Soha nem jó (beszélgetés)
Nekem igen.
De nem vagyunk egyformák.
Ezt talán tőle kérdezd meg:)
És hogy valós választ kapsz - e, az már más kérdés ... :)
Játszik, provokál.
Odavetett egy egyszerű mondatot, várja a reakciókat.
Aki ÚGY fekszik le a virágok közé (egy optika elé!), aki ÚGY megy le a lépcsőn, az ura a testének, tudja, mit miért csinál.
És mert erősen nárcisztikus, várja az elismerő megjegyzéseket, rajongást, imádatot. Hisz az összes fotó eleve azért készülhetett, látszik rajtuk.
Persze, ez csak az én véleményem, de tudom, mit beszélek ... ;)
az igen, szép válasz.
amúgy sok helyen én is magamra ismertem amit írtál.. :-)
Hm. Hát, erre nehéz mit mondani, mert néha tényleg egy férfinek már a keze mozdulata is durvább, vagy inkább ügyetlent mondanék, mondjuk egy nőéhez képest:( sajnos nem mindenki érez rá magától arra, hogy mennyire kell finoman bánni a partnerével, mert ugye nem is mindenki ezt igényli, másrészt írnám, hogy akkor mondd meg te, hogy hogyan, de ez a tanács amilyen kézenfekvő, annyira nem működik szerintem annál, aki eleve kicsit feszélyezett és picit "mimóza" ebben a kérdésben. Sajnos itt tényleg az lenne a legjobb, ha olyan barátod lenne, aki ráérez erre...
Ne haragudj, hogy megint a külsődhöz térek vissza, csak megkerülhetetlen: nem lehet, hogy a nagyon finom lényed és a vampos külső mégsincs tökéletes összhangban, vagy legalábbis nem annyira, hogy ne vezesse félre a férfiakat? Talán sokkal keményebbnek látnak, hisznek, mint amilyen valójában vagy, lehet, hogy eleve nem azokat a fiúkat, férfiakat vonzod, vagy nem azok közelednek hozzád, akikkel egy hullámhosszon lennél ezen a téren is?
Rendesen bementetek az erdőbe.
A hölgy fotóiról sugárzik az erotika, nárcisztikus megjelenésmód valamennyi.
Aki ennyire szereti önmagát, ahhoz elég csak hozzá érni ... ;)
Megnéztem az adatlapodat, és egy feltűnően szép lányt láttam a képeken. Olyat, aki mindenféle kozmetikum nélkül is nagyon-nagyon szép lenne, de valamiért, szívesen bújtatja el a valódi arcát. Tudom, ez egy stílus, de nem véletlenül éppen ezt a stílust érzed magadénak. Azért merek így belemászni a lelkedbe, mert kamaszként én is majdnem így néztem ki, csak én nem voltam ilyen szép.
Na, amiért ezt írom: az átlagosnál szebb, de magukat teljesen elfogadni mégsem tudó, még tökéletesebb külsőre (és nem csak külsőségekről van szó persze) törekvő lányok nagyon gyakran nem tudják elengedni magukat szex közben. sokszor probléma az is, hogy éjszakára le kell mosni a sminket, és a partner reggel meglátja a reggeli arcukat (azért nem az igazi arcot írtam, mert azért az ébredéskori arc mindnenkinél húzósabb szerintem) Gyakran szex közben is kívülről figyelik szinte magukat, így öntudatlanul is kontroll alatt tartják a saját testüket. Ezek a lányok gyönyörűen szeretkeznek, közben is kecsesek, finomak, rendező nem tudná szebben beállítani a testüket. Csak sajnos ilyen esetben tehet a partner BÁRMIT, mert a leányzó nincs igazán jelen, mi pedig nem gépként működünk, hogy ha itt megnyomják, akkor a reakció előre kiszámíthatóan ez és ez lesz.
Amíg nem tudod tökéletesen levetkőzni az önkontrollt és teljesen átadni magad a másiknak, elengedni a testedet, és önmagadról megfeledkezve átélni az élményeket, sajnos nem lesz jó, a legjobb partnerrel sem.
További ajánlott fórumok:
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- "Egy igazán szerelmes férfi soha nem lépne félre". Ki mit gondol erről az állításról?
- Hogyan nem neveznéd soha a gyerekedet?
- Mit szólnátok, ha a fiatoknak soha nem lenne barátnője?
- Mi az, amit soha nem adnál fel senkiért, semmiért?