Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!! (beszélgetés)
Meglestem a videód, nagyon szép a családod és csini az otthonod. :D
Hűűűű, akkor te már nagyon csini csajszi vagy hozzánk képest! :DDD
Ügyeske vagy, lassan utoléred a mi szemünk fényét (Anitát alias gEsztianyu). :DDD
miért te menyi vagy ,én sem vagyok magass 162.és köszönöm a gratuláciot .
Ja a leszokáshoz nagy gratula !!!!!!!!!!!!!
Az jóval kevesebb mint az enyém. Tudom sovány vigasz DDD Bár nekem nem a sulyom nagy hanem alacsony vagyok :-(
Hát sajna nem sikerült nádszállvékonyra fogynom,peddig nagyon szeretnék ,lassan megy lefele .Januárbanabbahagytam a dohányzást ,hirtelen még 3 kg rám ragadt azota fogyogatok most 81 vagyok.
Nekem egy szavam nem lehet. Iskolában dolgoztam ahol nyáron csak heti 3x fél napot kellett bent lenni.Aztán amikor Andrea született már itthon voltam. Nálunk a kutya és a férj virágai igényelnek mindig valakit DDD
van egy videom az adatlapomon ,majd rakok fel rolluk képet is.
Nem tudom. Utoljára Bánkon voltunk nyaralni, amikor a lány elsőbe ment.
Télen Hajdúszoboszlón ,de annak is már 4 éve.
Böbe kíváncsi csacsi lévén ? kg vagy ?
Hű, látom te sem unatkozol nyári szervezkedés terén. Pont nemrég volt a fókuszban vagy valamelyik esti műsorban arról szó, hogy milyen nehéz manapság a szülőknek megszervezni és anyagilag kivitelezni a gyerekek két és fél hónapos nyári felügyeletét, főleg ha több gyerek is van és nincs nagyszülő akire számítani lehet. :(((
Először is talán jó idő lesz a medence állításhoz.
Valahová jó lenne menni az öregséggel járó nyavalya miatt , ami a páromat is elért.(most jár kezelésekre ) Most egyeztetünk ,hogy leányzó hozza a barátnőjét ,és akkor nem lesz nyavalygás.Közben a fiamékhoz alkalmazkodunk ,mert mennek a nagylányomékhoz de utána nálunk laknak míg "elmegyünk". Kutyára virágokra vigyáznak DDD
Gyerkőcökről fotók???? :DD
Sziasztok.Hát magamrol 41 éves vagyok férjemmel és két gyerekemmel élek kerek 2 éve bp töl 27 km erőkertesen,sajna itt nincsenek barátaink ,ismerösök szomszédok vannak de igazi barátaink nincsenek,a gyerekeim lányom TIMI 17 éves lesz,kéttannyelvü iskolába jár bp-re,nagyon büszke vagyok rá és már 2 hete dolgozik egy irodában szorgalmasan.A fiam 14 lesz jövöre fog ballagni,most élvezi a szünetet .én most 1-töl munkanélküli leszek ,egy kicsit be vagyok tojva mert sose voltam még munka nélkül(hogy miért lettem munkanélküli az egy hosszu történet,hát egyenlöre ennyi magamrol.
Egészségedre!
Az élsport sajna ezzel jár! Személy szerint ha újra kezdenénk nem engedném, de apuka igen. No komment. :((
A Lili már nagyon várja a sulit, pedig imádta az ovit és az óvó nénit is. Most azt várja, hogy mehessen úszótáborba, meg a leendő tanító nénijével kirándulgatós táborba. :DD
Ti mivel töltitek a nyarat?
Muszáj volt ennem 1 natúr joghurtot DDD
Te jó ég ennyi edzést , nem semmi :-)
És a picikéd várja a sulit ?
Sajnos csak hétvégére mondják a jó időt, de akkorra már megint jó meleget. :(
Az enyéim is szeretnének táborozni, de csak a nagynak volt rá idáig lehetősége, mert a fiamnak egész nyáron két hét szünete van, utána iskolakezdésig edzőtábor. A kicsi meg majd most megy először, de még nem ottalvósba.
Megkaptam köszi és majd küldöm én is nemsoká! :D
A nagyok szerettek táborozni ,de ez a Manci-baba nem:-(
Tegnap reggel kaptam tőle egy mailt, melyben a következők napi bontás hova mennyiért menne DDD
Képzeljétek a holnapi program anya :-) és nem kér pénzt DDD Most imádkozom a jó időért ,és ne fájjon a lábam. Akkor meghívatom magam valami kv-zóba DDD
Kálium,kálcium,magnézium hiány.
Akkor az vitaminhiány, nekem ugyanez volt a terhességeim alatt többször is és a doki felvilágosított, hogy szedjek rá vitamint, de már ne kérdezzétek, hogy melyiket, mert kihagy a megmaradt agykezdeményem. :DDD
Jó lesz nekem bármelyik bombázó, csak sajna olyan képem nekem nincs amin jól áll a buci fejem. :DDDD
Amúgy meg hova küldjem?
Lehet,hogy éjszaka görcsölt be!Nekem is volt már ilyen de én a görcsre felébredtem.Utána fájt néhány napig.
Vitaminhiány????
Vagy érszűkület????
Idén mi sem megyünk sehová,max horgászni.Sajna!:((((((
Én is megkukkantottam csini vagy!:DDDDD
Ok!
Ki szeretnél lenni?Küldj fotót magadról amin jól áll a buksid!Mármint szembe néz!:DDD
Gondoltam! :D
De mindenesetre jól áll és csinos vagy ott is.
További ajánlott fórumok: