Sensonette fogamzásgátló! (beszélgetés)
Sziasztok.
Mennyibe kerül most a sensonette?(3*21)
Sziasztok.
Olyan gondom lenne, hogy az első levél után a második napom már megjött. Már három napja nem szedem (ez a harmadik), és még mindig semmi. Kezdjek aggódni? Vgay nincsen még semmi, lehet a hormonok játéka is?
Szia!
Nekem nőttek, nem túl sokat, de azért észrevehető. 3 hónapja szedem a Sensonette-t.
Amúgy a mellékhatások közül csak a fejfájás jelentkezett, de csak a 2. levél szedése alatt, most már úgy látszik az is megszűnt. Hízni sem híztam, sőt fogytam mellette kb 2 és fél kilót.
És ha esetleg érdekel valakit van egy bontatlan doboz Sensonette 75/30-as tabim, (tévedésből rosszat írtak ki nekem és kiváltás után itthon vettem csak észre) amin szívesen túladnék 3800 Ft (+ postaköltség)-ért. Érdeklődni privát üziben lehet! :)
Hello!
nekem olyan kérdésem lenne, hogy a melleim nem fogak elkezdeni nőni tőle? mert az azért jó lenne:$
Mert ha nem akkor inkább szednék Yasminelle-t mert arra írták többen is hogy nőtt nekik tőle...
köszi előre^^
Szia!
Szerintem igen. A következő 21 nap múlva fog megjönni. Legalábbis én így voltam vele. És pontosan úgy is volt:)
Meg szeretném kérdezni, hogy akinek problémásabb az arca (vagy volt), segített ez a gyógyszer valamit rajta? Nekem azt mondta a doki, hogy 3 hónap múlva el fognak tűnni azok a csúnya dolgok.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, az orvosom felírta ezt az antibababogyót... de ugye azt mondta h a menstruáció első napján kezdjem el szedni,de akkor hogy lesz az a bogyó mentes hét? mármint előrébb tolódik? azaz előbb fog megjönni?
Előre is köszönöm :)
Szia.
Én ennek a gyógyszernek a szedése közben fogytam heti 1kg-t.Nem hiszem hogy köze van a stagnálásodhoz.
Köszönöm a válaszod, de igazából azért szeretném késleltetni legalább 2 nappal, mert pont akkor fog megjönni, amikor megyünk nyaralni. 4 napra megyünk csak, de legalább 2 napom legyen jó, és ne kelljen szenvednem a fájástól, és hogy nem strandolhatok.
Lehet hogy inkább hagyom az egészet, mert nem akarom összezavarni a szervezetem.
Menstruáció késleltetése: amit erről tudnia kell
Nem javasolt ugyan, de lehetséges a menstruáció (megvonásos vérzés) késleltetése. Ehhez az első szalagfólia után, tablettamentes periódus nélkül, el kell kezdeni az új Sensonette szalagfóliát.
A második szalagfólia szedése alatt pecsételő (vércseppek vagy pöttyök) vagy áttöréses vérzés jelentkezhet. A szokásos, 7 napos tablettamentes periódus után tovább kell folytatni a következő szalagfóliával.
Tanácsos kikérni orvosa véleményét, mielőtt úgy dönt, hogy késlelteti a menstruációs periódust.
Ugyan ugy véd tovább...viszont mint feljebb bemásoltam,hülyeség késlelteni,szervezetedet csak össze zavarod.
Sziasztok!
Most kezdtem el szedni a sensonettét, az első levélnél tartok. Előtte lindinettét szedtem. Az orvos azt mondta h ugyan úgy szedhetem tovább, viszont azt nem tudom, ugyan úgy is hat tovább???? A másik kérdésem az lenne, hallottam, a menstruáció késleltetésről. Ez hogy lehetséges gyógyszerrel? Annyit tudok hogy ha beszedtem a 21 szemet, rögtön kezdjem el szedni a következőt és annyit szedjek be, amennyi nappal később szeretném h megjöjjön. Viszont utána hány nap szünetet kell tartani és ugyan úgy szedjem a hiányos levelet?
Én is sensonettét szedek. Nekem ez az első gyógyszerem. Most tartok a 4. hónap utolsó heténél.
Az első 2 hónapba nekem se volt még tökéletesen beállva tőle a mensesem (kicsit előbb jött meg, pecsételő is volt közbe), de az utóbbi 2 hónapba nagyon jó volt. Remélem, hogy marad is így. :)
Sziasztok!
Ez a 2. hónap, hogy szedem a Sensonette-t, előtte 3 hónapig Dienille-t szedtem, de 2 hetes vérzéseim voltak tőle (előtte nem használtam semmit). A doki mondta, hogy ez más összetételű, nem kéne vérezni. Az első hónap tökéletes is volt, minden oké, de a második hónap közepén elkezdtem pecsételni, 1 hete tart, 3 nap múlva jön a 7 napos szünet. A múlt hetem elég stresszes volt, bár annyira nem éreztem vészesnek, 2x sajnos 5 órás késéssel vettem be a tabit, de elég lehetetlennek tűnik, hogy amiatt vérezgetnék most. Hasonló tapasztalatok? Az első hónapom tényleg tökéletes volt, ahogy a nagykönyvben meg van írva, örültem is, mert a Dienille alatt a 2 hetes vérzések nagyon leszívtak. De most lehet, hogy megint váltanom kell. A következő hónapot persze megvárom, de kíváncsi vagyok volt-e valakinek hasonló tapasztalata.
ami késik nem múlik.
Mondjuk 1. hónapban nem lehet még csodát várni.
sziasztok
hát hál istennek a 4dik napon elmúlt a mensim.semmi pecsételés azóta.remélem tényleg beválik ez a gyógyszer.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok?
- Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról?
- Használ valaki Lindynette 20 fogamzásgátlót? Mi a tapasztalatotok?
- Mennyire megbízható az Escapelle sűrgösségi fogamzásgátló?
- Jangee fogamzásgátló tabletta