ja és minden gyümölcs nap után tartok lénapot.Hát ennyi, a stratégia kidolgozva, de hogy mi sikerül belöle az majd később kiderül.