SpermaJOGOK, avagy a férfiak is dönthessenek, akarnak e gyermeket! (beszélgetés)
Ismernek.. ja. látjuk, hogy mennyire el. :D
Amúgy, engem is ismernek, meg a többi hozzászólót is, ebben a topikban. :D
Szóval ettől még a zoli egy lúzer, rajtad meg egy ország fog röhögni. :D
muriLa...
vaze, itt nem én vagyok a helyi bohóc, ha nem tűnt volna fel :D
Amúgy tök mindegy, ki hozta fel, attól még a zolcsikád lúzer marad, rajtad meg egy ország fog röhögni :D
Ezt beírtam neki a fórumba is:
Mégis hogy gondolod az egészet? Hiszen ahhoz, hogy egy irat hivatalos legyen, két tanúnak, vagy Ügyvédnek/Közjegyzőnek kell hitelesítenie azt!Csak így tudja előre kikötni, és igazolni valaki, hogy márpedig ő nem akar gyereket!
Pl.: Összejön egy pasi meg egy nő, mire közli a csávó, hogy bocsi, de én nem akarok gyereket Tőled! Menjünk már el egy Ügyvédhez ezt hitelesíteni. Vagy spontán jönne az első együttlét, de szaladjunk már el két tanúért. MIre megtalálják azt a két emberkét aki ilyenhez adja a nevét, és megvan a papír, addigra pont nem akar szexelni egyik fél sem! (ebből a szempontból viszont jó megoldás, hiszen ha nincs szex, akkor nincs gyerek
Van joguk.. húznak gumit. Reklamálni meg a jóistennél lehet. Ennyi.
Azt meg sztem marhára leszarja mindenki, hogy ki vagy te a filmben, több eszed nem lesz tőle.
Ne haragudj, "de hülye kérdésre hülye válasz".
Lehetnél komolyabb is - de úgy tűnik, ez a Z. F. kultúrális színvonal -.
Lehet ezt még alul múlni??
Mert a földrajzi elhelyezkedésből adódóan inkább Európába vándorolnak Afrikából, mint Amerikába (ja, amúgy gondolom az Egyesült Államokra gondolsz, és nem a kontinensre vagy annak egy másik államára, mondjuk Hondurasra).
Engem sem érdekelnek az USA-ba beáramló szegény mexikóinak, és nem érzem feladatomnak, hogy megoldajam ezt a problémát.
Ez nem blog. Mondjuk aki a managert meg a producert is keveri :D
Zsóka meg csorgatja a nyátát...hehe..a Zolira :D
hé!..én beszéltem így veled, amúgy meg ez az én blogom, és te jöttél ide csorgatni a 'nyálad...
Én leírtam egy megtörtént esetet, amelyre elindult egy vita,mibe beleszálltál.. majd mikor kifulladtál elkezdtél személyeskedni...minek? miért jó ez neked:
Miért vered a nyálad más hülyesége, meggondolatlansága miatt?
Ez legyen mindenkinek a saját gondja.