Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Sensonette fogamzásgátló! fórum

Sensonette fogamzásgátló! (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7
153. yousei
2010. okt. 29. 18:54
nekem 4500 forint.
2010. okt. 27. 21:15
3x21 db 5600 ft asszem
2010. okt. 27. 19:45

Sziasztok.

Mennyibe kerül most a sensonette?(3*21)

150. yousei
2010. szept. 29. 11:20
Oks, köszi:) Vasárnap már nem izgultam:)
2010. szept. 25. 20:50
ne aggódj.Én mindig vasárnap hagyom abba és hétfőn kezdem.volt olyan mensim amim vasárnapi abbahagyás utáni pénteken jött meg.
148. yousei
2010. szept. 25. 19:09

Sziasztok.

Olyan gondom lenne, hogy az első levél után a második napom már megjött. Már három napja nem szedem (ez a harmadik), és még mindig semmi. Kezdjek aggódni? Vgay nincsen még semmi, lehet a hormonok játéka is?

147. Hard Candy (válaszként erre: 146. - Giguci)
2010. szept. 23. 14:52

Szia!

Nekem nőttek, nem túl sokat, de azért észrevehető. 3 hónapja szedem a Sensonette-t.

Amúgy a mellékhatások közül csak a fejfájás jelentkezett, de csak a 2. levél szedése alatt, most már úgy látszik az is megszűnt. Hízni sem híztam, sőt fogytam mellette kb 2 és fél kilót.

És ha esetleg érdekel valakit van egy bontatlan doboz Sensonette 75/30-as tabim, (tévedésből rosszat írtak ki nekem és kiváltás után itthon vettem csak észre) amin szívesen túladnék 3800 Ft (+ postaköltség)-ért. Érdeklődni privát üziben lehet! :)

146. Giguci
2010. szept. 13. 20:07

Hello!

nekem olyan kérdésem lenne, hogy a melleim nem fogak elkezdeni nőni tőle? mert az azért jó lenne:$

Mert ha nem akkor inkább szednék Yasminelle-t mert arra írták többen is hogy nőtt nekik tőle...

köszi előre^^

145. Pickwick (válaszként erre: 144. - Yousei)
2010. szept. 12. 08:25
köszi a segítséget :))
144. yousei
2010. szept. 10. 18:33

Szia!

Szerintem igen. A következő 21 nap múlva fog megjönni. Legalábbis én így voltam vele. És pontosan úgy is volt:)

Meg szeretném kérdezni, hogy akinek problémásabb az arca (vagy volt), segített ez a gyógyszer valamit rajta? Nekem azt mondta a doki, hogy 3 hónap múlva el fognak tűnni azok a csúnya dolgok.

2010. szept. 6. 19:43

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, az orvosom felírta ezt az antibababogyót... de ugye azt mondta h a menstruáció első napján kezdjem el szedni,de akkor hogy lesz az a bogyó mentes hét? mármint előrébb tolódik? azaz előbb fog megjönni?

Előre is köszönöm :)

2010. aug. 17. 12:14

Szia.

Én ennek a gyógyszernek a szedése közben fogytam heti 1kg-t.Nem hiszem hogy köze van a stagnálásodhoz.

2010. aug. 17. 07:20
Sziasztok!Én 3.hónapja szedem ezt a gyógyszert.Azt szeretném kérdezni,hogy van valakinek olyan tapasztalata,hogy szedi ezt a gyógyszert és mellette nem tud fogyni vagy csak iszonyatosan lassan?Hízni nem híztam tőle,csak egyszerűen stagnálok,vagy pedig 20 dekákat fogyok:( Most azon gondolkozom,hogy abbahagyom addig míg fogyózok és utána folytatom a szedését..légyszi segítsetek!kétségbe vagyok esve..csak mennek a hetek és nem változik semmit a súlyom!
2010. júl. 21. 13:12

Köszönöm a válaszod, de igazából azért szeretném késleltetni legalább 2 nappal, mert pont akkor fog megjönni, amikor megyünk nyaralni. 4 napra megyünk csak, de legalább 2 napom legyen jó, és ne kelljen szenvednem a fájástól, és hogy nem strandolhatok.

Lehet hogy inkább hagyom az egészet, mert nem akarom összezavarni a szervezetem.

139. baba1977 (válaszként erre: 138. - Szandika20)
2010. júl. 21. 12:28

Menstruáció késleltetése: amit erről tudnia kell

Nem javasolt ugyan, de lehetséges a menstruáció (megvonásos vérzés) késleltetése. Ehhez az első szalagfólia után, tablettamentes periódus nélkül, el kell kezdeni az új Sensonette szalagfóliát.

A második szalagfólia szedése alatt pecsételő (vércseppek vagy pöttyök) vagy áttöréses vérzés jelentkezhet. A szokásos, 7 napos tablettamentes periódus után tovább kell folytatni a következő szalagfóliával.

Tanácsos kikérni orvosa véleményét, mielőtt úgy dönt, hogy késlelteti a menstruációs periódust.

Ugyan ugy véd tovább...viszont mint feljebb bemásoltam,hülyeség késlelteni,szervezetedet csak össze zavarod.

2010. júl. 20. 15:18

Sziasztok!

Most kezdtem el szedni a sensonettét, az első levélnél tartok. Előtte lindinettét szedtem. Az orvos azt mondta h ugyan úgy szedhetem tovább, viszont azt nem tudom, ugyan úgy is hat tovább???? A másik kérdésem az lenne, hallottam, a menstruáció késleltetésről. Ez hogy lehetséges gyógyszerrel? Annyit tudok hogy ha beszedtem a 21 szemet, rögtön kezdjem el szedni a következőt és annyit szedjek be, amennyi nappal később szeretném h megjöjjön. Viszont utána hány nap szünetet kell tartani és ugyan úgy szedjem a hiányos levelet?

2010. júl. 13. 17:12

Én is sensonettét szedek. Nekem ez az első gyógyszerem. Most tartok a 4. hónap utolsó heténél.

Az első 2 hónapba nekem se volt még tökéletesen beállva tőle a mensesem (kicsit előbb jött meg, pecsételő is volt közbe), de az utóbbi 2 hónapba nagyon jó volt. Remélem, hogy marad is így. :)

136. baba1977 (válaszként erre: 135. - Victoria91)
2010. júl. 11. 12:04
sztem menj vissza dokihoz,és mond el neki mi a gondod,irjon vmi mást fel..Tri-regolról én se hallottam jókat:( ugyhogy sztem ne kisérletezz.
2010. júl. 10. 22:33
Sziasztok! 3 hónapja szedem a sensonette-t előtte cypromixet szedtem 8 hónapig, de a doki azt mondta h azt nem lehet sokáig szedni és felírta ezt a gyógyszert. De ez nekem nem jött be :S A menzeszem tovább tart egy hétig és abból az első 2 napon iszonyatosan szenvedek a görcsöktől. Most hétfőn fog elfogyni a gyógyszerem és nem tudom mit csináljak, szerintetek térjek vissza a cypromixre? Az nekem nagyon bevált csak 4 napig véreztem és a hasam se nagyon fájt, de viszont ugye azt mondta a doki nem lehet sokáig szedni..Meg van egy receptem is Tri-regol van ráírva de arról meg nem olvastam valami jókat..Nem tudom mit csináljak? Kiváltsam azt vagy megin szedjek cypromixet, vagy írassak vmi mást? Mondjuk drágát meg nem nagyon akarok..Segítsetek légyszi!! És bocsi a regényért!
134. fray
2010. júl. 6. 19:37

Sziasztok!

Ez a 2. hónap, hogy szedem a Sensonette-t, előtte 3 hónapig Dienille-t szedtem, de 2 hetes vérzéseim voltak tőle (előtte nem használtam semmit). A doki mondta, hogy ez más összetételű, nem kéne vérezni. Az első hónap tökéletes is volt, minden oké, de a második hónap közepén elkezdtem pecsételni, 1 hete tart, 3 nap múlva jön a 7 napos szünet. A múlt hetem elég stresszes volt, bár annyira nem éreztem vészesnek, 2x sajnos 5 órás késéssel vettem be a tabit, de elég lehetetlennek tűnik, hogy amiatt vérezgetnék most. Hasonló tapasztalatok? Az első hónapom tényleg tökéletes volt, ahogy a nagykönyvben meg van írva, örültem is, mert a Dienille alatt a 2 hetes vérzések nagyon leszívtak. De most lehet, hogy megint váltanom kell. A következő hónapot persze megvárom, de kíváncsi vagyok volt-e valakinek hasonló tapasztalata.

2010. ápr. 27. 10:19
Nah igen én is ebben reménykedem, hogy jobb lesz, mert ez csak az első hónap volt.
2010. ápr. 26. 20:13

ami késik nem múlik.

Mondjuk 1. hónapban nem lehet még csodát várni.

2010. ápr. 26. 19:03
nekem múlt7en kedden fogyott el az első levéllel. Csütörtökön meg is jött. Az nap alig véreztem, mondom ha ez így marad nagyon jó lesz. Nem is görcsöltem. Pénteken viszont iszonyatosan véreztem, Szerencsére a hasam nem görcsölt annyira h gyógyszert keljen bevennem. Azt hittem a bogyótól majd kicsit csökken, de ezt eddig nem tapasztaltam:S Sőt a műtét után is ebben reménykedtem, de... Majd remélem valahogy beáll, mert az h így véreztem nem volt kellemes:S
2010. ápr. 26. 18:03
én abbahagyom a 2. hónap után a szedését. A súlyom amikor szedem a diétám ellenére semerre nem mozdul. Bezzeg mikor nem szedem a 7 nap alatt szépen megy lefele.
2010. ápr. 26. 14:59

sziasztok

hát hál istennek a 4dik napon elmúlt a mensim.semmi pecsételés azóta.remélem tényleg beválik ez a gyógyszer.

2010. ápr. 19. 17:08
nincs mit!!
2010. ápr. 19. 17:03
köszi mindenkinek.
2010. ápr. 19. 16:16
meg mensi első napján kell elkezdeni szedni... ez előbb lemaradt
125. princess13 (válaszként erre: 118. - Kriszti020)
2010. ápr. 19. 16:16
szia, nekem doki azt mondta, meg a kórházban is mondta az orvosom, hogy beveszel 1 levéllel, utána megjön és a 2. levéltől kezd védeni. De persze sajnos ez sem 100 %.
2010. ápr. 19. 06:59
szia.ma akarom kiváltani ha a patikusom tud hozatni.Faluban lakom és ilyen gyógyszerek általában nincsenek és rendelni kell.remélem még ma megjönn.
1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook