nekem 'valaki' leult az agyamra....aramszunet lett a lakasban es az utcan is, es 1szer csak azt ereztem, h leul valaki. ebresztgettem a baratomat, de mire felebresztettem, addigra visszajott az aram... asszem nem kell elmondanom, h ereztem magam utana :S
elhiszem! nekem volt ez az álomban álom c. projekt, akkor volt bajom rendesen! de nem hiszem, hogy álom lett volna...éreztem a kezét valakinek vagy valaminek a valamiét! :( csak nem tudom összerakni
tyű... de még mennyire! Én 1szer azt álmodtam, h megmart egy kígyó. Fúúúú, de rossz volt! Annyira rosszul érintett, h szó szerint egész nap éreztem a helyét az álombeli marásnak....
Kellemetlen tud lenni, és beleeszi magát az ember fejébe 1 időre.
Néhány éve álmomban valami rossz érzés fogott el, nagyon fáztam (nyár volt), és éreztem, hogy most érek vissza a testembe. Egész lidérces érzés volt. Felébredtem, körbe néztem, megnyugtattak a "megszokott dolgok", mire valójában is felébredtem, és a megszokottnak vélt dolgokból semmi nem volt igaz.:S
Pár hete meg álmomban a lányszobámban voltam, és tudtam hogy álmodom, egy pasi riogatott, akinek idétlen torz feje volt, és fel akartam ébredni, de az istennek nem sikerül.
Marha szar érzés volt, na persze ilyenkor nem pihentet az alvás.:S